Helg

Lördag idag, Leo har farit till Stockholm för idag är det dags för Lidingö-loppet.
Så jag ska underhålla mig och hunden idag. Det blir en snabb-tur till Västerås för att träffa mamma. Köpa knäskydd till loppet i morgon så man inte går sönder xD hehe, samt kika runt lite. Mamma ska sova hos oss i natt eftersom vi ska åka tillsammans till Lidingö i morgon så jag får sällskap. :)

Blir nog skojigt!

Hoppas det går bra för Leo att spring idag fastän det verkar bli ganska kallt idag :)

Puss på er!

Bilden föreställer Leo när han simmar vansbrosimmet :)


Story of My life


Träning & födelsedagsfika!

Idag började jag morgonen med lite styrketräning på gymmet! Försökte springa på rullbandet men mitt ena knä kändes inte alls bra så fick lägga ned det. Fan också. Jag som ska springa Lidingö-tjejlopp på söndag. Jaja, satsa på att ta sig igenom bara så man klarar tjejklassikern!

Träffade sedan Jessica en vända! Hon fyller ju år idag då det blev lite fika :) vi köpte bakelser som såg ut som grodor :) sen fick Chippen och Rosie leka lite tillsammans :)

Ikväll jobbar jag 19-22.15 :)

Puss


Tvätt, disk, skogspromenad och nu städa!

Knappt man kan tro att det är min lediga dag idag när jag slitit sen klockan sju i morse med både det ena och det andra. Tur att jag har min kära katt och hund som sällskap <3

Vad vore livet utan djur ??

Har i alla fall diskat och tvättat samt tagit en skogspromenad med vovve. Nu återstår lite städning så är lägenheten snart som ny !

Träna ikväll kanske ?
Puss


Vågen och oxen

Vågens teckenenergi ger strävan efter jämvikt mellan poler. Det är också ett lufttecken och som sådant uttrycker det ett behov till sammanlänkning, kontakt med andra människor. Det ger strävan efter harmoniska förhållanden.

POSITIVA EGENSKAPER:
Charmfullhet, uppskattning av harmoni och angenäma levnadsvillor,
en sorglös natur, romantisk, diplomatisk, idealistisk, förfinad.

Det här är moralens tecken. Vad man borde göra och inte borde
ligger långt fram och ges den allra största betydelse.
Vågens ideal är balans, rättvisa och harmoni. Parbildning och äktenskap är tecknets speciella uttryck. Att vara överens. Diplomati och juridik hör hit, liksom medlarens roll. Vågen ogillar oklarheter, sådant som är rörigt eller brister i organisation. Det ska vara ordning. Visst kan Vågen ha svårt att välja mellan olika alternativ, men när väl beslutet är fattat kan ingenting rubba det. När det gäller har Vågen verkligen kraft och övertygelse att slåss,
speciellt för principsaker.
Ett typiskt Våguttryck är "Är vi överens om det här nu då?"
De är angelägna om att balansera två sidor. Och det är därför inte förvånande att deras syn på ett förhållande går i jämviktens tecken. Vågar visar ofta en mjuk och sensuell sida som balanserar deras rationella. Alla Vågar har med största säkerhet sett till att de har en behaglig omgivning, ett tilltalande hem. Kärleken är viktig för Vågarna, hur intellektuella de än är, och de är mycket sofistikerade älskare. En viss ombytlighet går som en röd tråd genom detta tecken och den gör Vågarna lika sårbara som deras partners. Vågskålarna står sällan stilla, även om det är vad personer födda i Vågens tecken ständigt strävar efter. Men Vågar sätter stor vikt vid att åstadkomma harmoni, så de praktiserar den diplomati de så väl bemästrar för att åstadkomma en balans i förhållandet. Vågar är snälla och ärliga människor som är kärleksfulla och lätta att älska.

Du är romantisk och barnkär och vill ha en stor familj.
Du är generös och med din fantasi blir förhållandet aldrig tråkigt.

