Söndag.

Igår blev jag bjuden på grillkväll hos Anna-Sara och Martin. Tackade först nej eftersom jag hade tvättstuga till klockan 20. Men Karin fick mig att ändra mig och jag ångrar inte en sekund!

Jag älskar sena sommarkvällar med mina älskade vänner!! Dem gör mig verkligen lycklig. Vad vore man utan vänner egentligen? Ingenting!

Idag är det sista jobbdagen, sen har jag äntligen semester!! Och i morgon blir det äntligen Gotland! Jag har verkligen längtat!

Sen blir det kanske Gbg med Karin, matte, Leo och Linn. Woopwoop

Puss

Förresten så har vi fått en röd tomat i växthuset idag :D


ibland är de roligt att vara tjej.

Ibland känner jag mig alldeles för pojk-flickig. Jag är liksom inte direkt intresserad av vare sig kläder eller smink. Men ibland får jag något ryck och känner för att göra något sånt där riktigt tjejigt. Därför bokade jag för två veckor sedan en tid för att göra mina naglar. Vill vara fin till semestern på Gotland nästa vecka! Så en supertrevlig tjej som heter Hannah spenderade idag 3h av sin tid för att göra mina naglar superfina! :) Jag är supernöjd med resultatet och jag älskar färgen! Turkos är en av mina absoluta favoritfärger <3
 
Får se hur länge de håller nu :) Men hoppas att de ska hålla hela Gotlandsresan i alla fall :)
 

Ikväll är jag även bjuden till Martin och Anna-sara ikväll. Ska visst grillas lite och sånt. Mys! I morgon får jag stå ut en sista dag innan jag sedan går på semester :D woooohoo!
 
Puss
 
 

Bara helgen kvar, sen SEMESTER!!

 

Jag mår bra.

Det är sommar, det är varmt, jag har snart semester och jag är lycklig.
Det enda som inte är bra är en förkylning som gör sig smått påmind. Jag får därför stanna upp i all träning (vilket även innebär att jag fick lov att bryta min squat-challange :( jäkla halsont!!), men det var inte det jag hade tänkt skriva om.
 
Vad är det med sommaren som liksom bara får en att må så himla bra? Är det solen? Är det värmen? Den friska luften, de gröna skogarna eller sången från alla fåglar? Jag vet inte, men sommaren gör mig alltid lite nykär på nytt. Jag är älskar allt mer än någonsin, peciellt Leo, mina djur och mina vänner.
Energin är på ultraspeed och jag svävar på rosa små moln. Klart man har sina dåliga dagar ändå, men det betyder inte att livet är dåligt liksom. Nej jag tänker leva för denna känsla nu så länge det går. Visst är det underbart att vara genuint glad?
 
Min hals stör mig inte märkvärt och jag har haft en mysig eftermiddag för mig själv.
Ikväll ska jag kolla på War Horse och äta nyttiga chokladbollar. Ja ni hörde rätt. Jag hänger på trenden och försöker hitta på nyttigare alternativ i min vardag. Så idag testade jag göra nyttiga, proteinrika chokladbollar.
 
 
Här är receptet. Dock la jag till havregryn för att jag tyckte att det var lättare att få ihop dem.
125g keso
2 msk (10g) choklad proteinpulver
1,5 tsk (5g) kakao
1 krm snabbkaffepulver
1 msk stevia strö eller sukrin
10g kokos
1. Använd en stavmixer för att mixa keson slät.
2. Ha sedan i resten av ingredienserna och blanda ihop väl.
3. Rulla 10 bollar per smet och rulla i kokos.
4. Ställ i kylen i ca 15 minuter och servera!
 
 

Tisdag.

Dagarna fortsätter att gå. Jättesakta. Jag vill liksom bara ha söndag NU. För på söndag kväll har jag äntligen semester, på söndag kommer jag och Leo tillsammans packa inför resan på måndag. Vår cykelsemester på Gotland närmar sig sakta men säkert.
Jag är inte alls taggad för att jobba 13-22.15 idag. Jag är trött på att ha jour, antar att man kan få för mycket av det goda? Håll ut Elin, "bara" 6 dagar kvar att stå ut. 6 långa oändliga dagar.. Men i morgon ska jag i alla fall färga utväxten och sen får jag äntligen träffa Leo en liten sväng. Kan knappt förstå att vi inte setts sen i fredags. Man blir liksom bortskämd med att alltid ha någon i sin närhet?
 
