Besök av mamma och Kenneth

Idag fick vi besök av mamma och Kenneth. De hade med sig lite försenade förlovningspresenter :) av mormor och morfar fick vi en lila tupperware burk samt ljus som hon målat! Blev Superglad av båda presenterna men ljusen lite extra! Eftersom hon målat dem själv så kommer jag inte att elda upp dem. Nej dem ska jag spara :) <3 Sedan fick vi även en jättefin skål av mamma och Kenneth i förlovningspresent. Den har vi frukt i just nu :) Vi bjöd dem på grillade hamburgare på grillen samt kräftor, räkor och vattenmelon :) mamma gillar inte kräftor så vi köpte räkor till henne :) Super bra dag! <3


Jobb och utgång. Lyckad lördag!

Lördagen bjöd på jobb 12-22.15. Stressigt pass med 100 saker att göra. Men jag gör alltid mitt bästa :) och jag tyckte faktiskt att det gick bra för mig. Direkt efter jobbet drog jag hem och bytte till partykläder. Ylva kom också direkt ifrån jobbet så hon bytte om hos Denise :) det blev rolig förfest hos Denise med alkohol, skratt, smink, kläder och sånt där tjejigt! :P Sedan drog vi ut på All in och dansade och drack lite till. Träffade massa roliga människor samt hamnade på efterfest :) kom inte hem förrän halv fem och somnade efter fem haha :) Grym kväll som kommer lommas ihåg länge :)


Butiksjobb är visst jobbigt!

Åter igen har jag fått höra att jag inte kan bli trött på jobbet eller efter jobbet för jag "jobbar ju bara i butik" eller "sitter bara i kassan". Såna korkade påståenden är nästan knappt värda att svara på. Men samtidigt är det klart att de påverkar en tillslut. Jag får känslan av att jag inte förtjänar att vara trött fastän jag verkligen sliter hund på jobbet. Oavsett om man sitter i kassan eller plockar varor eller gör andra arbetsuppgifter så är de krävande på olika sätt. I kassan blir man ex psykiskt utmatta medan man blir fysiskt utmattad på golvet. Dagar som idag blir man en kombination av båda, för idag har jag jour eller SM ledning som det också heter. Vilket innebär att jag i princip är högsta hönset här idag. Det medföljer massor med ansvar samt massor med arbetsuppgifter och problemlösningar. Idag sliter jag verkligen hund. Det är stressigt och jag hinner knappt vila på rasterna då jag måste springa ifrån flera gånger. Klart jag blir trött? Men känslan av att det inte är okej för mig att bli trött sitter där. För jag "jobbar ju bara i butik" eller "sitter bara i kassan".... Vet egentligen inte vad jag ville få ut av detta inlägg. Men nu är det skrivet i allafall. Så nu ska jag gå och fortsätta stressa på jobbet. Puss och kram


Gårdagens löparrunda

 
 
Idag är man skapligt mör efter gårdagens löparrunda. Men det känns ändå väldigt bra!
Var lite jobbigt att komma upp ur sängen bara. Öm i benen, öm i ryggen, armar osv. Haha att man kan få träningsvärk i armarna av att springa? xD
Jaja, ska snart fixa lite lunch innan jag drar till jobbet :) Blir tonfisk-sallad igen haha fast med bulgur i denna gång :) pusss

Löprunda

Inte hört ifrån Leo alls idag :( vet att han säkert bara varit upptagen men det borde vara okej att känna sig lite liiite bortglömd när man varit tillgänglig från 4 på morgonen tills nu? Aja kom nästan nyss hem från en löprunda. Hade först tänkte strunta i att springa eftersom jag var så trött efter jobbet samt all städning och tvättning. Men så fick jag dåligt samvete och drog ut ändå. Slog distansrekord, 15km! Woohoo det går framåt :) Snart sova. Jobba 12-22 i morgon! Jippie! xD ena bilden är från dagens runda. Andra bilden från när jag cyklade till örsundsbro med racern och sedan tillbaka efter jobbet :)


Fredag?