NEGATIVA EGENSKAPER:
Obeslutsam, snarstucken, ytlig, ombytlig, flirtig,
lättpåverkad av andra, lättlurad, pendlande mellan två ytterligheter.
________
Oxen kommer som stjärnbild nummer två i Zodiaken. Oxens energi kommer som ett svar ellr reaktion på Vädurens energi, nämligen på så sätt att Oxen beskriver viljan att stabilisera energi, att vidmakthålla. Du kan se Oxens energi som trög, koncentrerande och fasthållande.

POSITIVA EGENSKAPER:
Praktisk, pålitlig, tålmodig, skicklig i affärer,
stark förmåga till uthållighet, en säker känsla för värden,
förkärlek till god mat, ihärdig, rejäl, bestämd,
viljestark, tillgiven, varmhjärtad, värd förtroende.

Oxen är så gott som Vädurens raka motsats, den som manar till lugn och trivs bäst i vardagen, fjärran från jäkt och stress. Oxen är materialismens tecken. Den kan gott sägas vara det mest typiska jordtecknet. Att äga är att lägga stor vikt vid och vårda sina prylar, pengar och allt sådant. Även det som hör naturen till – sådd, skörd och trädgårdsarbete – sägs ligga Oxen nära. Oxen är lugnets och långsamhetens tecken. Den svårväckte ochoföränderlige. Tolerans och pålitlighet. Allt som hör Oxen till dröjer länge, och stannar länge kvar. Varaktighet. Oxens reaktion dröjer men blir desto kraftigare när den äntligen kommer. Oxen är jordbunden och sensuell. Oxar har en stark hemkänsla och de är bland de mest stabila och rejäla älskarna av alla. Med sin känsliga, jordnära personlighet är Oxarna ofta artistiska och kreativa. Den älskande Oxen är lojal, han är inte den otrogna typen, och han kräver samma inställning av sin partner. Hemmet ligger honom varmt om hjärtat. Oxar vet att det är viktigt med en trygg omgivning, inte minst för kärlekslivet, och detta gör dem mycket beskyddande i kärleksrelationer. I romantiken, som i alla andra livets områden, ogillar de förändringar och är nöjda med att lättjefullt beta på ängen där hemma, särskilt om gräset är riktigt grönt.

Ditt hjärta ömmar mycket för barn och djur. Du har en säker känsla för färg och form, och du är medveten om vad saker och ting är värda. Du tar dina relationer på stort allvar och dina krav på trohet är totala. Du kan vara svartsjuk ibland och såra utan att du förstår varför, men ditt hjärta är stort och du blir lätt förlåten.

NEGATIVA EGENSKAPER:
Maktälskande, lättjefull, njutningslysten, kanske en tråkmåns, orubblig i åsikter, saknar rörlighet och ursprunglighet, glupsk, halsstarrig lättstött, rutinfixerad.


Tankar som snurrar...

tänker ständigt vad jag vill göra med mitt liv. Ska man eller ska man inte plugga? Vill jag jobba på Coop för resten av mitt liv med att serva kunder och plocka varor dagarna i ända? Eller ska jag följa mina drömmar, våga ta lån, våga satsa och gå in i det okända? Vad lockar mig?
 
Jag är en rastlös människa, jag blir snabbt uttråkad. Jag behöver variation och jag behöver få jobba både med huvudet och kroppen. Visst borde man väll få det när man jobbar på Coop? Fast nää det får man inte. Inte som enbart butiksmedarbetare i alla fall. Ett tag trodde jag att jag kanske faktiskt kunde tänka mig att jobba på Coop som ett framtida yrke. Men det säger jag bara, för egentligen vill jag antingen jobba med Turism eller Hälsa. Turism nästan mer än hälsa. Men den utbildning och yrke jag vill ha kan jag inte ta. För då måste jag välja det eller Leo, och det valet kan jag absolut inte göra. Han vill nämligen inte flytta härifrån, och tursitutbildningen som jag vill gå ligger uppe i Åre.
Därför känns Hälsa som mer åtkomligt. Att arbeta med hälsa verkar ju också en aningare lättare jobb-mässigt här nere. Runt Uppsala-Stockholms län. Kanske man skulle läsa friskvård eller bli hälsocoach eller liknande? Jobba på gym eller något?
 
