Dåligt med uppdateringar

Ja de är lite dåligt med uppdateringar eftersom jag bara jobbar och jobbar och jobbar och därför inte har så mycket spännande att berätta. Det är trist men man får liksom inte ro att sätta sig och skriva något vettigt!
 
Så därför bjuder jag på ett par Chippen-bilder som Leo tog i helgen med sin digitalkamera medan han var i Tängbo :)
 
Puss
 

Rädda fiskar

Igår ringde Leo mig när jag var påväg hem från jobbet! Han berättar att Ida och Antes akvarium gått sönder så vi måste komma och hämta fiskar hos dem!

Sagt och gjort. Vi far till Rotebro och hämtar alla deras fiskar. Så nu har vi massor med fiskar i vårt akvarium :) tur att vi hade så stort akvarium så vi kunde ta emot deras fiskar utan att det blir FÖR överbefolkat :)

Puss


You make me happy

Du och jag, det ska liksom bara vara så.
Det finns inte i min värld att du inte finns där. Vi är en självklarhet. En gång i tiden trodde jag att jag visste vad kärlek var. Men det jag trodde var kärlek är ingenting emot RIKTIG kärlek. Riktig kärlek är inte den förskönade typen man läser om i böcker, där allt är äng och gröna skogar. Kärlek är som en ros. Ibland är den så vacker, den doftar, blommar och är underbar. Men sen finns det stunder då den är taggig, den vissnar, den är jobbig och inte alls vacker. Men om kärleken är äkta. Så blommar den om på nytt. Den blir vacker igen. Det är värt att sticka sig lite på taggarna för att få ta del av skönheten!
 
Kärlek är livet. Visst är det så? Det är något som vi alla strävar efter. Att vara älskade, även om det är i olika typer av former. Kanske inte efter en partner men hos vänner, familj, ja vad som helst.
 
Du och jag. Jag hoppas att du är den jag får spendera mitt liv med. Jag kan inte se mig med någon annan än just nu. Min skatt. Du är min inspirationsskälla, min livskamrat, min bästa vän.
 
Jag trodde jag förstod kärlek. Jag skrev ofta om det i mina noveller, dikter, jag läste om det, drömde om det, prata om det. Men jag hade ingen aning. Förrän nu.
Kärlek är en resa, ett äventyr.
 
Jag är lycklig med dig!
 

God morgon!

God morgon världen!
Igår hade jag veckans enda lediga dag!
Den spenderade jag i Fagersta hos min kära mamma. Känns som att man kommer och hälsar på i Fagersta alldeles för sällan. Men samtidigt så tar det en sån tid att åka dit. Så man måste ju verkligen ha en hel dag på sig att åka dit, för annars hinner man liksom inte få ut något av dagen. Hade i alla fall trevligt. Vi käkade på Dragon Palace och fikade lite hemma hos dem :)
 
Köpte några fina små saker på Piccaboo också. Ska lägga upp bilder på dem senare om datorn tillåter. Den börjar ju tyvärr sjunga på sina sista refränger känns det som :( Fläkten låter inte alls bra trots att Kenneth kollat på den upprepade gånger. Ack! Så idag ska jag spara ned ALLT jag har på datorn på Leos externa hårrdisk så jag inte förlorar mina bilder. Det vore katastrof!!
 
Tänkt förr i världen när man framkallade alla bilder! Då behövde man inte vara rädd för att en dator skulle krascha och alla bilder försvinna. Fast då får man vara rädd att det ska börja brinna istället! Alltid ska man vara rädd för något tyvärr.
Jaja, nu ska jag snart pysa till jobbet. Först borsta tänderna. Jobbar 9-14 idag. Så det blir en skön glidardag kan man säga :)
 
PUSSS
bilden är på mig från nyårsafton förra året i Romme ;)
 

Vad vore jag utan träning?

Igår var jag på friskis och svettis och tränade för första gången på superlänge!
Helt sjukt att man kan sakna något så mycket. Träning är ju liksom jobbigt? Visst men det är också så otroligt tillfredsställande. Men har inte haft tid att träna som jag velat nu på ett tag.
Men nu börjar viljan och tiden att komma tillbaka. Eller ja, jag väljer att skapa tid för att kunna träna!
 
En gång i tiden fanns ju inte ens träning i min värld. Men nu är den superviktig, för utan den så kan jag känn amig trött och deppig. I alla fall nu till hösten. Det är verkligen konstigt att man kan bli så trött och nedstämd bara för att det blir höst? Jaja, för att hålla mig pigg och glad så tränar jag i alla fall!
Nu ska jag börja gå på min diet som jag gick på förra vintern också inför Tjejvasan. Men i år blir det halvvasan i alla fall :)
 
Hoppas att jag ska få hem mitt klassiker-diplom snart också! Ska byta ut mitt tjejvasan diplom mot det diplomet istället :) Medaljerna får hänga kvar där de hänger haha :)
 
Nu ska jag springa ut med hunden så han får bajsa och kissa i sedvanlig ordning :)
 
PUSS på er!
 

Ny vecka

Måndag i all ära. Helgen bestod av både jobb och nöje!
Fest i lördags för att fira Denise som både fyllt år samt fått fast jobb! Härligt :) riktigt trevligt med både middag, bål och sen utgång!

På söndagen hade jag jobb från 12-22.15! Så det finns inte så mycket att säga om söndagen förutom att Leo skickade världens finaste bild på lilla Chippen när de var vid havet i söndags :) fina killen!

Idag är det måndag och jag är superseg! Men ska snart dra till gymmet och vara med på ett pass :) har tryckt i mig lite nötter och en kesella så jag orkar passet :) var länge sen jag gick på ett pass så det ska bli kul!

Sen ska jag hem och laga mat efter det :)
Ha det bra allihopa! Puss puss

Just ja! Vi vägde Chippen i lördags på djurmagazinet och han väger nu 8,6kilo :) han blir nog en stor kille :)

Kram


Oct. 20, 2012

Klockan är halv åtta på morgonen. Vaknade av att lilla valpen kissa inne för första gången på länge. Han är lite dålig på att säga till när han är nödig så jag vaknade av det droppade ljudet (lättväckt eller?).
Så jag tog ut honom direkt så fick han fortsätta ute.

Nu ligger jag här och kan inte somna om. Igår var det lite tjafs mellan mig och en annan och det fick mig verkligen att börja fundera över mig själv. Hur jag blivit som människa, jag känner knappt igen mig själv. Jag brukade finna mig i allt, inte säga vad jag tycker och tänker. Jag bruka ta emot allt, svälja, gå vidare, gråta i min ensamhet om det var något riktigt illa. Men nu har jag börjat hugga ifrån, på gott och ont. Och med det menar jag att jag kan hugga lite för tidigt, alltså vid tillfällen då jag annars skulle avgöra att det var bättre att bara vara tyst.
Vet inte om jag gillar denna nya Elin allt för mycket, känner att jag tappat lite av mig själv. Kanske har att göra med att jag nu mer har så lite vänner att jag knappt märker om jag har några alls?
Det kanske är mitt eget fel att jag inte har så många vänner längre. Bara att jag själv inte märkt eller sett mitt nya jag? Fast då kan man ju tycka att de skulle sagt något istället för att bara försvinna.
Jag vet inte, vet ingenting och det är för att ingen säger något. Stör man sig på mig så säg det!!!

Hellre grym ärlighet än glättig, falsk vänlighet!
Så är det!


Stallbesök och svampplock

Följde med Ylva ut till stallet idag efter jobbet :) härligt med lite tjejsnack och bara umgås! Chippen var med i skogen när vi kollade efter svamp! Han älskar att vara i skogen, och svamp hittade vi också :) några riktigt stora till och med! Skojigt :)

Bjuder på en chippus bild i vanlig ordning :)


Oct. 17, 2012

Höstliga dagar som dessa så saknar jag verkligen min "gamla" vänner. De som jag hade innan jag flyttade till Enköping. De som sa att vi självklart skulle hålla kontakten och ses men som sen aldrig hör av sig!

Jag saknar att bara umgås och ta en fika, snacka skit och skratta tillsammans som förr i världen. Är det så här det är att bli "vuxen"? Att man ska leva sitt liv i sin egen bubbla utan att lägga allt för mycket notis till de som är omkring sig?

Jag fattar att man inte alltid kan ses. Men nu var det snart ett år sen och mer som jag såg många av mina "gamla vänner". Visst har man mycket i livet. Det har även jag! Men ibland stannar jag upp och börjar fundera, sakna. Har slutat höra av mig till många, eftersom de aldrig hör av sig till mig.
Tråkigt! Men vad ska man göra? Man vill ju inte tränga sig på heller!

Saknar att umgås med folk! Känns som att det var en evighet sen!



Regniga dagar

Vilka regniga dagar hösten tycks bjuda på! Det märks att hösten är här. För jag blir alltid så trött i början av hösten. I morse tog jag mig knappt upp ur sängen? Vad kan det bero på tro? Mörkret? Kylan?
Varför blir så många deppiga till hösten? Jag blir trött men absolut inte deppig!
Jag älskar ju hösten, färgerna, mörkret, värmeljusen i lägenheten!
Snart är det halloween också och då får man pynta med pumpor och annat roligt!

Jag tycker om hösten. Kanske för att jag är ett höstbarn? Jag är ju född 7e oktober. Precis innan älgjakten, precis vid höstens början när träden börjat få sina fina färger och allt!

Nej man ska inte klaga på hösten! Den är så kort och man får verkligen ta vara på de fina höstmorgonarna :)

Puss på er!


Stabilitet i livet!

Jag är en sån där person som verkligen behöver stabilitet i livet. Jag behöver fasta rutiner, stadig ekonomi och nära vänner. Jag strävar ständigt efter balans och ordning. När sen balansen rubbas kommer jag av banan. Jag blir förvirrad och vilsen.

Just nu är mitt liv väldigt stabilt. Jag har stadig ekonomi, jag har min fina lilla familj (Leo, danny och Chippen) och jag har i alla fall 1 nära vän!
Jag känner inte längre panik över pengar, jag har råd att unna mig saker och jag har råd att göra saker! Det om något känns väldigt bra! För en gång i tiden hade jag inte råd med någonting annat än att leva. Så vill jag aldrig ha det igen!

Mitt liv är inte perfekt och ibland känner jag mig nere och lite dämpad. Men jag vet att mitt liv är bättre än mångas och jag är tacksam över allt det som är bra i mitt liv!
Jag försöker att ta vara på allt det! För man vet aldrig när man kommer dö!

Och jag vill inte bli gammal och inse att jag är ensam och att jag aldrig gjorde alla de där sakerna som fanns på mitt livs att-göra-lista!
Några av de saker som finns med där har jag redan uppnått. Men det finns fortfarande många saker kvar! Jag strävar ständigt efter att utföra de sakerna.

För att bevisa för mig själv att jag kan!


Nipfjället - bildbomb

I helgen har vi spenderat lördagen och söndagen på Nipfjället!
Det var verkligen en otrolig upplevelse! Leo och jag har aldrig fjällvandrat någon gång, så när hans syster och hennes man frågade om vi ville följa med på en tur så sa vi ja!
När vi kom fram till Nipfjället så fanns det lite snö där, och vi blev jätteglada, wooow snö liksom!
haha dock tyckte vi inte att det var liiiika roligt sen på kvällen när vi skulle göra middag och all ved på marken var sur och det var kallt och snöade som bara den! Det var ca -7 grader på natten och på morgonen när vi vakande var det massor med snö! Men inte var vi bittra för det. Detta är något som vi verkligen kommer kunna minnas i framtiden. Vilken upplevelse att få tälta i snö, och bäst av allt var att vi kunde ha vovven med oss på hela resan!
Chippen tyckte snön var superkul och på natten när det blev kallt så turades vi om att ha honom i våra sovsäckar. Så han led minsann inte haha :)
 
Här kommer en bildbomb från helgen!
 