Är visst fredag idag! Och här sitter jag ensam på Coop och väntar på leverantörer! Gick upp 04.15. Känner mig helt mosig i huvudet och en gnutta förvirrad. Men det går oftast bra att vara varumottagare så det ska väll gå bra idag också :) Idag står tvätt och städning på schemat efter jobbet. Slutar klockan 15 så blir en låååååång dag! Men man ska inte klaga. Eller ska jag klaga så kan jag göra det i morgon när jag jobbar 12-22.15 haha :P ack! Jaja tycke det borde komma någon snart. Känns lite tomt och ensamt att sitta här på en stol och vänta! :P mina första kollegor kommer nog inte förrän klockan sex! Så bara att vänta :) Pusssss!


I miss you !

 
Saknar dig så jävla mycket!! :'(

torsdag

Jaha, här sitter jag återigen i min ensamhet. Torsdag. Veckan går inte direkt snabbt om man säger så. Idag har jag i alla fall varit varumottagare på jobbet, samtidigt som jag försökt plocka varor, hjälpa kunder, lära mig köra den där nedrans eltrucken samt sitta i kassan. Men det är skönt när man har mycket att göra faktiskt. Tiden går liksom liiite fortare om man har mycket för sig hela tiden. Jag hoppas tiden går fort i morgon också.
 
Idag var jag ned på stan en vända och köpte ny brun utan sol eftersom min var slut. Så nu ska jag bli brun och fin igen. Är ju nästan albino :/ suck. Det tråkiga med att vara rödhårig egentligen!
I morgon ska jag tvätta, men idag blir det Friskis och Svettis för ett medelpass. Körde ju kondition med cykel igår så kände inte för att springa idag. Dessutom är det supervarmt ute! PHU! Så det blir friskis och svettis idag. Sen ska jag kolla på lite film innan jag går och lägger mig. Måste ju gå upp kvart över fyra i morgon så det är väll bäst man går och lägger sig i tid!
Helt sinnessjukt egentligen hur mycket jag jobbar just nu. Men det är bra, man ska ju inte klaga jag vet. Men samtidigt, när man är trött, känner sig ful och äcklig och har världens sämst hår och sminkdag och samtidigt känner sig lite så där lagomt ensam... ja då är det svårt att vara positiv.
Men jag försöker i alla fall! Ikväll blir det ansiktsmask, hårinpackning, brun-utan-sol behandling och njuta av film!
 
Proteindrinken är intagen. Snart mot gymmet. Måste köpa lite grönsaker på coop också så jag kan göra en tonfisksallad att ha på jobbet i morgon!
 
PUSS
 

Minnen väcks så lätt!

Idag bestämde jag mig för att cykla till Örsundsbro eftersom jag skulle jobba där för städ, men jag ville inte cykla på 55an eftersom den är så trafikerad. Tog därför småvägar till örsundsbro bland annat genom härkeberga.
På ditvägen tänkte jag inget speciellt angående den väg jag åkte eftersom jag var så fokuserad på att komma i tid till jobbet.
Men när jag cyklade hem på vägen, trött och svettig så hör jag plötsligt massor med hundskall vid en liten stuga. Det är inte förrän jag precis cyklat förbi stugen som jag inser att jag känner igen mig mer än att jag bara cyklat där när jag cyklade till Örsundsbro. Jag kände igen stugan som stod precis vid infartsskylten till Bårskär (eller stod det båtskär?). Det var ju där Xenas ägare bor!
 
Stannade dock inte för att säga hej även fast jag såg att hennes ägare var hemma. Vet ju inte ens om Xena lever längre, och skulle hon göra det så skulle jag säkert få veta att någon annan tagit hand om henne när jag inte kunde göra det. Nej den vetskapen skulle jag inte vilja ha. Men många minnen väcktes inom mig när jag kände igen huset och ägaren. Älskade fina Xena. Min föredetta foderhund! <3 Så jag saknar livet med hund!
 

Små saker som gör en lycklig!

Såna här sms kan verkligen få en att må så himla bra. Speciellt när de kommer ifrån Leo. För jag vet att när han väll skriver såna här saker så menar han dem verkligen! Jag blir så glad att jag får fjärilar i magen och blir nästan gråtfärdig. För att jag är så djupt förälskad i honom! Han är verkligen dem pojke jag vill spendera mitt liv med. Han är den jag drömmer om en framtid med. Han som jag kan tänka mig hus och hela den biten med! <3


Mobilbilder från semester nr 2

Blandade mobilbilder från Göteborgstrippen.

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3405238/images/2012/pic_500edabd9606ee62a9000023.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3405238/images/2012/pic_500edabd9606ee62a9000023.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3405238/images/2012/pic_500edacae087c319a70000ca.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3405238/images/2012/pic_500edacae087c319a70000ca.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3405238/images/2012/pic_500edaf9e087c32783000068.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3405238/images/2012/pic_500edb159606ee4a990000b8.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3405238/images/2012/pic_500edb32ddf2b3413f000038.jpg" class="image">


Sad Elin is Sad.

 
En hel vecka utan dig... eller ja inte en hel vecka egentligen. "bara tisdag till söndag" men det känns som en hel jävla evighet! Ingenting känns roligt när du inte är här... :(

Semestern är över

Torsdag-Måndag spenderades i göteborg tillsammans med Leo, gustav och fia.
Vi besökte Lysekil och käkade fantastiskt goda räkor, besökte liseberg och åkte massor med karuseller, käkade supergod middag på en dyr restaurang och shotade massa på kvällen.
Sedan besökte vi ullared och handlade massor där innan det sedan var dags att bege sig hemåt på måndagen.

Nu är semestern över för min del men inte för leos.
Så han spenderar denna vecka i tängbo. Så det blir en ensam vecka för min del eftersom jag jobbar som bara den nu i ett par veckor :( snyft!
Bara jag som tycker det är otroligt jobbigt att vara själv? Man vill liksom inte ens komma hem till lägenheten. Finns ingen anledning till att komma hem liksom, förutom katten förstås.
Nej usch denna vecka kommer bli superlång, och jag känner mig redan grymt otaggad... bra start på denna vecka? skulle inte tro det.
Men får väll försöka jobba som en gris och träna som ett svin så jag inte hinner stanna upp och tänka något.
Idag jobbar jag 13-22.15 ack.. och i morgon skulle jag egentligen varit ledig, men istället måste jag jobba på städ i örsundsbro 08-15... så blir att ta racern dit så jag får lite träning samtidigt. Måste ju ladda inför Stafettvasan den 18onde augusti!

Jaja, tvätta ur hårfärgen jag har i håret nu.


Kryssning med Silja Galaxy, Göteborg nästa!

Ja igår kom vi hem ifrån Silja Galaxy kryssningen med gänget!
Känns verkligen att man inte vilat ett skvatt på den lilla semester man har haha ! Sliten som bara den var man igår efter mycket lite sömn, mycket mat och mycket alkohol. Men det var en trevlig liten tripp.
Nu blir nästa resmål Göteborg med Gustav och Fia. Vi ska stå med husvagn på en camping torsdag-söndag typ. :) kommer nog bli trevligt. Vi ska bland annat gå på Liseberg, Ullared, Smögen osv. Leo och jag har ju redan varit på västkusten en vända. Men vad gör det? Trevligt att åka bort lite :)
 
Ikväll blir det grillning ute i Wiggeby. Väskorna är packade och vi känner oss väll någorlunda förberedda för morgondagens resa. :)

Vi har i alla fall supergött väder ute idag här i Enköping! Synd att klaga! :)
 
PUSS
 

Kryssning i morgon!

I morgon ska vi på kryssning. Blir Silja Galaxy med lite folk.
Blir nog skojigt. Hoppas inte att jag blir åksjuk bara! Har ju tyvärr en tendens att kunna bli det när jag åker båt om det gungar för mycket.
I morgon ska jag träffa Ylva halv tio för att äta frukost hemma hos henne. Sen blir det nog ett besök förbi systembolaget för att köpa lite dricka till förkrök samt bussen till båten. Kommer dock inte dricka så mycket eftersom jag är rädd för att bli illamående så det räcker ändå. Sen vill man ju kunna äta buffén utan att vara helt apfull. Nej tack säger jag bara!

Vad som händer sen får vi se! :)
Ska bli kul i alla fall!

Bilden är tagen i Lysekil när jag och Leo grillade korv på klipporna :)

PUSS

Västkustsemester med älsklingen. BILDBOMB

10-13 har jag och Leo varit på västkusten på en liten semester. Vi bodde på Hafstens Camping men besökte även platser så som Smögen, Lysekil m.m Sedan åkte vi även till Växjö för att träffa Leos syster innan hon ska föda sitt första barn. Är ju lite lugnare att besöka henne innan hon hinner få barnet för sen blir det ju lite rörigt i början och så. :)
 
Vi besökte Nordens ark en dag och kollade på djuren. Det var då vi bestämde oss för att åka till Smögen. Vi hade verkligen tur med vädret kan man säga. Regnade bara en gång och det var på natten fram till elva på förmiddagen och då tog vi sovmorgon och mös i vår stuga tills det slutade och sen drog vi till Lysekil!

Bjuder på en samling bilder från vår semester :)
 

Vilket väder

Tog denna bild med iPaden idag! Ojoj vilket väder. Jaja men nu lyser solen som bara den. :) synd att klaga!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3405238/images/2012/pic_4ffaf68addf2b3617800014a.jpg" class="image">


Några bilder från vandbrohelgen

Tagit massor med bilder på Vansbro. Men kan ju inte lägga in hur mycket bilder som helst. :) så bjuder på några stycken bara:) kanske lägger in ett par bilder en annan dag :) Helgen var superrolig. Fast idag så känner man sig en aningen stel och ja jag skulle ljuga om jag sa att jag inte hade någon träningsvärk alls xD Minne för livet var detta :) känner mig taggad som fan inför Lidingö-tjejlopp. Nu är det bara det lättaste kvar :) sen är tjejklassikern slut! :) Puss på er alla där ute :)


Bio igår, Vansbro idag, Vansbro i morgon!

Woohoo! Appen funkar igen :) happy face! Äntligen kan man blogga via mobilen igen :) Igår var jag och Ylva och såg spriderman filmen i Enköping. Vi käkade även mat hemma hos Ylva :) Idag har jag och Leo varit i Vansbro då jag skulle simma Vansbrotjejsim :) simmade på 26,24minuter så jag känner mig nöjd faktiskt. :) Vi sover över på Scandic hotell i Borlänge i ett jättefint rum för 2. Kostade 1350spänn för en natt så både om inte frukosten är god i morgon ;) hehe. I morgon ska Leo simma Vansbrosimmet. Ska bli kul att titta på. Hoppas inte det pissar ned bara! Tur att vi har både paraply och regnställ :) Men nu ska jag sova! Klockan ringer kvart över sex :) Pusss


I want to be happy

Jag har aldrig varit någon speciellt pratsam person när det kommer till det som rör sig i mitt huvud. Jag gömmer mig alltid bakom leenden och babbel. Jag pratar, och jag pratar massor, men om fel saker. Men är det kanske ett försvar? För att ingen ska se hur jag verkligen mår?
 
Jag har hört att man ska prata om det som man grubblar över. Men när man inte ens kan prata med den man älskar mest alla gånger. Vem ska man då prata med? Jag har ingen bästa vän längre. Vänner har kommit och gått med tiden. Vart har tillexempel alla mina gamla fagerstavänner tagit vägen? Eller vårt gamla gäng som jämt hänge, vad hände med oss?
Jag brukade berätta allt för en person. Men i slutänden kastade hon bara bort mig, som ett par gamla avdankade strumpor.
Hur ska jag kunna lita på någon igen?
 
Det känns som att folk ofta nu för tiden missförstår det jag säger och blir arga eller irriterade. Jag säger aldrig något för att medvetet såra någon, och jag hoppas folk där ute förstår det. Jag skulle aldrig önska någon olycka på riktigt. Det är inte vad jag står för och lever för.
 