Men det där med att våga satsa. Nu har jag ju faktiskt ett fast jobb. Även om det bara är 25h i veckan. Det är liksom en trygghet. Det är pengar, man slipper lån, man slipper känna oro över pengar. Om man börjar plugga måste man ta lån. Varför är jag så feg???? Jag vet ju att Coop inte är det jag vill. Så om jag ska komma därifrån så måste jag ju göra något annat eller hur?
 
Jag är snart 23 år gammal. Snart har jag jobbat inom coop i 3 år eller är det fyra till och med? 1 år på Coop här i enköping i alla fall! Det känns som att det snart är för sent att plugga! Jag tycker om att tjäna pengar, jag tycker om att ha råd att köpa saker jag vill ha och kunna göra saker jag tycker är roligt. Hitta på saker med Leo, skaffa våra djur, bygga på vår framtid tillsammans. Men det här med jobb gnager inom mig. För jag vet ju att jag egentligen vill jobba med något annat.
På sätt och vis ångrar jag lite mitt val av studie när jag gick i gymnasiet samtidigt som jag inte gör det. För just då var det ju just det jag ville plugga. Men nu fyra år senare så inser jag att jag borde sett över fler alternativ och inte bara sökt 1 utbildning.
 
 
Suck det där med att fatta beslut alltså! Men man måste väll våga satsa?
 

Restaurangbesök med älskling

Blev ett restaurang besök med älskling ikväll på Stadshörnan :) han messade mig och skrev att vi skulle äta ute!

Så det blev trerätters! Riktigt gott och jag blev otroligt imponerad över servicen! Vi blev vänligt bemötta, de var trevliga och gjorde verkligen vårt besök minnesvärt! Sen var maten jättebra! Vi åt toast med chilimarinerade scampi till förrätt och fläskfilé på planka till varmrätt. Sen delade vi på en chokladkaka till efterrätt!

Riktigt fint avslut på en annars ganska händelselös dag :)
Nu ligger vi i soffan med kissen på Leos bröst och hunden nedanför på golvet! Har tänt massa ljus i lägenheten också :)

Puss


Krogen igår, händelselös dag idag

Igår var jag, Ylva och Denise ut på All in för att dansa lite :) hade riktiga killer-skor på mig! haha men jag var grymt snygg i alla fall även om mina fötter höll på att dö!
Vi träffade vår kompis Johan där också, så han dansade med oss hela kvällen! Riktigt trevlig kväll med mycket skratt! :)
 
Idag vaknade jag först vid åtta. Gick ut med voffe, la mig och sov lite till och från till halv tolv. Då gav jag hunden mat och gick ut med honom igen. Sen väckte jag Leo. Man kan ju inte sova bort hela dagen! Fast det kanske vi lika gärna kunde ha gjort. För vi har inte gjort ett skit liksom. Vi hyrde en film på AppelTVn som hette Safe. Den var riktigt bra faktiskt.
Nu är Leo iväg och spelar lite badminton med Gustav. Det tycker jag att han gör rätt i. Fast jag börjar bli grymt hungrig och uttråkad!
 
Får se vad kvällen bjuder på!
I morgon jobbar jag i alla fall 12-22.15 med jouren!
 
Puss på er!
 

Inspiration

 

Miss you

Jag drömde om min kära lillasyster i natt. Känns inte alls kul att man inte kan finnas där på plats när hon verkligen behöver en. Ibland känner jag bara för att släppa allt, ta första bästa flyg och dra tid. Men så funkar ju inte verkligheten?
Jag saknar att umgås med min syster. Vi har alltid haft en bra relation till varandra. Vår vänskap betyder otroligt mycket för mig. Mer än någon annans.
 
Oavsett var i världen vi befinner oss. Så vill jag att du ska veta att jag alltid finns här och stampar på min lilla plätt.
Saknar dig så otroligt mycket!!
 
 
 
 

Måste komma i fas!

Fan innan sommaren var jag så himla duktig både med mat och träning!
Sen kom sommaren och nu har jag helt hamnat ur fas!
Nästa vecka tänker jag komma igång med träningen igen. Det går liksom lättare när man har bestämda dagar som man gör vissa saker. Så nu är det verkligen dags att börja planera.
Har inte sprungit en meter på 20 dagar, och nästa vecka är det dags för Lidingö-tjejlopp. Avslutningen på Tjejklassikern 2012. Detta går ju inte för sig.
Så idag blir det ut och springa vid 11 tiden!
Får se hur det går. Ska ta det lugnt. Bara satsa på avståndet inte tiden eller farten. Man måste ju ta det försiktigt när man ska komma igång igen efter mer än 2 veckors vila!
 
ikväll jobbar jag 17-21. Lite extra jobb är aldrig fel :)
 
Kram
 
 

One more night

 
 
You and I go hard at each other like we're going to war.
You and I go rough, we keep throwing things and slamming the door.
You and I get so damn dysfunctional, we start keeping score.
You and I get sick, yeah, I know that we can't do this no more.

Yeah, but baby there you go again, there you go again, making me love you.
Yeah, I stopped using my head, using my head, let it all go.
Got you stuck on my body, on my body, like a tattoo.
And now I'm feeling stupid, feeling stupid, crawling back to you.

So I cross my heart and I hope to die
That I'll only stay with you one more night
And I know I said it a million times
But I'll only stay with you one more night

Try to tell you "no" but my body keeps on telling you "yes".
Try to tell you to "stop", but your lipstick got me so out of breath.
I'll be waking up in the morning, probably hating myself.
And I'll be waking up, feeling satisfied but guilty as hell.

Yeah, but baby there you go again, there you go again, making me love you.
(Making me love)
Yeah, I stopped using my head, using my head, let it all go.
(I let it all go)
Got you stuck on my body, on my body, like a tattoo.
(Like a tattoo, yeah)
And now I'm feeling stupid, feeling stupid, crawling back to you.

So I cross my heart and I hope to die
(Yeah)
That I'll only stay with you one more night
(Ohh)
And I know I said it a million times
(Yeah)
But I'll only stay with you one more night
(Yeah)

Yeah, baby give me one more night

Yeah, but baby there you go again, there you go again making me love you.
Yeah, I stopped using my head, using my head, let it all go.
Got you stuck on my body, on my body like a tattoo.
Yeah, yeah, yeah, yeah

So I cross my heart and I hope to die
(Oh oh oh oh, oh oh oh oh)
That I'll only stay with you one more night
(Oh oh oh oh oh oh)
And I know I said it a million times
(Oh, I said it a million times)
But I'll only stay with you one more night
(Yeah, baby give me one more night)

So I cross my heart and I hope to die (yeah, yeah)
That I'll only stay with you one more night (yeah, yeah)
And I know I said it a million times (yeah, yeah)
But I'll only stay with you one more night (yeah, yeah)

I don't know, whatever.

Like a boss

Jobbat 8-16.
Idag har det växlat mellan regn och uppehåll. Hade planer på att springa men dem fick jag tyvärr ställa in. Vill ju inte riskera att bli sjuk innan Lidingö-tjejlopp!
Shit i morgon MÅSTE jag boka tågbiljetter till Stockholm åt mig och mamma. Varit så seg på sista tiden. Verkligen inte haft varken ork eller motivation till någonting alls.

