....

Ibland känns det inte så kul att vara mig... Tro och hoppas på människor som ständigt gör en besviken. Varför just mig? Känns som att jag försöker och försöker men i slutänden står jag här själv?

Jag blir så ledsen. Faktiskt. Snart drar jag till jobbet och spenderar några timmar med folk som i alla fall verkar bry sig om en på riktigt..!
Jobb 10-18 på bästa arbetsplatsen!


Leo fyllde år igår

Leo fyllde ju år igår. Så det blev att spendera dagen i Tängbo med släkten Brodin och min pappa + Yvonne :) super mysigt. Tog massa kort som jag ska försöka orka få upp sen!
Leo fick massa fina presenter. Bland annat en natt i Kolarkoja av mig, Ylva och matte :) så får se när jag och Leo far på det. Bara jag och min älskade <3

Detta fick Leo till frukost. Engelsk frukost hade han beställt :) sötnos


Safe and Sound


Im only me when Im with you

I'm only up when you're not down.
Don't wanna fly if you're still on the ground.
It's like no matter what I do.
Well you drive me crazy half the time;
the other half I'm only trying to let you know that what I feel is true.
And I'm only me when I'm with you.

Just a small town boy and girl
livin' in a crazy world.
Tryin' to figure out what is and isn't true.
And I don't try to hide my tears.
The secrets or my deepest fears.
Through it all nobody gets me like you do.
And you know everything about me.
You say that you can't live without me.

When I'm with anybody else it's so hard to be myself.
Only you can tell.


That I'm only up when you're not down.
Don't wanna fly if you're still on the ground.
It's like no matter what I do.
Well you drive me crazy half the time;
the other half I'm only trying to let you know that what I feel is true.
And I'm only me
Who I wanna be
Well, I'm only me when I'm with you
With you
Uh huh
Yeah


Saknar dig!

Jag saknar verkligen min syster. Den enda människan på jorden som man kan vara hundratals mil ifrån och bara se några gånger om året, men när man väl ses så känns det som att det var igår. Jag har aldrig så kul som med dig och det finns inget jag inte kan berätta för dig (om det inte gäller ex presenter hihi ;) ). Måste komma och hälsa på dig snart igen. Det är tur att det inte är dyrt att åka till England.

Hoppas vi ses snart igen! Love you <3


Vilken dag!

Kaotisk dag måste jag säga. Jag kom till jobbet 6 i morse. Upptäcker då att Hasse bokat in mig på jobb som jag inte visste om jag räknat med. 06-14 istället för 06-11. Så fick ringa Ann Britt i panik och kolla om jag kunde komma senare till Ljunggården som jag skulle till efter Coop. Fick också gå på en mycket intressant CAO utbildning som krocka med min rast så fick inte äta förrän 11, Började 6.

Efter Coop jobbet stressade jag till Ljunggården för att upptäcka att de inte fanns någon parkeringsplats och tjejen som hade nyckeln jag skulle ha hade gått hem??

Städade snabbt och effektivt i alla fall så jag inte skulle störa personal och boende allt för mycket.

Nu kan man i alla fall ta det lugnt :) i morgon jobb 6.15-17 och sen iväg för att fira matte som fyllt år :)

Jag mår bra nu!

Pussss

Sötmisse på bilden :)


Längtar efter sommaren!



Kan knappt vänta till sommaren! England, där kunde vi gå i bara tunna leggings och tröja. När jag kom hem till sverige var det snö och rusk, USCH!
Men ja nu börjar vi faktiskto också gå mot varmare tider även här i Sverige!
Det har varit superskönt väder en stund på förmiddagen. Tyvärr jobbar jag ju inne hela dagarna så jag får inte njuta av det alls. Men jag ser det genom fönstret och jag blir så sugen på sommar. Vad skönt det ska bli att bara gå runt i shorts och linne eller någon kort klänning eller liknande sen! JAG LÄNGTAR!!

Bilden är tagen i Green Park när jag var till Syrran nu. :) häärligt väder under hela resan :)

Mobil inlägg

Sitter på St Ilian skolan och tar det lugnt. Väntar på att rasten ska ta slut. Slutar 11 härifrån så får 1,5h ledighet innan utbildningen. Så ska dra hem och byta kläder och äta emellan :) lite tungt att gå upp halv sex i morse. Blir kvart över fem i morgon. Jobbar 6-11 på Coop och sen ska jag vidare till ljunggården för att göra 2h jobb innan jag slutar!