 

Kallt ute

Imorse var det verkligen kallt ute! Uj uj!
Känns lite sorgligt samtidigt som det känns bra. Sorgligt att det dröjer så lång tid till sommaren kommer igen. Men också kul att vintern snart är här!
Hoppas på bra längdskidåkning i år! Måste träna massor inför halvvasan! Denna gång följer ju mamma med också! Ska bli riktigt roligt!

Bjuder på några Chippen-bilder så här innan jobbet. Hann inte käka ordentlig frukost i morse. Vet inte hur jag tänkte med tiden haha!
Fredag i all ära :)

Puss


Torsdag

Hejsan!
Torsdag idag :)
Igår var vi i Rotebro hos Leos syrra och hennes man för att planera inför helgens fjälltripp! Vi har nu bestämt oss för att vandra runt Nipfjället! Det kommer blir otroligt kul, hoppas dock inte att jag kommer frysa på natten. Man får ha mycket varma kläder med sig :)
 
Idag jobbar jag 9-14. Sen efter det ska jag skynda mig hem och tvätta! har bara två timmar på mig att tvätta. Fanns bara tid mellan 12-16 så jag hoppas att ingen tar min tid innan jag kommit hem! Det visar sig :)
 
Ska snart pysa till jobbet. Varit ut på en skön höstpromenad med vovvisen i morse.
Det är verkligen kallt ute nu. Men det är fint med alla löven!
Ska köpa nya blommor till uteplatsen snart också! Man vill ju att det ska vara fint till halloween :) Kommer att gröpa pumpa i sedvanlig ordning! :)
 
Puss på er!
 

BILDBOMB

Här kommer en massiv bildbomb ifrån vår vistelse i kolarkoja i helgen samt min födelsedag :)
Hade det supermysigt tillsammans med Leo i Kolarbyn. Vi mös i kolarkoja, käkade viltmiddag som bestod av viltsvinswrap och råddjurskorv samt massa ostar, vindruvor, vin, kex osv. Riktigt mysigt. Vi hade även bokat 2 timmar i en flytande bastu. Men när det väl blev dags så var det så mysigt i kolarkojan så vi blev kvar där :)
 
På morgonen blev det frukostbuffé där man fick göra gröt, te, ägg, kaffe osv över öppen eld!
Denna upplevelse rekommenderas till alla som vill göra något annorlunda men otroligt mysigt!
 
Min födelsedag spenderades i Fagersta med några från min släkt samt leos föräldrar.
Yvonne hade gjort fantastiskt god mat och jag fick många fina presenter :)
 
Jättebra helg med andra ord!!
 

Solig dag.

Jobbade 6-14 idag.
Dagmatte har varit och rastat honom på dagen medan jag jobbat :)
Nu ligger han och sover på golvet efter att ha varit ute på bus med mig på gräsmattan.
Han är så rolig när han är i gasen. För han springer som om han hade eld i baken och han tycker verkligen att det är superkul.
Tänkte att han skulle bli lite trött för jag ska följa med Denise till Västerås för att gå på Ikea. :)
 
Här kommer några bilder från gräsmatt-visiten :)
 

Drömde mardröm i natt

I natt drömde jag en hemsk mardröm. När jag vaknade så var jag alldeles darrig.
Drömde att Leo lämnade mig. Han var så arg över något som jag gjort (fick aldrig veta vad) att jag till och med blev rädd för honom. Känslan när han sa att han inte älska mig längre och att han inte ville vara med mig längre, gjorde så fruktansvärt ont! Jag vaknade alldeles kallsvettig. Men kunde känna mig lugn och trygg när jag hörde Leos andetag. Det är guld att få krama om honom och känna mig som världens lyckligaste människa. Jag skulle inte kunna leva utan honom. Han har blivit en del av min vardag och verklighet. Utan honom är jag ingenting! <3


Det är verkligen höst nu!