Börjar känna mig lite smått förkyld också :( hade lite ont i halsen i morse. Så jag kommer inte träna någonting idag. Vill inte riskera att bli sjuk. Jag ska ju cykla till Tängbo i morgon efter att jag varit hos frisören och på torsdag hade jag planer på att springa eftersom jag sagt att jag ska springa 2 mil i veckan.
 
Jaja, man får inte chocka kroppen. Nu ska jag borsta tänderna. Halv ett tar jag cykeln till jobbet för att spendera kvällen. Sedan förtjänar jag en ledig dag.
 
Puss
 
 
Åh jag vill förresten att mitt hår ska bli så här fint igen som det var förra gången jag var blond. Men man måste ha tålamod. Håret växer sakta men säkert :) jag vill ha långt blont fint hår så man kan göra massa fina lockar m.m :)
 
 
 

God natt världen.

Klockan är tio. Eller ja, åtta minuter över i skrivande stund. Jag ligger i mörkret redo att sova, men trots att mina ögon är tunga så kan jag inte förmå mig till att somna. Varför ska det alltid vara så svårt att somna när Leo inte är hemma? Har inte träffat honom sen i fredags.

Det är så otroligt tomt när man kommer hem till lägenheten efter jobbet. Ingen hund som välkomnar en och ingen pojkvän att kura ned sig bredvid i soffan på kvällen. Ingen som pussar en godnatt eller god morgon.

Tur att jag har min älskade katt i allafall. I slutänden så är det alltid jag och Danny mot världen.
Jag skaffade Danny som kattunge när jag var ensam och deppig. Jag bodde ensam i min lägenhet och mådde grymt dåligt över att jag var så ensam. Jag var ju van vid att dela rum med min syrra eller mina kompisar på elevhem och så vidare. Men trots att jag inte tyckte om att bo ensam så klarade jag inte av att bo tillsammans med mamma. Vi gick liksom varann på nerverna. Så jag var tvungen att flytta. Men jag var van att alltid ha djur omkring mig, och efter att mamma tvingat mig sälja Embla så hade jag helt plötsligt ingenting.

De som inte är uppväxta med att alltid ha djur omkring sig kommer aldrig kunna förstå saknade när man efter 20 år plötsligt står där och inte har några djur i sitt liv längre.
Därför skaffade jag min foderhund Xena. Dock var hon 6 år gammal och uppväxt på landet tillsammans med 4 andra hundar. Så hon trivdes inte alls med att bo ensam med mig i en lägenhet. Så efter mycket velande fick hon flytta tillbaka igen. Plötsligt stod jag där ensam igen, förkrossad över förlusten av min älskade Phalene som jag hade kommit att älska och lärt massa trick osv.

Det var då Danny kom in i mitt liv. En osäker, översocial liten kille som inget annat ville än att vara med överallt!
Folk brukar säga till mig att de inte kan förstå hur Danny kan vara så otroligt gosig och social. Men för mig känns det inte så konstigt. Under hans första år i livet så var det han och jag varje dag! Vi delade säng tillsammans, soffa, balkong, badrum, kök, ja allt! Han gjorde mig glad när jag kände mig ledsen och bara ni som verkligen älskar djur kan förstå den kärlek jag känner för denna katt även om jag mestadels skriver och lägger upp bilder på hunden. Men jag tycker inte att jag ska behöva lägga upp bilder dagligen på min katt för att bevisa min kärlek för honom. Han sover i min fotände varje natt och det hoppas jag att han kommer göra många år till! Jag vet inte vad jag skulle ta mig till om min kära katt skulle försvinna. Han är bara 3 år så förhoppningsvis har vi många år kvar tillsammans.


