Vissa vänner sätter spår

Det är över nio månader sedan min kära vän fick somna in.
Det var för hennes eget bästa, hon var sjuk och hon hade levt ett långt och lyckligt liv. Hon var älskad, vi älskade henne obeskrivligt. Hon gav mig så mycket lycka i livet. Pappa med för den delen. Men sista året var hon sjuk, och det blev dags att låta henne somna in.

Det är rätt konstigt hur mina vänner kommit och gått med åren, och en del av dem har varit svårare att släppa än andra. Men i slutänden så kan man åtminstone sluta sakna dem och se att det finns en anledning till allt som händer.
Men att förlora Emma kändes som att förlora en familjemedlem, för andra gången. Vi har haft två petit basset griffone vendéen i vårat liv. Vilma och Emma. De blev båda gamla damer. Vilma 13,5 och Emma 12 år!
Det har gått sju år sedan Vilma togs bort, och fortfarande ibland när jag hälsar på pappa så kan jag föreställa mig hur hon brukade springa omkring där. Vart hon brukade ligga, hur hon brukade lukta, hur hon brukade bete sig.
 
Att komma dit och se Emmas tomma plats känns ibland jättejobbigt. För det fattas verkligen något när man kommer dit. Ingen vovve som kommer springande mot en med glädje hopp och som alltid ska slicka en överallt och vifta på svansen så att man blir alldeles yr! Emma var verkligen en gullegris. Hon älskade alla människor och hon skulle alltid hälsa på allt och alla.
Jag brukar kolla mot hundgården när jag och Leo kommer och hälsar på, bara som en gammal vana, och där står nu hundgården och förfaller. I väntan på en ny hund. Om pappa någonsin skaffar en ny hund igen. Det känns i magen när jag kollar på hundgården och tänker på de två fina hundarna som bott där inne, men som inte finns längre. Två hundar jag växt upp med. 13,5 år med Vilma och 12 år med Emma. Vilma född 91 och Emma född 2000
.
Dessa två hundar kommer alltid finnas i mitt hjärta, och de kommer alltid vara saknade!
Nu börjar ett liv med Chippen, och jag hoppas att jag och Leo får minst 12-13 med denna underbara lilla pojke också!
 
Här får ni några bilder på Emma eftersom det bara var henne jag hade bilder på i datorn. Bilder på Vilma ligger på den externa hårddisken!
 
Sen vill jag bara skriva lite om det faktum att emma har ganska långa klor på bilderna. Emma var omöjlig att klippa klorna på och bet en när man försökte. Så hon klipptes tyvärr inte så ofta som hon borde då det inte är så många som vill klippa klorna på en hund som bits! Men hon fick absolut aldrig längre klor än så här.
 

Om Shetland Sheepdog

Tänkte jag skulle slänga in en rasinfo om Shetland Sheepdog för den som är intresserad av att läsa. Informationen är direkt kopierad från Svenska Kennelklubbens hemsida!

Shetland sheepdog

Historik

Shetland sheepdog härstammar från Shetlandsöarna. Torparna livnärde sig på fiske och fårskötsel och behövde en liten gårdshund som också kunde skydda grönsakslandet. Foton och teckningar visar en liten lågställd robust hund med kortare och bredare huvud än vi ser idag, och med mindre päls. Den första rasklubben bildades 1906 på Shetland och 1914 erkändes rasen av The Kennel Club. Många inkorsningar av collie gjordes för att göra rasen till ”en utställningscollie i miniatyr”. 1930 kom den första individen till Sverige.

Användningsområde

Shetland sheepdog, oftast kallad sheltie, är omåttligt omtyckt tack vare sin speciella karaktär, som funnits med från begynnelsen. Livlig, kvicktänkt, arbetsvillig, följsam och hängiven. Denna mångsidiga ras passar såväl barnfamiljen som den äldre personen samt utställaren eller den tävlingssugna ungdomen. I hundsporter som utställning, lydnad, freestyle och rallylydnad håller sig den sig väl framme. Men det är framför allt som agilityhund som rasen ligger i topp internationellt. Det finns också ett antal duktiga individer som utbildats till servicehundar.