Shit det är verkligen höst nu! När hände detta? När blev det oktober bara sådär helt ur det blå?
Panikångest! Så mycket som behöver göras! Måste byta ut de vissna balkongblommorna, vill ut och ta fina höstkort med valpen och på söndag fyller jag år! Ack det där med att fylla år. Det enda bra med att fylla år är att man får träffa släktingar som man sällan träffar. Men vad är ett kalas utan syster?
Jaja, det är fyra dagar kvar tills dess så behöver inte ha ångest riktigt än i alla fall!

På lördag åker ju jag och Leo dessutom och bor i kolarkojan i skinnsberg! Hoppas det inte pissar ned hela dagen bara! Men regn har man ju inte dött av eller hur?:)

Nu är det snart dags att jobba!
Puss på er!

Tog dessa kort med mobilen i morse förresten :)


Förvirrat inlägg utan mening

God morgon lilla världen!
Känner mig som en zombie. Varför sova när man kan vara vaken och spendera dagen med att utföra repiterande uppgifter på rullande band. Man behöver inte tänka. Kroppen bara utför det som man vet att man måste göra.
Skära upp kartong, plocka vara, förstöra kartong, ta ny kartong, skära upp, plocka, förstöra, och där emellan hjälpa kunder och stå i kassan. Och i kassan utför man ytterligare lite upprepning. Skanna varorna, var det bra så? Har du medlemskort? Då blir det... Hejdå! Och sen börja om igen.

Ibland känns mitt jobb så otroligt enkelt att en apa skulle kunna utföra det. Men det krävs visst en viss karaktär för detta jobb också har jag hört.

Vet inte vad jag egentligen vill få ut av detta inlägg. Jag är trött, behöver sova mer. Måste mata valpen och gå ut med honom innan jag måste dra till jobbet!
Tur att jag har ett så lätt jobb. Då gör det inget att jag är trött!

Ha en bra dag.


Trött

Inte sovit bra sen natten mellan onsdag och torsdag förra veckan, av diverse olika anledningar. Så att först jobba tidig morgon och sedan sen kväll var inget att föredra! Orkade knappt hålla ögonen öppna! Då är det illa! Inte blir det att sova ut förrän tidigast torsdag morgon heller! Ack haha :)

Längtar till helgen då Leo och jag ska sova i kolarkojan! Blir nog mysigt även om det regnar och har sig :) hoppas verkligen att vår romantiska lilla tripp blir bra! <3 sen blir det lite mys med familj och släkt i Fagersta på söndagen! Ska också bli väldigt mysigt :) jag ser fram emot att träffa alla!

Men nu måste jag sova om jag ens ska kunna ta mig upp ur sängen i morgon :)

Puss och kram på er!


Lidingö-tjejlopp

Tjejklassikern är över!
Blandade känslor över det hela faktiskt. Både förtjusning och lite tomhet. Detta har man kontinuerligt tränat för hela året, och nu är det helt plötsligt över. Men otroligt roligt har det varit och jag har verkligen ett minne för livet.

Lidingö-tjejlopp var det absolut vidrigaste 10km lopp jag någonsin sprungit! Vilka backar säger jag bara! Jag är verkligen supernöjd med mina 57 minuter eftersom jag dessutom haft ont i knät ett tag. Sprang med knäskydd så set dämpade lite men när jag väl kom i mål kunde jag knappt gå.

Idag känns knät lite blandat. Det går bra att cykla men när man går så gör det ganska ont. Så har smörjt in mig med voltaren och kommer ta löparvila nu ett tag :)

Helgen har varit superbra i allafall :)

Puss