Måste jobba nu :) tjo flöjt :)


Hmm

Irriterad på en del saker och människor. Men känner att jag inte orkar lägga ned massa onödig tid och kraft på människor som inte verkar vara värda det? Jag har så lite tid över till annat just nu utöver jobb och träning, så den tiden tänker jag inte slösa på såna människor.
Man ska inget säga, låtsas le och se glad ut för annars fungerar det inte. Jag börjar bli kung på detta!

På tal om något helt annat så får jag för tillfället så mycket jobbtillfrågningar att jag inte ens räcker till. April-maj = stressiga månader? Kanske. Försöker i alla fall att inte jobba ihjäl mig även om det är ganska svårt att säga ifrån. Gamla takter sitter i antar jag. Sa aldrig nej till jobb förut när jag bara jobba ca 2 ggr i veckan. Nu jobbar jag typ jämt? Mini semester kanske snart inte skulle sitta fel? :P

Jaja, St Ilian 6.15-11.30 och sen utbildning på Coop 13-17

Puss!


Kul att andra ser det jag inte själv ser.

Fått höra av väldigt många nu att jag blivit smalare. Kul att höra. För själv ser jag det inte. Kanske för att jag är så fokuserad på det som stör mig? Jag blir i alla fall mer motiverad till att träna när jag får höra att folk ser resultat. För då bör jag själv snart också kunna se det.

Jag strävar inte efter att bli en tunn planka. Jag strävar efter vältränad (dock ingen atlet haha) så man ser sund ut.
Aldrig förr har jag tänkt så mycket på vad jag stoppar i mig och hur mycket som nu. Lika bra det! Så man kommer någon vart i träningen. Jag rör på mig mer och äter mindre portioner samt att jag dragit ned på mycket onyttigheter som godis, chips, alkohol m.m

Idag ska jag ta en premiärtur med cykeln :) köpt cykelbrallor så nu finns det inga ursäkter! Minst 2 mil ska jag cykla :)

Puss på er så länge !


Måndag

Helgen bara försvann. På en mikrosekund. Nu börjar allvaret igen.
St Ilian skolan idag, Coop i morgon, st Ilian på onsdag, Coop torsdag, st Ilian och Coop fredag och Coop söndag.
Sa jag att jag i princip alltid jobbar? ;)

Hoppas på ledighet nästa vecka måndag och onsdag.

Igår var jag och Leo först i Västerås. Vi shoppade lite. Ett par korta löpar shorts och ett par cykelbrallor till mig och träningsshorts till Leo.
Sen blev det smörgåstårta, princesstårta och fika hos farfar då farfar fyllt 70 :) mycket trevligt :)

Vi städade även akvariet på kvällen så nu är det rent och fint :) härligt!


.


I love you more then words can say


Företagsmässa

Idag har jag och Leo varit på Enköpings företagsmässa eftersom bland annat Mb hade en monter där. (den största av alla montrar förstås haha)

Vi kollade runt på mässan, var med på lite tävlingar, käka godis m.m
Gjorde också en gratis hälsoundersökning där man först kolla blodtryck och sen stod på en maskin som mäter fett och sånt i kroppen. Alla mina värden var Jätte bra och visade sig att jag har hög procent i muskler (32%) samt väldigt lågt i bukfett :) och normalt i BMI (22,1). Gör mig ännu mer motiverad till att träna :) skrev upp mig på intresse för ett hälsocamp till hösten. Man ska få information skickat till mailen. Lät intressant.

Vi har även köpt en present till farfar eftersom han fyllde 70år igår. Vi ska åka och fira honom i morgon i Fagersta :)

Nu ligger vi i sängen och tar det lugnt! Ville härlig helg!!!


Ida klara sin doktors examen

Igår var jag ledig från jobbet. Tog ledigt för att Leos syster Ida skulle ha ett slags slutprov på sin doktors examen i något forskningsämne. Så vi var föRst på en 3 timmar lång föreläsning på engelska innan det sedan bjöds på lunch buffé. Sedan på kvällen blev det fest eftersom Ida klarade testet och blev examinerad till doktors rand!
På kvällen blev det ännu mer buffé och sprit och fika och folk sjöng för Ida och gav henne presenter m.m riktigt kul att hon klarade sin examen :) hon är duktig hon!

Kvällen slutade ganska tidigt för oss trötta familjemedlemmar så vi åkte hem runt tio.
:)


This is me


Träning är bra för kropp och själ

Mår så himla bra när jag får träna! Visst, själva träningen är skit jobbig, svettig och ansträngande. Men känslan före och efter och envisheten där emellan. Jag älskar den! Jag älskar att aktivera mig psykiskt och fysiskt. Jag mår så himla bra, och pigg blir man också :) och lite stolt! Kommer sova som en stock i natt. I morgon jobbar jag 12-16 så blir en kort men bra dag :) helgen är inte långt borta!!! På torsdag ska jag och Ylva springa i Gånsta :) Woop!

Puss!


Jaha tisdag

Jaha då var det tisdag. Dagarna går sååå lååångsamt! 3 dagar kvar tills jag äntligen ska få mig lite vila och ledighet. Börjar kännas behövligt nu.

Idag jobbar jag 8-17. Sen måste jag tvätta...... Så inget gym för mig. Tänk om man kunde slippa ta hand om all tvätt själv jämt. Men men. Bara gilla läget antar jag.
Man kanske skulle dra ut och cykla på onsdag? Måste köpa cykelbrallor!
Suck pengar! Haha usch så trött jag är. Nu MÅSTE jag rycka upp mig :) har ju en lång dag framför mig idag :)

Puss på er!

I miss you min fina vän <3
Hoppas du har det bra i himmelen !


Natt inlägg

Varför blir jag aldrig nöjd med livet? Jag suktar ständigt efter något nytt. För några veckor sedan var jag i England. Jag mådde så himla bra när jag kom hem. Mitt begär efter förändring var stillat för stunden. Men nu känner jag hur det kommer smygande igen. Jag känner inte att jag får tillräckligt med stimulans i livet. Inte tillräckligt med spänning och aktivitet. Fastän jag tränar massor.

Är jag kanske en hopplös drömmare? Som fått för sig att livet ska vara ett äventyr? Svävar jag bland ouppnåeliga moln?

Nu får min Karl faktiskt ta och komma hem så jag slutar fundera på onödiga ting. Jobba i morgon, som många gånger förr.

God natt.


Ny vecka är här

Måndag. Det är ny vecka åter igen. Jobbar 12-17. Varit en vända till gymmet nu på morgonen också.
Körde först 15 minuter på roddmaskinen. Blev 3 kilometer.
Sen körde jag 200 stycken magövningar och lite andra benövningar.

Det hade kommit en ny Friskis och Svettis tidning på gymmet. Så jag kikade i den. Hade glömt bort att jag var med i en intervju för jättelänge sen. så vem var med i tidningen? Jo jag hihi :)

Precis tryckt i mig en proteinshake och lite mat. Så nu är jag redo att jobba!
Sen ska jag nog ta en löprunda ikväll också. Nu är det hårdkörning med träningen som gäller :)

PUSS på er!


Söndag

Jobb 10-18 och sen grillning ute i wiggeby! Riktigt trevligt och faktiskt gott med kött :)

Nu chillar jag i soffan med missen och kollar på tv medan Karln städar toaletten. Självklart ska han börja med sånt när jag hade tänkt duscha xD haha! I morgon jobbar jag 12-17. Sen ska jag dra ut och springa :)

Pussss


Hemligheter man inte vill höra.

Jag är en person som folk kommer till när de behöver prata. Jag uppskattar detta förtroende som folk ibland ger mig när de öppnar sig för mig.
Men det finns negativa sidor med detta förtroende. Man får ibland höra saker som man ibland önskar att man aldrig fått höra. Jag får liksom en klump i magen. Vad ska jag göra med denna information? Jag vill inte skada någon men samtidigt känner jag mig som en lögnare som inte säger något. Min syn på vissa personer total förändras. Gaaah jag vet att om man säger A så ska man säga B. Men jag säger ingenting.

Usch jag har en mycket olustig känsla i magen :/


Myspys med Ylva.