<3


Blue moon bar

Igår hade jag och Karin bestämt att vi skulle gå ut på All in efter att jag slutat jobba. Men så blev det inte alls. Vi fick sätta oss i bilen och åka till Västerås då Jimmy ville att vi skulle hänga med ut i Västerås i stället.
Så först satt vi och snackade lite skit i hans kompis lägenhet inann vi drog ut på Blue moon bar.
Vi dansade som galningar till klockan tre inne i schlagerrummet. Det var GRYMT VARMT. Fyfan vad äcklig man kände sig när man kom ut. Men det var i alla fall jätteroligt. De som inte kan dansa nyktra vet inte vad de går miste om :)
 
Kvällen var grymt rolig. Idag skulle jag och leo ha umgåts men han valde att åka till Sala istället. Så jag har inte sett karln sen i fredags och kommer inte se honom förrän på onsdag tidigast och då bara en liten stund eftersom jag ska klippa mig 11.30 och sen jobbar jag tors-sön. Det känns lite trist men antar att det är nyttigt också. :)
 
Nu ska jag snart göra lite tacos och mysa med mig själv.
Karin var så snäll och drog ut mig på en hundpromenad i Bresse även fast att jag själv inte hade någon egen hund med mig. Chipp är ju med Leo :)
 
Puss
 

Ego


Lördag

Somnade inte förrän halv två igår. Galet. Det blir alltid så när jag vet att Leo ska vara borta. Det finns liksom knappt någon anledning till att somna? Förutom att man ska upp till jobbet dagen efter haha!
Men vi ses ju i morgon igen i alla fall innan jag blir ensam i en vecka. Men förhoppningsvis går tiden fort. Mycket jobb väntar och träning förståss. Ska springa på måndag och torsdag bland annat. Sen måste jag träna några fler dagar också. Blir nog cykling till Tängbo på onsdag i alla fall efter att jag varit hos frisören. Vi får se. Det beror på om jag orkar cykla hem igen sen hehe ;) Jag kan ju inte sova kvar där eftersom jag börjar jobba klockan nio på torsdag morgon.
 
Det verkar bli fint väder idag i alla fall. Jobbigt, för då kommer det vara dött nu på dagen i butiken och den kommer det komma massor med folk till kvällen istället. Igår hade vi en tjej som skulle stänga kundtjänsten för första gången så då tar det ju självklart lite längre tid. Ikväll hoppas jag att någon som är van vid att stänga jobbar. Så att jag kommer iväg snabbt. :) Ska iväg och dansa lite med karin ikväll. Nykter denna gång! Ja, man kan faktiskt dra ut och dansa nykter om ni inte visste det!
 
Nu har jag ätit min morgon smoothie och sen funderar ja på en promenad så jag får andas lite frisk luft innan jag ska spendera hela dagen/kvällen på jobbet.
 
 
Puss på er
 
bjuder på en bild från min mörkhåriga tid ;)
 
 

Fredag

Jag tränar, kämpar och drömmer om mina mål. På sommaren tycker jag att det är svårt att hålla i gång med träningen. Jag vill liksom inte sitta instängd på ett gym när det är fint väder ute och liknande. Jag vill njuta av livet, umgås med mina vänner, mina pojkvän och delta i lite diverse lopp och andra roliga saker. Jag längtar till Ride of hope i Augusti, jag längtar till Vasastafetten och Tjejmilen osv. Men för att kunna fixa dessa saker måste man ju hålla i gång med träningen. Därför har jag och Leo kommit överrens om att springa 2 gånger i veckan, och nästa vecka när han inte är hemma så tänker jag hålla fast vid det ändå. Jag funderar dock på att kanske springa ett extra pass och försöka ge mig på det här med intervall-löpning. Jag har ett personligt mål till Tjejmilen i år och jag hoppas att jag ska kunna fixa det.
 
Styrketräningen ligger i alla fall på is ett tag nu till hösten. Fokus ligger mycket på konditionsträning. Dock har jag ju bestämt mig för att dra ned på onyttigheter och igår kände jag mig otroligt stolt som inte åt några chips när det bjöds på det. Chips är en av mina stora laster. Jag äter det inte så ofta, men när jag väl äter det så skulle jag kunna äta hur mycket som helst. Så därför tänker jag hålla mig borta från det så mycket som möjligt.
 
Jag tänker bli lika sträng emot mig själv som när jag tränade till Tjejvasan förra året. Då kunde jag verkligen se resultat på min kropp. Sen kom sommaren och man tappade allt igen. Hösten kom och man började om igen. Jag tror inte att det funkar med säsongsträning. Man måste bestämma sig för att äta bra och träna regelbundet hela sitt liv om man inte vill att ens resultat ska försvinna. Muskler och kondition är en färskvara, och den försvinner snabbare än man tror. Tyvärr. Menar dock inte att man aldrig ska unna sig saker. Livet är för kort för att man ska plåga sig igenom livet och gå miste om livets goda. Men jag menar att man inte ska unna sig FÖR MYCKET för OFTA. Förstår ni?
 
Jaja, nu ska jag lägga i Moroccan oil i håret och sedan föna det. Jobbar 17-22.15 idag och 12-22.15 i morgon :(
Kan inte semestern komma nu?
 
 

Torsdag

Dagarna fortsätter.
Dag 2 på min squat-challange är över. 55stycken denna gång. Känns som att det går ganska bra än så länge :) Känner mig peppad faktiskt.
Idag ska jag och leo ut och springa också. En mil. Jag hoppas jag inte får ont i magen denna gång bara som jag haft de senaste 2 gångerna. Känns inte alls så kul. För då bli även själva träningen jobbig. Men jag har varit igång ordentligt idag så det borde inte vara några problem. Trodde ju att jag skulle börja klockan nio men visade sig att jag började klockan sex. Så det blev att gå upp tidigare än planerat haha.
 
Igår var ju matte här förresten en liten sväng. blev skagen toast, lövbiff med potatisgifflar och sen glass till efterrätt. Man måste verkligen uppskatta dessa kvalitetskvällar med sina vänner. Speciellt nu till sommaren. Alla är så upptagna med saker ändå. :)
 
Nåväl. Dricka lite vatten i väntan på Leo.
Får se vad vi ska göra för mat ikväll också. :)
 
Puss
 
 
 

Why is the Moon so lonely?



...Because she used to have a lover...His name was Kuekuatsheu and they lived in the Spirit World together...And every night, they would wander the skies together, but one of the othe spirits was jealous.
Trickster wanted the moon for himself, so he told Kuekuatsheu that the moon has asked for flowers. He told him to come to our world and pick her some wild roses, but Kuekuatsheu, taking the shape of a dog, didn't know that once you leave the Spirit World, you can never go back. And every night, he looks up in the sky and sees the moon and howls her name. But - he can never touch her again.






Squat challange

Ja nu ska jag dra igång en klassisk squat-challange. Det är superenkelt! Man följer bara instruktionerna på bilden i en månad. Squat är jättebra för dig som vill träna rumpan. För ännu bättre och snabbare resultat så kan man göra dessa på gymmet med en skivstång som ger extra tyngd. Men eftersom mitt gymkort gått ut och jag ännu inte bestämt vilket gym jag ska börja hos så blir det att göra dessa hemma utan tyngd. Blir en bra start liksom så kan jag göra denna utmaning igen när man har skaffat nytt gymkort igen.

Jag känner mig peppad faktiskt. Jag ska få en badass-rumpa nu så jag slipper ha denna slapprumpa! Nu ska de bli förändring :)

Puss


Livet med hund.

Jag älskar verkligen livet med hund just nu. Speciellt på sommaren. Det är inte ens jobbigt att gå upp tidigt på morgonen bara för att gå ut och rasta pälsbollen. Solnedgången på sista kisspromenaderna är inte heller att gnälla på. Sen att man alltid har någon som blir så grymt glad när man kommer hem från jobbet är också ett stort plus.

Jag älskar dessutom det faktum att vi motvisar alla som säger att vi skulle bli så låsta och vi skulle inte kunna göra det ena eller det andra om vi skaffade hund. Chippen är med oss överallt och de enstaka gånger han inte är med oss så är han med någon som vi verkligen litar på. Vårt liv är så perfekt för en hund. Vi är grymt aktiva och hunden kan följa med oss på nästan allt vi gör. Vi anpassar dessutom vårt liv efter denna underbara varelse. För att vi älskar honom.
Jag har svårt att se mig och Leo som småbarnsföräldrar. I alla fall än på ett par år. Men hundmänniskor. Absolut. Jag älskar djur, speciellt hundar, och jag skulle kunna se honom som mitt barn. Även om jag självklart inte behandlar honom som ett barn men som en hund.

Nåväl nog om detta. Jag ska fara till jobbet nu. Jag jobbar 13-22.15

Puss


Byta gym eller inte byta gym

Just nu går jag i tankarna på om jag ska byta gym eller inte. Jag har varit medlem på friskis och svettis i över 2 år och det är dags för mig att köpa mitt tredje gymkort. Jag trivs bra på det gymmet. Det är trevlig personal och fina lokaler. Dock börjar jag känna att jag växt ur denna förening. De finns inte de pass jag vill gå på. Jag saknar spinning och body combat. Nej jag funderar antingen på att byta till A3 eller Magasinet. Men det verkar som att magasinet är allra dyrast, dock ligger det väldigt nära där jag bor.
 
