Att förlora sin kärlek

Alla som vet vem Bobby Oduncu (kändis frisör i Stockholm) är vet också att han nyligen förlorade sin sambo här för någon vecka sedan.
Idag hade han upptaderat ett inlägg om händelsen och förklarat vad som hänt och så. Fick så ont i magen när jag läste inlägget och tårarna var otroligt nära. Det är så hemskt att läsa om såna här saker, och man känner verkligen med stackars Bobby. Det går inte ens att föreställa sig smärtan som han måste gå igenom. Jag försöker föreställa mig hur jag skulle må om jag förlorade Leo bara sådär. Hur överlever man en sån sak?
Jag imponeras av Bobbys styrka. Hur han tar sig upp på morgonen trots smärtan, trots saknaden.
 
Samuel Gidlöfs bortgång är verkligen en tragisk historia, och jag lider så med hans familj och med Bobby och hans familj. Jag vet inte om jag skulle ha modet och styrkan att gå vidare om jag förlorade Leo. Att försöka ta en timme i taget, att försöka gå vidare utan den människa som man älskar mest av allt på jorden! Jag kan inte ens föreställa mig själv utan Leo. Stackars, stackars människa. Ingen, absolut ingen, förtjänar att gå igenom det som han måste gå igenom nu.
 
Alla mina tankar går till Bobby, men också Samuel Gidlöfs familj. Ett tragiskt slut på en fin människa. :(
 
R.I.P Samuel Gidlöf.
 
 
Midsommarbild på min fina älskade Leo. Människan som gör mitt liv till ett äventyr. Den enda pojken som någonsin fått mig att känna mig som världens vackraste människa. Den ende pojken som gett mig lyckorus och fjärilar i magen. Den ende pojke som jag vill bli gammal med. Den ende pojken som lyckats stjäla mitt svårflörtade hjärta <3
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback