Livet går framåt

Ja här går livet framåt. 
För två veckor sedan skrev jag på papper för att börja jobba i receptionen på Friskis och Svettis. Och en vecka efter det blev jag erbjuden my tjänst på Coop forum som innebär ett helt nytt ansvarsområde, mer timmar ochycket mer ansvar. Har fortfarande djuravdelningen kvar också så jag är nu mera avdelningsansvarig både för husdjur och frys! Hardworker! Mina arbetskamrater undrar hur jag ska hinna men jag ska visa dem! Jag vill inte förlora djuravdelningen när jag äntligen fått den! 

Så igår jobbade jag först 7-13:30 på Coop och sen 14-18 på Friskis. 
Idag ska jag jobba 13-22.15 på Coop. Jag som brukar sova efter nio haha! Men med en celsius så ska jag nog hålla mig vaken! 

Något annat roligt är också att vi ska på husvisning på söndag. Mer än så säger jag inte ;) men kul att kolla på lite hus. Jag erkänner att våran mysiga lilla etta börjar bli lite liten för två personer, en hund och en katt! 

Nog om det. Ska ta pälsbollen och möta upp Karin för en tidig morgon promenad innan frukost :)

Puss

 



Ledig dag

Tisdag. Ledig dag. Fick inte sova i morse som jag ville så det kändes som att jag lika gärna kunde gå upp vid sjutiden. Drog då till simhallen och simmade 2000m bröstsim på 1h. Hade säkert kunnat minska tiden om jag velat men kom inte på förrän efter 20 vändor att jag skulle simma lite längre idag. Så de sista metrarna fick jag verkligen ta i för att hinna på en timme :) 

När jag kom hem så drog ja ut på en promenad med Chippen. Förstår inte varför folk inte kan ha respekten och förnuftet att ha sina hundar kopplade om de inte har pli på dem! Jag är glad att denna hund som kom fram till oss i allafall verkade någorlunda snäll och lite lekfull även om den var jättestor och skällde! Jag brukade aldrig vara rädd för hundar men jag har kommit att få stor respekt för stora lösa hundar som jag inte känner. 
Värst av allt är att andra inte verkar vara rädda om sina egna hundar? Även om deras hund är supersnäll så är det väll inte säkert att min är det? (Nu är Chippen supersnäll men det kan ju inte dem veta!). Sen kan man väll vara hundrädd även om man själv är hundägare? Nej respektlöst tycker jag! Och ganska korkat! 

Nåväl. Leo köpet ett jättestort fårskinn i helgen på Växjö julmarknad. Så jag ligger på den och njuter utav min lediga dag :) i ugnen finns en pestopaj som jag längtar efter att få sätta tänderna i men jag väntar på att Leo ska komma hem från jobbet !

Kram 









Hälsomässan i Älvsjö

Allt för hälsan gick av stapeln den 7-10onde november! Riktigt trevlig mässa som givit mig mycket inspiration och motivation! 

Gjorde dock ett fett-test igen som förra året och det visade sig att jag förlorat muskelmassa och ökat i fettmassan. Jag förstod att det var så även om jag hade samma vikt. För träningen har inte varit med mig sedan semestern! Men nu är ja tillbaka på banan och nu ska jag bli mer fitt än jag någonsin varit! Jag måste verkligen ladda inför klassikern 2014! Samt mitt nya jobb som frysansvarig på Coop! Jag måste bli bättre på det här med mat! Jag tror och vet att det är där jag faller alla gånger. För träna gör jag. Men maten är fel fel fel! Så nu är det slut på socker och annat onyttigt. Jag ska bara unna mig bättre saker och jag ska verkligen bli bättre på maten! (Hur många gånger har jag sagt det? Haha) nåja, nu ska jag ut och gå med vovve och sen jobba 10-18! 

Puss 






En ensam helg väntar!

I helgen åker Leo till Växjö för att spendera lite tid med sin syster. Samt åka på julmarknad. Själv blir man hemma och jobba. Förutom på lördag! Då har jag unnat mig ett besök till Allt för hälsan -mässan på Älvsjö! Ska bli grymt jävla roligt att åka dit tillsammans med Karin! :) 

Ser fram emot mässan massor och hoppas på att få massor med bra och värdefulla träningstips! 

Nu blir det dock en tur till simhallen för att köra lite längder! Efter jobbet har jag tänkt klämma in ett styrkepass också :) 

Puss 




Lång väg att gå!

Vilken dag! Fullt upp minst sagt!
Gick upp klockan sju, började med en morgon promenad med vovven innan jag drog till simhallen för min 1500m bröstsim!

Efter det drog jag hem, städade, diskade och gjorde tacopaj så att den skulle finnas i kylen när Leo kom hem från jobbet!

Klockan 14 drog jag till Friskis och Svettis för att jobba 14-18. 17:30 drog jag dock till cirkelfysen och deltog där! 
Vilket sjukt jobbigt pass Mats hade kommit på denna gång! Men man är alltid lika stolt över sig själv när passet är över! :) det är en av de stora anledningarna till att jag älskar cirkelfys! 

På måndag ska Mata ha ett extra pass eftersom Sofie är på semester. Då ska han ha sitt jobbigaste cirkelfys-pass! Woopa! 

Nåväl! Jag har en lång väg att gå i min personliga utveckling och jag är så glad att jag kommit igång igen! 
Jag vill ju vara i min allra bästa form när det är dags att ta tag i klassikern nästa år! Det kommer bli min största utmaning någonsin och jag hoppas verkligen att jag klarar den! 

Det återstår att se men jag kommer i alla fall ge mitt allt! 

Ge aldrig upp! 








Familjelivet

Detta år hoppade jag allt vad Halloween heter och koncentrerade mig istället på släkten. 
Kära farmor fyllde 75 år! Så vi var där på kalas och åt smörgåstårta och fikade lite.
På kvällen blev det sedan en tur till gammelfarfars grav och tända lite ljus och skänka en extra tanke till de som inte längre finns med oss.
Vad är väll en kväll med sprit och vänner när man kan spendera kvällen med sina nära och kära istället? 
Aldrig förr har familjen varit så viktig för mig som den är nu! Kanske för att relationen till min familj och mina släktingar är så himla bra? 

Hur som haver så har jag haft en toppen helg.

Summering :
Fredagen var det lite mys med Karin. Kyckling Wook, brieost, päron och skumpa. 
Lördagen var det kalas hos farmor och övernattning hos pappa och Yvonne.

Idag, söndag, har det varit kamning av vovve, promenad och snart lunch med Yvonne innan hemfärd :)

Härligt!



Min resa!

Min resa har börjat. Mot mina personliga mål styr jag min väg. Jag har börjat vandra mot en förändring, mot diciplin och mot vilja! 

Jag ligger i sängen. Ska alldeles strax gå upp och ta mig en celsius innan det blir dags för en powerwalk med jycken! 

Sedan väntar det jobb 10-17. Men har tänkt gå dit till halv tio och vara med på fredagsmötet! Är alltid bra att uppdatera sig om vad som händer med bygget och så nu när det börjar lida mot sitt slut!

Igår var det halloween! Vi hade matte här för lite middagsmys samt att jag färgade hans hår svart :) 

I helgen är det alla Helgona och jag ska se om jag har möjlighet att besöka gammelfarfars grav och lämna något ljus! I vilket fall som helst så vill jag gå dit och kolla på alla fina ljus som kommer vara tända på lördags kvällen :) 

Nej nu blir det den där promenaden!

Puss