Hälsa

Sheltie har få rasbundna sjukdomar. Tillfälliga magåkommor och felväxande ögonhår förekommer. Även CEA och PRA (ögonsjukdomar) drabbas rasen av. Rasen är matglad och får inte bli fet, då det kan medföra hälta och ledproblem.
Egenskaper / Mentalitet

Vighet och snabbhet med en stor hoppförmåga är typiska kännetecken för rasen. Sheltie älskar att vara till lags och är otroligt lättlärd. Den är tillgiven, alert och nyfiken. En viss reservation mot främlingar kan accepteras, men den får aldrig vara rädd eller nervös. Egenskaperna är drag som finns kvar sedan tiden som gårdshund. Genom rasens framgångar på utställningar och i alla fartfyllda sporter upplevs den i dag oftast som glad och frimodig.

Storlek och utseende

Mankhöjd för hanar är ca 37 cm och tikar ca 36 cm men stora variationer förekommer. Den ljuva, smältande blicken med små vaksamma tippande öron, det eleganta formatet, de lätta rörelserna och den vackra pälsen gör rasen iögonfallande. Flera färgvarianter finns. Vanligast är sobel och vit i olika nyanser och skuggningar. Vita tecken kan förekomma på ben, bröst, nacke, svanstipp och bläs. Trefärgad innebär svart med rödbruna och vita tecken. I blue merle önskas silverblå med stänk och fläckar av svart. Även svart-vita och svart med tan-tecken förekommer.

Pälsvård

Den täta mjuka underullen och de hårda långa täckhåren skyddar mot smuts och väta. Pälsen är mer lättskött än man tror, men ska borstas igenom noga, ända in till huden, någon gång i veckan. Fukta gärna pälsen med lite vatten, det underlättar borstningen. Den silkiga pälsen bakom öronen behöver kammas ofta för att hindra tovbildning. Pälsen på hasorna samt runt och under tassarna behöver ansas då och då med en sax. När hunden fäller krävs intensivare borstning. När hunden badas är det viktigt att torka hunden noga, ända in till huden, enklast med hjälp av en fön
.
Övrigt

Typiskt för rasen är att den umgås konfliktfritt med andra hundar, vare sig det är hanar eller tikar. Sheltien älskar motion, men anpassar sig gärna till ägarens aktivitetsnivå. Rasen är erkänt anpassningsbar även i olika klimat och miljöer. I många länder återfinns den på topplistorna över de mest populära hundraserna. Med sitt vackra yttre, vänliga temperament och behändiga storlek vinner den ständigt nya anhängare.

Besök gärna rasklubbens webbplats för mer information.

Lyckan som hundar ger oss

När jag var ung så var jag otroligt blyg, jag var osäker och jag vågade inte säga emot någon om något. Jag vågade inte tala högt om mina åsikter och jag var mer en lyssnare än en talare.

Men någonting som jag visste med all säkerhet när jag var ung, det var att jag alltid hade en vän som jag faktiskt kunde prata öppet till utan att känna mig svag och som jag kunde gråta inför utan att skämmas. Det var vår familjehund Emma. Pappa skaffade Emma som sällskap till vår gammeltant Vilma. Sen också för att han behövde en ny jakthund då det var dags för Vilma att pensioneras.
Jag hade ingen speciell relation till Vilma förutom att det var vår hund som vi hade haft så länge jag kunde minnas. Min syster hade en starkare relation till Vilma än mig eftersom de var lika gamla.

Men Emma blev mer eller mindre min och pappas hund. Jag stannade hemma nästan hela sommarlovet första året vi hade henne hemma för att ta hand om henne. Jag trimmade henne, lärde henne allmänlydnad och umgicks väldigt ofta med henne. Hon var den första hund som jag någonsin klickat med. Vi hade ju många andra djur också, höns, katter osv. Men det var Emma som öppnade mitt intresse för djur och det var hon som lärde mig att värdesätta glädjen och kärleken som ett djur ger en.

En hund viger verkligen sitt liv åt att tjäna. En hund är beredd att göra vad som helst för att du ska vara glad och tillfredsställd. Man kan aldrig få en trofastare, ärligare vän än din hund. De drömmer dig aldrig efter utseende och vill alltid trösta om du är ledsen. En hund pratar inte illa om dig bakom din rygg och de blir alltid glada att se dig!