Det tråkiga med att byta gym vore dock att jag inte längre kan träna tillsammans med karin. Jag kommer inte längre att kunna gå på vare sig cirkelfys eller cross. Men samtidigt så finns det ju många andra bra pass på A3.
Jag har verkligen beslutsångest. Det är ju dessutom mycket billigare att gå på Friskis.
Ja jag får sanneligen ta mig en funderare på det.
 
Det känns dock som att träningen kommer bli lidande nu när sommaren är här. Måste verkligen bli hårdare med maten nu. Det blir ju lätt att man svävar iväg och äter lite vad man känner för på sommaren. Men jag tänker bli stenhård nu. Inget godis eller annat onyttigt i veckorna, sluta äta fikabröd och dricka massa alkohol i onödan.
Jag är trött på att känna mig småfet. Ja där kom sanningen fram. Just nu känner jag mig lat och småfet, för att mitt gymkort har gått ut och för att jag tappat min träningsrutin. Illa va? Tragiskt men sant haha.
 
Idag ska i alla fall jag och Leo ut och springa, i morgon ska jag göra lite övningar här hemma innan jobbet och på onsdag kanske jag kan övertala Leo att cykla långrunda inför Ride of hope?
 
Vi får se helt enkelt.
Jag vill i alla fall bli nöjd med min kropp.
 
Puss
 
 
 

Leo har simmat vansbro

Igår jobbade jag 15-19.30. Leo var samtidigt i Vansbro och simmade. Han håller ju på med Klassikern.
Han var jätteduktig. Tiden blev 1h 3 min eller något sådant. Jag tycker i alla fall att det var jättebra. :)
Jag ser faktiskt fram emot sista delen i Halvklassikern i september. Sedan är det dags att fokusera på den största utmaningen jag någonsin kommer utsätta mig för.
Jag ska nämligen göra den riktiga klassikern nästa år. Så jag börjar med Öppet spår. Måste verkligen träna ordentligt med skidåkning den här gången så att jag fixar åka de 9 milen som väntar på mig. Jag känner mig en aningen nervös i förväg. Men jag vet ju att min kära sambo finns där för att peppa mig. Han får mig alltid att ta i mer än vad jag trodde var möjligt. Och även om jag kan bli så arg på honom när han pressar mig till bristningsgränsen, så vet jag att det är för att han vill att jag ska klara mina mål.
 
Träning ska vara roligt! Det får man aldrig glömma. Men klart det måste vara utmanande också. Jag känner mig alltid extra stolt när jag klarat något extra jobbigt. När det gör så där äckligt ont, men ändå känns så jävla bra. Ja då känner jag mig så otroligt stark! Det som inte dödar en, gör en starkare, och inom träning så är det verkligen sant!
 
Idag ska jag dra ut och springa i eftermiddag. Får se om Leo hänger på, men han borde ju börja få lite träningsvärk efter simningen igår så det tror jag inte haha!
 
Nå väl. Snart är det dags för lunch :)
Bjuder på två bilder från Leo igår. hihi.
 
Puss
 
 

Längtar till semestern.

Ja nu längtar ja verkligen till semestern. Jag vill åka på denna fantastiska 8 dagars resa tillsammans med min älskade sambo och kärlek. Jag ser verkligen fram emot att få göra detta bara vi två och hunden. Bara få rå om varandra och upptäcka Gotlands alla spännande platser på egen hand. Vi kan cykla precis vart vi vill, bo vart vi vill, äta vad vi vill och göra vad vi vill, utan att behöva tänka på någon annan.

Livet är verkligen ett äventyr tillsammans med Leo. Min älskade. Han ger mig så mycket lycka i livet. Men också spänning och upplevelser. Utan denna fantastiska människa vore jag inte någon glad människa.

Nu ska jag jobba men jag ville bara tala om hur lycklig och glad jag är.

Puss på er!


All in

Blev all in med Denise igår kväll. Det började liksom lite fint med att vi skulle äta räkmacka där borta. Men vi fixade oss hemma med lite vin och musik. Grymt trevligt. Vi hade hällt massa vin i en stor skål och sedan tryckt i massa hallon. Så det smakade till slut nästan bara hallon! Jättegott var det. Blev dock ett X antal för många glas.