Jaja bjuder på denna festliga valp-bild där Chippen snott kattens säng :)


Drömde om en ängel i natt

I natt kom min gamla barndomshund till mig i mina drömmar. Älskade Vilma. 7 år har gått sedan du sprang runt på dina fyra ben och viftade med din svans och lät mig krama om dig.

Du lärde mig att värdesätta kärleken som djur ger en. Du lärde mig att förstå att djur kan älska en villkorslöst, som ingen människa kan.

Du var det allra första djuret som jag växte upp med. Jag fick lära mig att du inte bara var ett djur utan även en familjemedlem, och att vi måste vårda dig som vår egen. Ge dig samma kärlek som du ger oss.

När du dog lämnade du spår efter dig. Minnen som aldrig kommer försvinna!
Det finns ingen som någonsin kan ersätta dig. För man kan ju inte ersätta en familjemedlem.
Tiden kommer och går, men minnet av dig kommer alltid bestå.
Jag vet Inte varför du besökte mig i mina drömmar i natt. Men det var ett kärt återseende.

Du är saknad, alltid och för evigt!
<3


Ledig dag

Idag har jag varit ledig. :) blev därför en tur till Västerås med Ylva!
Packade in vovven i buren och hämtade Ylva!
Hittade mig ett par högklackade (so-not-my-usual-style) skopunkten för 99kr! Man måste ju testa något nytt ibland! :)

Sedan åt vi lunch på pizza hut! Riktigt trevlig dag :)

Idag kammade vi igenom Chippen ordentligt för första gången sen vi köpte honom :) han blev superfin! Vår stilige kille :)

Pussss


Minnen

Finns många stunder i livet som jag saknar, många människor som jag träffat och delat minnen med.
Många saker man gjort kommer man aldrig glömma, tack vare kort. Men många saker jag inte tagit kort på, Minns jag av någon anledning ändå. Även när andra minnen bleknar.

Det finns saker jag aldrig vill glömma! Saker som jag är så otroligt stolt över, eller som gör mig otroligt glad och varm!
Finns fortfarande många minnen jag vill skapa.

Är det bara jag som är en rastlös själ? Som ständigt måste ha saker på gång för att inte bli en gnutta knäpp?



Drömmar

Jag är en drömmare, jag drömmer ständigt. Jag tror att om man vill något tillräckligt mycket, så kan ens drömmar bli sanna. Bara man är villig att satsa.

Allt för många där ute är rädda för att släppa taget. Jag är definitivt en av dem! Men varför är man rädd? Vad tror man att man ska förlora?

Är drömmar det som får en att gå vidare i livet? Är det något som driver en framåt? Att vi ständigt har något att sträva efter?

Ge aldrig upp era drömmar!

Jag drömmer och fantiserar ofta om vad jag vill göra i livet, hur jag vill leva mitt liv, saker jag vill göra. Mål jag vill klara. Allt är möjligt om man bara vill sägs det.

Jag tänker tro på det!


Sep. 16, 2012

Igår insåg jag och Wikström att vi känt varann i över 14 år! Det är rätt sjukt egentligen!
14 år känns som en hel livstid nästan. Men faktiskt så är det ju inte det. Att tänka tillbaka på alla saker vi gjort tillsammans i livet känns nästan overkligt. Hon är en av de få personer från min barndom som jag fortfarande umgås med och verkligen kan kalla min vän. Även om det ibland kan gå lång tid mellan de gånger vi hörs så känns det knappt som igår när man ses, förutom att man har massor med saker att prata om och ta igen haha :)

14 år! Det är helt sjukt!

:)


Helgen är snart över!

Tyvärr men det är sant. Snart är helgen över.
Igår var vi på fest i Domta för att fira Linus som fyllt år :)
Riktigt trevligt faktiskt! Kul att träffa Wikström igen också. Vi Ses ju inte så Ofta man kanske blir det oftare nu när vi mer eller mindre ramlat in i samma umgängeskrets? Är världen liten eller vad?:) mycket kul i alla fall!