Jag har alltid haft hund i mitt liv. Även om det nu var många år sedan jag ställde ut eller var involverad i någon hundsport. Det är något som jag verkligen har saknat och jag ser fram emot allt som jag och Chippen ska göra! Lydnad och agility bland annat!

En hund kan bli din bästa vän om du låter den ta hand om dig! Behandla din hund med respekt så har du en vän i alla lägen!


Fina killen

blev några fina bilder på den snöälskande hunden :)
 

Ska fota snöhund idag!

Idag slutar jag klockan två. Vilket faktiskt innebär att jag kommer hinna se dagsljus! Var ju bara 8dagar sen sist! De är helt sinnessjukt egentligen när man tänker på det. 8 dagar utan dagsljus! Är det konstigt att man är trött och nere jämt? Jaja, men idag slutar jag 14 och då tänker jag faktiskt ta med mig min systemkamera och fota Chipp lite!
Han är ju helt galen i snön. Vilket känns helt underbart med tanke på att vi ju vill kunna ha med honom när vi hittar på saker ute i vinter. Han kunde knappt göra sina behov igår när jag var ut med honom för han var så upptagen med snön haha :) bushunden!

Försökte ta ett kort igår med mobilen men det var så mörkt och blixten reflekterade sig bara i reflextäcket haha :) söte!

Visst är det förresten snyggt hur jag matchar termobrallor och hundbajspåse förresten? ;) sucker för turkos just nu! Haha

Puss

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3405238/images/2012/pic_50b6ebfe9606ee364beccc9f.jpg" class="image">


Regnigt väder

Regn regn regn!
Tycker verkligen att det är dags för lite sol! Gärna snö också! Men inte snöblask-snö. Utan riktig, fin, oblaskig snö!
Jag har ingenting emot regn egentligen. Så länge man slipper få den över sig! Och så länge den inte är iskall, som nu till höst/vintern! En ljummen sommardag så kan regn vara ganska mysigt!
Men när man ska ut i rusket med vovven eller cykla till jobbet så är det inte så mysigt. Men man ska ju inte klaga! Kunde varit storm eller nå naturkatastrofer!

Vet egentligen inte vad ja svamlar om. Ville egentligen bara lägga upp några fina tumblr bilder jag hittade på tal om regn! ;D


Tisdag

Vet inte vad det var med mig igår. Var på riktigt dåligt humör hela dagen tills efter gymmet! Tur att gymmet kan få så många dåliga känslor att försvinna!
Idag är jag i alla fall på mycket bättre humör och jag hoppas att det kommer hålla i sig också.

Jobbar och sliter i vanlig ordning. Får se om jag kanske tar en löprunda i kväll eller om jag tar vilodag. Ska i alla fall gå cirkelfysen i morgon :) grymt kul ska det bli!

Blir nog förresten en promenad i motionsspåret med voffsingen ikväll :):)

Puss

P.s bilden visar ett stort fet blåmärke på min armbåge. En stor anledning till att jag var på dåligt humör igår!
Gjorde ont som satan!!


Vill ut och resa igen!

 
Jag vill ut och resa igen!
Det spelar ingen roll var. Även om jag självklart har en hel del dröm-mål.
Suttit och kollat på flygbiljetter till England över jul. Skulle kunna få en flygbiljett för 1000kr mellan den 23e-27e december. Men jobbar ju självklart den 23e och den 27e xD är väll lite sent att försöka få ledigt nu kanske. Men blev grymt sugen. Hade hellre firat jul med syster i år än någonting annat!

Saknar min syster så otroligt mycket!!
 

Våra tankar när vi skaffade Chippen

Försökt skriva ett inlägg hur länge som helst nu. Men känns helt enkelt inte som att jag har något vettigt att skriva. Eller, jag har massor att skriva. Men allt som man vill skriva kan man inte skriva. Eller jo, man kan skriva vad man vill så länge man har orken att stå för det sen!
Det är något som jag verkligen stör mig på. Folk skriver så mycket på sina bloggar som de sen inte kan stå för sen när någon kommer och säger emot eller inte har samma åsikter! De tar bort inläggen eller kommer med bortförklaringar. Stå för det ni skriver även om det är någon annans åsikt ni skriver. För har du skrivit det på din blogg så är det väll inte konstigt om andra tror att det är just din åsikt också om du inte skriver att du inte håller med?
Vad vet jag, kanske bara är jag som tycker så. Men om jag skriver någonting så står jag i alla fall för det. Jag tar inte bort inlägg här. Om någon inte håller med ja då kan jag ta den debatten, mer än gärna!
 
Jaja, nog om detta.
Igår var ylva och matte här på tacos kväll.
Skönt att slippa vara själv i helgen. Försökt hålla mig sysselsatt både med vovve och vänner för att slippa känna av allt för mycket att Leo inte är hemma.
 
Tur at jag har hunden. Känns så rätt att vi skaffade valpen. Vi har faktiskt pratat länge om att skaffa hund.
Både jag och Leo har ju haft hund hela våra liv, och när pappa tog bort min barndomshund så kände jag ännu mer att jag behövde en hund i mitt liv. En egen hund, som ingen annan kan bestämma över och som jag kan få umgås med jämt!
Efter att ha kollat runt på i princip ALLA raser i sverige så fastnade vi i alla fall för Shetland Sheepdog. Vi fastnade för den rasen för att vi ville ha en livlig och aktiv hund som inte blir alldeles för stor. Sen att Shetland Sheepdog också är allergivänlig trots sin långa päls kändes som ett stort plus eftersom Leos systers man är allergisk och de kommer hem till oss väldigt ofta.
Sen var rasen tvungen att vara barnvänlig eftersom det finns så många småbarn i Leos släkt.
Shetland sheepdog passar oss bra eftersom den är aktiv då vi själva är väldigt aktiva människor. Chippen får följa med oss överallt vart vi än åker. Hittills har det inte varit några som helst besvär :)
 
Det har aldrig känts så rätt som när vi skaffade Chippen :)
 
 
 

God morgon

Lördag morgon.
Igår kväll åkte jag till Ikea efter jobbet. Shoppade lite blockljus, värmeljus, servetter och annat smått och gott. Det går åt massor med ljus när man vill tända upp hela lägenheten. Jag är typ beroende av ljushållare och mysbelysning! Det är så himla mysigt!

Blev erbjuden att gå ut och ta en drink med Denise och en kompis. Men blev så himla trött så jag orkade inte. Gick och la mig istället. Vid tolv blev jag väckt av att Leo ringde och tala om att han kommit fram till hotellet i Växjö. (Han är där på dop i helgen) min älskade pojkvän. Älskar honom så otroligt mycket. Det har snart gått 2år och 8 månader och jag är fortfarande lika kär i honom som första gången jag såg honom.
Man växer in i ett förhållande är det inte så? Det går från kärlek till riktig förälskelse. Från början ser man bara rosa moln med personen på dem, sedan börjar man föreställa sig ett liv med personen. Mer än att bara bo tillsammans.

Det sägs att när man kommer in på år två så börjar prövningarna. De som sen visar om man verkligen passar för varann. Det har gått åtta fler månader sedan vi varit tillsammans i två år, och jag är fortfarande helt säker på att Leo är den jag vill leva med. Ingen annan person har klickat så bra med mig som honom. Någonsin. Ingen.

Jag är lycklig.


Vad är det med mig?

Vet inte vad det är för fel på mig på sistone. Brukar längta till jul och nyår som bara den. Att få pynta och mysa och fira det nya året med min älskade samt vänner brukar vara något jag ser fram emot. Men i år vet jag inte ens om jag ska fira jul och i sånt fall var, och det är inte säkert att jag och Leo kommer fira nyår tillsammans i år heller och då känns det knappt värt att fira heller.

Det är dock mitt eget fel om vi inte kommer fira nyår ihop i år. Eftersom jag inte vill åka till Sälen. Men till mitt försvar så jobbar jag faktiskt dagarna innan och kanske även på nyårsafton och det är lite sent att försöka få ledigt nu.
Känner mig grymt otaggad, och det vill jag inte! Jag vill se fram emot både jul och nyår. Men jag känner mig kluven gällande hur jag ska fira dessa två händelser.

Ja,ja allt ordnar sig alltid!