Efter alla de år som jag ställt upp för folk i vått och torrt (satt deras välmående framför mitt eget), var det inte värt ett dugg? Nu står jag här ensam. När jag är ledsen så tiger jag, visar det inte för någon. När jag känner mig orättvist behandlad så tiger jag. Jag vågar inte säga ifrån.
Vill inte besvära, och önskar inte att göra någon irriterad eller arg.
Men jag känner mig besviken och en aning frustrerad över hur det blivit. Kanske förtjänar jag att förlora alla mina tidigare vänner? Kanske har jag intalat mig själv så mycket att jag är en bra vän att jag helt enkelt blivit en dålig?
I hope not!
 
I just want to be happy!
 

Laddar ned film till ipaden

På tisdag drar ju jag och Leo till Västkusten. Men eftersom man aldrig vet vad det kommer bli för väder så tankar jag in massor med olika filmer på ipaden så att vi kan ligga och kolla på film om det skulle bli väldigt dåligt väder.
Man måste ju vara förberedd eller hur :) Självfallet så blir vi ju superglada om vädret är bra så att vi inte behöver ligga och kolla på film.
Men på detta vis så är vi i alla fall lite förberedda :)
 
Men vi börjar med att åka till Vansbro i morgon. Har skrivit ut våra startbevis så nu vet vi i alla fall att vi har dem fixade.
 Får se om det blir power meet ikväll. Kunde ju vara kul att få kolla på lite bilar :) kanske ska ta och ladda min System kamera så man kan ta lite kort :)
 
Den som väntar får se :)
 
PUSS
 
 

Vackert, vänskap, bilder, saknad, inspration

 
 
 

Dåligt med uppdateringar

Hatar Blogg.se Varför böt jag hit??? Nu har mobilappen inte fungerat på flera månader. Så jag kan inte uppdatera från mobilen och inte från Ipaden. Jag MÅSTE gå in på en dator för att kunna slänga in en uppdatering, och därför har jag inte orkat. Är så mycket lättare att bara trycka igång ipaden som startar lika fort som min mobil.
 
Jaja, nu ska vi inte spy allt för mycket galla över detta. Blogg.se borde ju märkt att de börjat tappa medlemmar snart eller att flera bloggar står still? De allra flesta är ju mycket ute på rymmen nu så här till sommaren och då orkar man ju inte sitta vid datorn? Det är då mobilen och Ipaden kommer fram eftersom de är lätta att ta med sig.
SNÄLLA BLOGG.SE FIXA ERAN FÖRBASKADE APP!
 
Har förresten äntligen semester.
Dock har jag gått och dragits med en värkande vänsterfot enda sedan i måndags. Dags att köpa nya löparskor? Inlägg också kanske? Ack, inte lätt haha. Har även haft lock i örat i två-tre dagar. Men det har jag blivit av med äntligen. På väg att bli förkyld?
 
Har hämtat våtdräkten hos Ylva samt testat den i Bresse. Den satt bra så det kommer nog gå bra att simma med den i morgon i Vansbro. Japp i morgon är det dags. Är inte nervös eftersom jag inte satt någon personlig tid på detta lopp. Det får helt enkelt bli som det blir så att säga :)
 
Nu ska jag käka frukost och sen torka mitt hår.
PUSS på er!
 

Slog två rekord idag!

Precis kommit hem ifrån min löprunda. Bestämde mig för att jag skulle springa till Bredsands Camping och tillbaka.
Slog två rekord idag!! Det första är ett nytt rekord på hur snabbt jag springer en mil. 56:56 minuter istället för 58 minuter. Sedan så slog jag även mitt längdrekord. istället för 10km så sprang jag också 13,11km, det sprang jag på 1:16:29! Det går framåt :) Är så stolt över mig själv, och det kan jag säga utan att känna mig skrytsam eller så.
Jag är faktiskt väldigt stolt över att jag orkar hålla igång, att jag tycker det är kul att hålla igång och att det faktiskt går framåt! :) Lyckan när man slår sina tidigare rekord är faktiskt helt fantastisk!!
 