Vet att det varit dåligt med uppdateringar men inte haft tid att skriva! Ledsen för det!


Händelserik dag.

Varit ut till Lillkyrka med Ylva idag :)
Vi busa lite med vovvarna där, hälsade på hästarna och gick runt lite i hagen och snacka skit.
Chippen tyckte hästarna var läskiga men han var ändå nyfiken! Kul att det går så bra med honom. Vivika tyckte att Chippen hade jättebra temprament för att vara en Shetland Sheepdog!
 
I tisdags såg vi Hamilton 2. Den var faktiskt riktigt bra!
Absolut sevärd. Leo tyckte också att den var bra :) så det borde ju säga någonting i alla fall eftersom han är en mästare på att somna på bio ;)


Men för att komma tillbaka till dagen med Ylva så känns det otroligt bra att veta att man har en vän man kan berätta det allra mesta för och faktiskt bli förstådd! Känns som att jag allt för ofta blir missförstådd och att det jag säger inte kommer fram eller kommer ut på fel sätt. Jag vet inte. Men Ylva fattar alltid i alla fall.
Kommer sakna henne och våra samtal galet mycket när hon flyttar till USA för att jobba som AU PAIR. Då blir man ensam igen. :/ Men men, förhoppningsvis så kommer hon hem igen efter ett år! Tiden får utvisa :)
 
Ikväll blir det tacos med min älskade Sambo!
 
 
 

Suck

Bubblar mycket inom mig just nu. Bäst att bara svälja och låta det vara vanligt.
Antar att det är mig det är fel på. Det kan liksom inte vara fel på alla andra jämt. Så det måste ju vara mig det är fel på.

Nä nu sover jag. God natt..


Mina två fina!

Tycker verkligen om denna bild :) tog den i Gysinge med Leos digital kamera.
Den är mysig och varje gång jag ser på den så blir jag alldeles varm inombords. Så många känslor som jag har för min älskade pojkvän. Han som jag vandrar genom livet tillsammans med. Han som jag skapar tillfällen värda att minnas och som jag fantiserar om många år tillsammans med. Jag är verkligen lycklig med honom.

I söndags var vi förresten till Fagersta och firade Yvonne som fyllt år:) kul att träffa lite släktingar igen:)

Nej sova nu. Är mega trött:)
Pusssss


Dagen i bild!






Dagen har varit lång men otroligt händelserik!
Vi tillbringade först dagen i Gysinge med Ida och Ante för lite Flugfiske. Självklart var Chippen med på äventyret och han verkade verkligen uppskatta trippen. :)
Sen drog vi till Sala efter det för att fira lilla Elly som fyllt 4 år :)
Vi stannade där till sena kvällen och käkade kyckling Fajita.
 
I morgon ska vi åka till Fagersta och fira Yvonne som fyllt år. Kommer nog bli riktigt trevligt det också :)
 
Puss och god natt med er alla där ute!
 

Fint väder ute!



Fredag, helgen är här.
Får se hur vi spenderar denna helg. Men nu kommer ju i alla fall Leo vara hemma :)
Dock dragit på mig Leos förkylning tror jag. Haft ont i halsen och känt mig alldeles matt. Men hoppas att det snart går över. För Chippelippen vill ju så gärna leka utomhus. Så vi ägnade en stund till att njuta utomhus i solen tillsammans med systemkameran, som för överigt var otroligt länge sedan jag använde!
Är ju inte så omväxlande att ständigt ta kort på sig själv eller kissen.
 
Längtar som bara den till Oktober. Det känns som att vi har massor med spännande saker som ska hända :)
Jag lider inte det minsta hihi :)
 
Puss på er!
 

Träningsvärk från helvetet är ingen ursäkt!