Puss


Bäst i test på coopfest!

Idag har jag haft bakisångest från helvetet. På riktigt så är jag fortfarande bakis i skrivande stund.
Det var firmafest igår på Coop. Och det blev minsann inte nådigt. Alldeles för mycket vin! Men kul hade jag tillsammans med mina kära arbetskamrater.
Det är verkligen ens arbetskamrater som gör jobbet roligt. Annars är inte Coop mitt dröm-jobb precis. Men arbetskamraterna är så himla bra!

Tillbaka till firmafesten. Bjöds på mingel med vin och öl på Coop innan vi sedan drog vidare till rugbylokalerna för själva middagen. Bjöds på trerätters, tävlingar, utmärkelser, lotteri och mycket mer!
Kvällen slutade inte där heller utan vissa av oss drog sedan ut på All-in och sjöng kareoke! Grymt kul!

Lite diverse bilder på mitt lag "Monas hjältar" som vann alla tävlingar, när vi sjöng kareoke, vårt pepparkakshus som vi byggde m.m
Kom hem vid 2-2.30 i morse och gick upp halv åtta för att jobba! Mått som jag förtjänat hela dagen kan man säga!

Grymt kul var det i alla fall!

Puss


Stolt arbetarhund

I morse när Leo varit ut med Chippen på första kiss-rundan kommer han in och säger: visa matte vad du har med dig!
Visar sig vara fetaste pinnen. Leo frågar om han får ha den. Sömndrucken som man är säger man att visst får valpen ha pinnen. Då kanske det blir lugnt ett tag så en annan kan få sova vidare (A).

Väcks åter vid halv åtta av att valp är kissnödig. Denna syn uppenbarar sig. Detta är inte allt flis. Bara den som ligger på hans filt. Stolt visar han upp sitt arbete!
Men matte uppskattar inte hans brasflis. Vi har nämligen varmluftsugn och inte vedspis! Men tack ändå Chipp. Dammsugaren var säkert hungrig så gjorde inget!

Puss


Reasons to be fit

Inspiration.
Träning är terapi för själen. Jag älskar verkligen träning. Även om jag inte tränar som en bodybuilder och definitivt inte äter som en. Men jag gör det jag kan. Och jag känner mig stark och duktig och jag mår bra utav det :)
Jag har mina mål med saker inom träningen och dem vill jag nå!
Nu är det seriöst igen, som förra hösten. Inget godis, Inge chips och onödigheter och inte inte hålla på och dra ut och supa en massa!

Lägger upp ett personligt schema varje vecka som jag ska försöka hålla. Måste bara få bukt på det där envisa knät. Hoppas att mina gjutna sulor ska bli klara snart!

Puss


Take me away

Jag har ett sånt sug för att åka någonstans, göra någonting. Skita i allt omkring mig och bara lyssna på mig själv för en gångs skull.
Jag blir alltid rastlös när jag vill men inte kan träna. Faller in i gamla dåliga ovanor med onyttigheter och minimal kroppsrörelse förutom jobb.
Fan mitt knä MÅSTE bli bra snart och jag måste få mina inläggsulor snart så jag kan komma igång med träningen.

Jag suktar efter en ny utmaning. Något att verkligen sätta tänderna i. Så man inte bara fastnar i den här tråkiga vardagen av samma sak om och om igen. Visst jag tjänar pengar, det är ju jättebra. Men jag går bara runt och är trött och uttråkad. Jag behöver få stimulans också.
Ser dessa bilder och drömmer mig bort till vackra platser. Men istället sitter jag här i kalla Sverige i en liten Coop forum butik och sorterar etiketter som jag ska sätta upp med prishöjningar. Kul liv?

Jag har insett att på senaste tiden, bara för att jag inte kan löpa ordentligt, så har mina tankar i princip bara snurrat runt just det! Jag vill nå nya mål. Jag vill börja springa med nya människor och utvecklas!
Men istället sitter jag här, halvförkyld, trött och skadad.
Kul liv! :P

Puss


Julmarknad, bushund och finmiddag

Vi drog till färna julmarknad idag. Otroligt mysigt :) det fanns massor med roliga saker att titta på. Riktigt mysigt och vi köpte lite olika roliga saker.