Känner mig otroligt laddad inför de kommande loppen! Bring it on! I know I can make it!! :)
 
 
 

Måndag

Ny vecka,
Igår bokade jag och Leo ett hotellrum på Scandic Hotell i Borlänge. Ett Superior rum tror jag det hette. I alla fall så är det ett dubbelrum för 2. Detta gjorde vi för att slippa åka hem emellan Tjejvansbro och riktiga vansbro som är lördag och söndag nu i helgen. Jag simmar ju på lördagen och han på söndagen. Så det kändes ju ganska dumt att åka 23 mil dit och 23 mil hem för att sen göra om det igen på söndagen :)
Så det blir att mysa ihop på scandic hotell istället. Frukost ingår också så det kan ju typ inte bli bättre :)
 
Efter jobbet på fredag går jag sedan på semester enda till 30onde Juli! Woohoooo!
Kunde typ inte längta mer! Har massor inplanerat och detta kommer nog bli en ganska så grym sommar :)
 
Taggad till massor!
 
Hade tänkt att jag skulle dra ut och springa idag förresten!
Måste ju börja träna inför VasaStafetten och Tjejmilen och Lidingötjejlopp!
Woop Woop!
 
PUSS

Resume av helgen

 
I torsdags så spelade jag och Leo lite minigolf eftersom att Leo hade namnsdag. Sedan drog vi till gatufestivalen och hängde med Gustav och Fia och käkade lite.
 
Fredagen bjöd på grillning hemma hos oss med Gustav, Fia, sara, måfors, matte och jag och Leo. Sedan drog vi ned på gatufestivalen för att kolla på Loreen och Dead By April. Riktigt kul kväll. Dansade, prata med folk, och allmämt mös med folket.
 
Lördagen bjöd på en tur till Västerås för att fira Kenneth och Syrran. Kenneth fyllde på lördagen och Syrran egentligen inte förrän den 24e men då är hon i england så vi passade på nu istället när hon var hemma :)
På´kvällen drog jag och Leo med Gustav och några till Cityfestivalen i Västerås för att kolla på Magnus Uggla och lite annat.
 
Söndagen blev det en tur till Västerås igen för mig för att träffa systra min. En syster dag så att säga.
Vi shoppade lite, käkade på Jensens och sen drog vi till nya biostaden och kollade på Snow White and the huntsman. Riktigt bra film, riktigt bra dag med bästa lillasyster. Den människa som jag dyrt och heligt alltid kan räkna med. Finns ingenting jag inte gör för denna människa! <3
 
Det var helgen det. En riktigt bra helg faktiskt. Bästa på länge faktiskt!
 
PUSS
 

Fortfarande Inte kommit in på datorn.

Så därför blir det Inge bilder på detta inlägg heller. Vänta med att uppdatera om helgen tills i morgon när jag loggar in på datorn. Har massor att skriva om.En för tillfället så får det bli ett kvälls inlägg. Folk verkar tycka att jag gnäller om hur mycket jag jobbar på Facebook och att jag uppdaterar för mycket? Upplever inte det själv men eftersom andra gör det så tänker jag sluta uppdatera om jobbet på Facebook och jag kommer att uppdatera ännu mindre än jag redan gör. Så folk kanske slipper reta sig på det. Istället kommer jag använda mig av instantgram och twitter. Heter thatelin på twitter och 89elin på instantgram. 
 
Puss och kram på er allihopa.

Uppdatering kommer

Vettigare uppdatering än så här kommer komma när jag har tillgång till datot eftersom inte blogg.se appen funkar som vanligt.

Är i alla fal redligt trött på att folk ska hålla på och skriva indirekta tweets, blogginlägg och Facebook statusar om folk istället för att faktiskt prata med personen i fråga. Annars är det ju väldigt svårt att veta vem det är riktat till. Om man ska bry sig eller inte. Och om man inte vet om något är fel så får man ju heller Inte chansen att ändra på sig.
Så om det är någon där ute som har något emot mig eller så, säg det istället! Annars kommer ni få fortsätta reta er på mig för jag lägger inte ned energi på att fundera över indirekta meddelanden!


Puss på er!