En månad kvar

Tänka sig. Om en månad blir jag 23 år gammal. Känns som att jag nyss blev arton år. Nybliven myndig i en stor osäker värld där man ska stappla sig fram på osäkra ben.

Men jag tycker att jag klarar mig ganska bra! Jag bygger sakta men säkert upp det liv jag faktiskt vill leva! Jag älskar min sambo, min bästa vän, min livskamrat, jag älskar mina hobbys, vår lägenhet, att jag äntligen har någorlunda ekonomisk trygghet. Jag har råd att leva utan ångest och panik över pengar.

Jag mår bra faktiskt, jag ser fram emot kommande år, även om man blir ett år äldre varje år.
Min födelsedag kommer först spenderas ensam med Leo och Chippen i kolarkoja och sen vidare till Fagersta för att fira med släkt :)
Kan knappt bli bättre :)

Puss på er!


Torsdag

Torsdag ja, nu börjar vi komma någonstans med dagarna i allafall :) äntligen!
Längtar verkligen tillbaka till jobbet! Att bara gå hemma är inte alls min grej!
Men man ska inte klaga! Gör det ju för hundens skull. Så att han ska känna sig trygg med var han bor osv :)
Kommer nog bli bra detta. Vi har bokat en plats på dagis åt honom i Oktober :) så att vi kan ha honom där medan vi jobbar :) det är ju precis vid jobbet också så det blir ju superbra :)

Idag kommer mamma hit från Fagersta. Ska bli trevligt faktiskt! Måste ut med Chippen snart så han får kissa. Han är jätteduktig. Kan hålla sig tre timmar utan att kissa inne. Samt hela natten utan problem :) duktiga valpis!

Puss på er!


Onsdag

Ännu en stillsam dag.
Rastade vovve vid femtiden, Gick in och la mig igen. Min förkylda sambo åkte till jobbet. Vaknade 20 i åtta av att katt ville ut. Gav vovve mat, gick ut och rasta honom så han fick kissa och bajs. Gick in och fixade frukost och nu sitter jag här och har käkat två ägg och en avocado. Vovve ligger och tuggar ben och är väldigt nöjd.
I natt var han jätteduktig. Han höll sig hela natten från halv tio till fem och gnällde inte en enda gång. Han vaknade inte förrän Leos väckarklocka började ringa. :)
 
Verkar bli trevligt väder idag. Hade tänkte ta med Chippen till skogen igår men då var det så tråkigt väder. Så det kanske får bli en skogstur i Falskogen idag istället. :)
Får se helt enkelt. Idag ska jag i alla fall dra till Friskis och Svettis och träna! Alldeles för länge sen!!
Ska bli skönt när vi börjar komma i rutin med dagmatte/jobb och träning igen :)
 
Börja ensamträna herr valp senare också. Vi har redan börjat lite genom att jag stänger toalettdörren när jag går på toaletten så han blir helt själv. Det går jättebra faktiskt :) Han är väldigt snabblärd. Vi har bara haft 3 kissincidenter och en bajsolycka inomhus sen vi tog hem honom i Söndags och två av kissincidenterna var första dagen då vi inte skulle gå ut med honom så mycket :) Så han har varit superduktig!
 
Men nu ska jag kolla på en film tror jag. Borde försöka fixa mig lite sen. Man blir verkligen slö av att bara gå hemma. Man orkar inte ens fixa sig haha :)
 
PUSS på er!
 

Vår lilla guldklimp!

 Var ute och lekte med Chippen precis. Haha han är så söt!
Nu ligger han också sover vid mina fötter. Ska väll äta mat runt 12. Har lite kött och lite potatis rester från igår som jag ska äta :) vet inte riktigt vad jag och Leo ska äta idag men någonting kommer jag på :)
Hade tänkt ta med Chippen till Falskogen så att han skulle få springa av sig lite. Men så var vädret inte det bästa så han fick springa av sig på slätten istället. :)
 
 
PUSS PÅ ER!