Efter marknaden så skulle vi egentligen åka till tängbo. Så vi tog en genväg över Fagersta och fikade där på det nya cafét byrok! Riktigt god fika måste jag säga! Chokladen var värd sin väntan :)

Nu på kvällen har vi käkat lite mysmiddag samtidigt som vi kollar på film!
Bjuder på lite busbilder på chippus också :)

Puss


Beställt gjutna sulor

Var förbi hos naprapaten idag och gjorde en gjutning av mina fötter för att få special-sulor anpassade efter mina fötter. Jag hoppas att dessa kommer hjälpa mig med mitt knä och fotproblem.
Jag känner stooor frustration över att inte kunna springa så mycket som jag vill! Men man måste ha tålamod. Jag får inte tro att dessa sulor är någon slags mirakelkur och börja springa långpass direkt. Skynda långsamt var det ja! Något som man verkligen måste komma ihåg!

Köpte protein-pulver åt mig och Leo också :) så nu kan vi börja käka det igen också!

Är hemma hos Ida och Ante just nu. De ville att vi skulle komma och kolla på deras nya nano-akvarium som de köpt, samt käka mat :) synd att klaga :D

Puss


Before i die

 

Skynda långsamt är inte min grej!

Testrunda med mina gamla löpardojor idag på order av naprapaten. Sprang ett varv i motionsspåret och hade sagt till mig själv innan att jag skulle springa i 07.00 tempo. Vilket INTE är det lättaste när man är van vid att springa i 05.40-05.50 tempo.
Min medelhastighet blev tillslut 06,17! Efter 3km gjorde knät ont. tillslut gjorde även foten ont. Vilket inte ens händer i mina nya skor. Så det känns verkligen som en fråga om belastning och för dålig dämpa. Så det blir att ta sig ned dit och beställa specialgjutna sulor och hoppas att det hjälper. Naprapaten trodde att det förmodligen skulle göra det. Tråkigt bara att dem kostar ett par tusen!! Men som naprapaten sa: Vill du springa marathon så måste du ha rätt grejer på fötterna. Det är ju faktiskt sant. Så det är väll bara att bita i det sura äpplet och acceptera faktum.

Jag har lagt nya träningslöften till mig själv och jag har många planer i min träning. Så förstå min frustration när man inte kan sätta igång pga knät!!
Men jag måste komma ihåg: Skynda långsamt.


Japp jag måste komma ihåg det. För min egen skull!
Jag vill inte gärna erkänna det, men jag är en tävlingsmänniska, och jag är en otroligt dålig förlorare. Speciellt mot mig själv. Jag ställer höga krav, vill ständigt klara mitt personsbästa och tål inte nederlag. Men det försöker jag inte säga högt ;) ödmjuk som man är hahah!
Så nu hoppar jag in i duschen!

PUSS!

God kväll

Tänka sig att när vi tog hem valpen så var gräset grönt och det var fortfarande varmt och skönt ute. Men nu är det inte det längre. De vackra höstlöven har ramlat av träden och det är kallt, blött och grått. Nu går man bara och väntar på vintern. Så att vi äntligen kan få börjar julpynta :) Gud vad jag längtar efter att få julpynta här hemma :)
Visst är det mysigt med jul?
Blev inte av att jag utförde mina sedvanliga halloween traditioner i år. Känns lite trist, men jag får ta igen mig till jul istället.
 
Sitter nu och myser i soffan och kollar på Gossip Girl i skrivande stund. Kom hem och hittade en ensam valp i lägenheten när jag kom hem. Trodde att han var med Leo men tydligen inte. Försökt få tag i min karl men hanr inte heller anträffbar. Jaja vi får se när han kommer hem. Ska strax gå ut med hunden på en kvartersprommenad :) det kommer nog Chippus uppskatta :)
 
Några fler än jag som ska se Beck ikväll?:)
 
Puss

Försenat födelsedagskalas

Matte och Ylva har frågat och frågat efter födelsedagsmiddag sedan jag fyllde år den 7e oktober. Har ju inte riktigt haft tid på grund av jobb och sånt så det har dröjt och dröjt men igår tog vi tag i saken och de fick komma hit.
Vi käkade pizza från Milano och sedan spelade vi frågespelet när och fjärran. Efter det käkade vi chokladmousse tårta. Riktigt trevligt måste jag säga :):)
Så idag kan man gå till jobbet med ett leende på läpparna :)
Fick jättefina bodyshop prylar utav dem också :)

Bra kväll!