På all in blev det räkmacka XL och alldeles för många drinkar! Mitt stackars kontokort :( tur att det är lön om typ 8 dagar eller något sånt. Räknar ned!! Nu behöver jag verkligen pengar. Överskridit min tilltänkta budget med råge xD ack! YOLO?

Vi kom i alla fall hem någon gång efter 2 så det blev en helt ok tid att komma hem :). Idag jobbar jag 15-19.30 och L är i Vansbro och simmar.

Pusssss

P.s jag och Denise försökte göra en fiskbensfläta på mig igår. Började bra men sen blev det en vanlig fläta för mitt hår är helt enkelt för kort :)


Vansbro halvsim

Igår var det Vansbro halvsim. Loppet är 1500m. Hade inte simmat en meter innan så jag är nöjd med mina 39:48min faktiskt :) det var ca 16grader i vattnet och mycket motströms sista 900m. Men det var vad jag hade förväntat mig faktiskt.

Sov hos mamma från torsdag till fredag och sen åkte jag till Västerås efter loppet och mötte upp Leo och Jimmy för att kolla på marknaden på lögarängen. (Är ju power meet denna helg ack!) vi åt nå baguetter med grekiska spett och tsatsiki i :) gott! Stupade i sängen runt halv ett. Helt förstörd efter att ha kört till Vansbro, simmat Vansbro, kört till Fagersta och sen vidare till Västerås! Grymt jobbigt men det var det värt :)

Puss på er!


Kärleken är stark.


Ska komma igång med löpningen nu.

Japp i måndags var jag ute och cyklade en kort runda på 24km. Tog 55 minuter så jag höll ett ganska högt tempo på cirka 26,5km/h i snitt. Grymt nöjd!
 
Igår var jag och Leo ute och sprang en gemensam premiär mil. Jag hade dock ätit alldeles för mycket chili con carne och fick jätteont i magen efter några km. Men efter att ha tagit hand om det (hehe) så fortsatte jag att springa och själva löpningen tog ca 58 min! Så det kändes väldigt bra faktiskt. Hade nästan börjat tvivla lite på mig själv efter de gånger jag sprungit när det varit alldeles för varmt och jag inte ens orkat springa typ 7-8km.
 
Men nu var det helt perfekt värme och jag hade säkert kunnat pressa mig till 15km om jag bara hade velat. Men jag är nöjd med kvällens löpning. Får se om jag springer något ikväll.
 
Leo pratade igår om att han ville åka och bada så det kanske blir det istället. Men jag måste verkligen komma igång med löpningen så att jag fixar de inplanerade lopp jag har detta år. Ska ju springa 15km på lidingö loppet och vill ju komma i mål på en duglig tid. Sen funderar vi på blodomloppet i Västerås i år igen. Är jag ju även anmäld till Tjejmilen och det vore grymt om jag kunde slå min tid förra året på 56 min? men det känns låååångt borta. hehe. Men sen får vi heller inte glömma att jag ska delta i Stafettvasan med Leos mamma och hennes lag.
Så det är verkligen dags att börja ligga i!
 
Nå väl. Snart ned i tvättstugan igen och fortsätta med dagens syssla.. yeeeeiy haha! ;) ironin slog er väll inte i ansiktet?
 
Puss

Härjarö

I lördags drog Leo, Karin, jag och hundarna till Härjarö för lite utomhus-mys.
Vi grillade korv, Leo och hundarna badade och jag badade benen. Vi solade, mös, lekte och hade det allmänt bra. Det är verkligen DETTA jag älskar med hundlivet. Bara kunna släppa hunden lös medan man pysslar med annat och låta honom lukta runt, bada och busa med de andra hundarna. Chippen är verkligen en pärla! Så lyhörd och snäll. Det var första gången Leo var med när Chippen badade. Vi försökte ta med honom lite längre ut så att han fick simma. Men han var  inte så jätte intresserad av det. Men han verkade i alla fall tycka att det var skönt att vara i vattnet och komma undan värmen lite granna. :)
 
Jag lägger upp ett par bilder från dagen. Det har dröjt med uppdatering då jag inte orkat starta datorn och gå in på bloggen.