Hundliv

Att ha valp är jobbigt. Haha men det visste jag från början och det är det som samtidigt gör det så himla roligt. Var tio år sen jag hade valp sist så man känner sig ju lite ringrostig, osäker och överbeskyddande! Man vill ha en instruktionsbok som man kan följa efter med punkt och pricka!

Men det går inte! Man måste följa sin inre magkänslan och lära sig med tiden. Hur ofta ska valpen ut? Hur ofta ska man mata den, hur mycket ska den ha, när kan man börja gå riktiga promenader, börja miljöträna, ensamträna och låta honom träffa andra hundar osv. Allt sånt här är svårt att veta man jag har bestämt mig för att gå efter min magkänsla!

I natt kissade Chippen inne. Det gjorde han inte förra natten. Men förra natten fick han uppblött foder. Det fick han inte igår kväll vilket gjorde att han drack mer vatten. Han bajasde inte igår kväll heller så när han fick mat i morse så bajasde han inne nästan direkt. Det gjorde han inte i förrgår. Allt är nytt och vi försöker komma på hur denna lilla parvel fungerar :)

Jag älskar hundar och har alltid gjort <3 kommer alltid göra. Och detta är min och Leos hund. Vår tillsammans <3 känns otroligt!

Två söta bilder jag hittade på Google bjuder jag på :)


Måndag

Hallå där!
Måndagen är här!
Första natten med vovven gick bra!
Idag har Chippen gjort sina behov utomhus :) det hurrar vi för! Det betyder att det går i rätt riktning :)

Väntar nu på att leo ska komma hem från jobbet. Dagarna går liiiite långsamt när man är ensam hemma med en valp som man inte kan gå någonstans med eftersom han är så liten. Men det blir det ju ändring på när han blir äldre :)

Puss på er!


Chippen är hemma!

Vår lilla plutt! Kissat två gånger inne och fått stryk av katten 1 gång men annars har allt gått bra. Kommer säkert ta ett par dagar innan han fattar att han ska kissa ute. Bra att han kissar i huvudtaget så att han känner sig trygg :)

I morgon ska jag ha hand om honom själv eftersom Leo jobbar. Själv är jag ledig i en vecka!

Ikväll är Ida och Ante här :) blir någon god mat också! Härligt!


Hundköp!

Idag är det söndag, och det innebar att vi äntligen skulle få ta hem Chippen!
Vi drog därför till Heby och tog ut pengar. Sedan drog vi hem till Eva för att skriva på de sista papprena innan vi kunde få ta med oss Chippen hem :)
 
Så nu är han hemma hos oss. Han har kikat runt överallt. Hälsat på katten, blivit klöst på rumpan haha och nu äntligen fått ro för att sova lite :)
Söta pojken. Det verkar gå ganska bra med katten ändå. Han var skit sur men ändå inte jätteförbannad. Så han kommer nog vänja sig. Nu är dock kisse ute så vi får se när han surat klart och kommer hem igen :)
 
Jag tror detta kommer bli toppen :)
 



Tjejmilen!

Lördagen spenderades i Stockholm. Det var ju äntligen dags för Tjejmilen :)
Så vi längtat! Dock var de ju lite småtråkigt väder med regn och lera. Men det löste vi fint genom att ha sopsäckar på oss :) Man får inte vara dum och alla sätt är bra utom de dåliga som man brukar säga haha!
 
Loppet gick bra. Sprang 1 mil på 56 minuter. Så jag är faktiskt nöjd :) Kunde kanske ha tagit i lite hårdare än jag gjorde på vissa ställen men visste ju inte hur mycket backar och så det skulle bli så valde ändå att ta det lite lugnt under loppet :)

Jag är stolt över mig själv i alla fall och det var kul att åka dit med Leos föräldrar :) Ett minne för livet.
Vi anmälde oss till nästa år med detsamma när vi ändå var där:)
 
Kul hade jag i alla fall :)