Puss


Nytvättad hund. Före och efter

Badet var mycket uppskattat, tills vi skulle föna och kamma haha. Men han var duktig minsann :)
Första riktigt ordentliga badet sen vi skaffade honom. Innan har han fått bad bara på utsatta ställen där han råkat vara skitig och sen kammats. Men nu tyckte vi att det var dags för ett riktigt ordentligt bad :)
Puss
ytbä
 

Fake friends


I miss my sister


Bloggsuget är borta

Har helt tappat suget på att blogga. Känns lite tråkigt då det här en gång i tiden vad platsen jag kom till för att lufta mitt inre. Men på senaste tiden har jag inte alls varit inspirerad av någonting alls. Jag behöver testa något nytt. Eller få något nytt i vardagen. Att inte kunna träna gör mig trött och nedstämd.
Ska träffa en naprapat i morgon. Så förhoppningsvis får jag något svar på va det är för fel på mitt knä. Vill komma igång seriöst med träningen igen.

Men det kommer nog i alla fall inte bli så mycket inlägg på ett tag tills jag hittat min blogg-inspiration igen. Fast jag vet inte ens om det är någon som läser min blogg ändå? Och egentligen spelar det mig ingen roll heller om någon gör det eller inte.

Jaja. Ut med vovven snart!

Puss

Bjuder på en bild på mitt klassiker diplom :)


True


 

En liten uppdatering

Jobbar, sover, äter, jobbar, sover, äter och så vidare. Inte så roligt att läsa om kan jag tycka. Därför så skriver jag inte om det :)
Dagarna går i alla fall även om det inte är snabbt. Försökte springa här om dagen. 1 mil blev det. men knät kändes inte bra. MÅSTE ta min skräck för läkare i kragen och ringa om en undersökning. Fått rådet att uppsöka en Naprapat. Så kanske det vore något?
Börjar nästan känna mig lite småfet av att bara gå och jobba hela tiden och inte gymma! Har ett planerat träningsschema i mitt huvud men har liksom inte kunnat ta i tu med det på grund av knät. GRYMT frustrerande.
 
Men men, man måste vara tålmodig. Visst är det väll så?
Jaja, ska kolla på andra Twilight filmen ikväll och njuta. För i morgon är jag ledig och då ska jag träffa Karin i västerås med middag på Vivaldi. Äntligen träffa min fina vän karin :)
 
Puss på er!
 

2012 är snart över!

Vart tar tiden vägen??
Det är november, 2012 är snart över.
Det är helt sjukt! Men jag är i alla fall glad över allt som jag fått uppleva i år. Alla lopp, alla tävlingar, all träning, semester och små trevliga upplevelser med Leo, vi förlovade oss och vi blev med hund och mycket mer.
Jag klarade Tjejklassikern i år också. Det är stort för mig faktiskt. Även om många inte tycker att tjejklassikern är någon big deal eftersom det är utformat så att i princip ALLA kan klara det. Men jag fick bra tider som jag kan vara stolt över. Så ja, det var en big deal för mig!
Nästa år ska jag coacha mamma igenom halvklassikern. Men då tänker jag inte några tider. Utan det blir som en liten förberedelse inför riktiga klassikern 2014.
 
Tillbaka till årets slut. Tänkte jag ska bjuda på lite diverse bilder från 2012. Så bered er på en bild-bomb!
 
 

 

Halloweenfest

Igår var det Halloweenfest!
Började med lite förkrök hemma hos mig och sen drog vi vidare ut på All-in. Var riktigt kul att umgås och skratta, spela ölspel och jag-har-aldrig och sen dra ut och dansa.
Drog på "efter-fest" hos Jimmy efter krogen tillsammans med Karin och kom inte hem förrän efter 4 på morgonen!
Huvaligen! Tur att jag inte går ut allt för ofta haha :)
 
Stort tack till alla ni som var med. Härliga vänner ! :)