Ensam som så många gånger då jag jobbar helg. Så Ylva håller mig sällskap ikväll. Leo sover i Tängbo :( hatar att sova själv. Detta gör mig otaggad till tusen för att jobba.

Jaja. Man blir väll van snart kanske. Eller något. Detta är ju mitt liv nu, med jobb varannan helg. Behöver hitta en hobby, någon slags mening och sysselsättning som man kan längta till.

Nej sluta fundera och försöka sova. Ensam :/

Blev förresten av med min Ben och Jerrys oskuld idag!
Puss

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3405238/images/2012/pic_198451982.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3405238/images/2012/pic_198451991.jpg" class="image">


Lördag!

Lördag, är det verkligen lördag? Känns som vilken annan dag som helst faktiskt haha :) har i alla fall sysselsatt mig med jobb hela dagen. 9-16 på Coop. I morgon väntar det fruktade söndagspasset. Jobb jobb jobb! Kompis det går bra nu.
Frontade hela vår gigantiska hylla med chips idag! Sen fick det vara så snyggt i ca 1,5h haha ;) ack! Men jag försökte i alla fall!

Efter jobbet drog jag och Ylva till gånsta för att springa 3km. Idag orkade faktiskt Ylva hela loppet :) hon är duktig! Vårt mål är att hon ska orka 5km till blodomloppet i augusti :) kommer hon klara fint!

Vi ska snart dra iväg och handla lite. Blir att göra middag ihop hemma hos mig och sen mysa med lite film. Leo är i Tängbo och jag har ingen aning om när han kommer hem ;) som alltid när jag jobbar helg! Haha!

Jaja, underbart väder och jag njuter till fullo!!


Nytt i hemmet!

Lite nytt i hemmet. Äntligen en ny tv möbel samt en hylla över :) vitt! Jag älskar vita möbler :) kommer bli ett vitt soffbord också :)


Fredag

Vad jag älskar jobbhelger! Not. Jag jobbade i alla fall 9-17 idag. Ska jobba konstant till nästa fredag då jag äntligen är ledig. Gör jag något annat än att jobba nu för tiden? Jag VET, man ska inte klaga när man får jobba. Jag VILL jobba. Men jag vill också ha en stabilitet och känna att jag har ett liv förutom jobb. Att jag gör annat än att bara äta, jobba, sova, äta, jobba, sova. Till och med träningen har kommit lite på sidan. Jag orkar liksom inte. Mitt mentala jag orkar inte. Jag har blivit beroende av Red Bull. Det är inte okej! Detta måste jag sluta med! Red Bull alltså.

Försökt få tag i min karl, men han verkar inte gå att få tag i. Inte käkat något sen lunch förutom en baguett vid tre tiden. Tänkte att han skulle kört hem en kyckling sallad åt mig. Men det kan jag nog glömma eftersom han inte svarar. Vill inte gå ut i detta väder heller. Vilka problem jag har eller hur? ;)

Jaja, lyssnar på lite musik. Har färgat håret också.
Karin skulle kommit över en stund ikväll, men hon lämnade återbud. Vi får ses en annan kväll. Jobb hela helgen. Härligt... *hör ni ironin? ;)*
Jobbat tisdag, onsdag, torsdag, fredag och ska jobba lördag, söndag, måndag, tisdag, onsdag och torsdag. Sen ledig två dagar för att sedan jobba mån-fre och sen söndag. Hard work work!
Man får väll vara glad att lönebeskedet förmodligen kommer bli ganska trevligt nästa månad!


PUSS på er och ha en trevlig helg med mycket vila!!

Fick förresten tårta på jobbet idag, ingen aning om varför vi fick det. Men kompis jag klagar inte när man får tårta!

A thousand years

Heart beats fast
Colors and promises
How to be brave
How can I love when I'm afraid
To fall
But watching you stand alone
All of my doubt
Suddenly goes away somehow

One step closer


I have died everyday
waiting for you
Darlin' don't be afraid
I have loved you for a
Thousand years
I'll love you for a
Thousand more

Time stands still
beauty in all she is
I will be brave
I will not let anything
Take away
What's standing in front of me
Every breath,
Every hour has come to this

One step closer


I have died everyday
Waiting for you
Darlin' don't be afraid
I have loved you for a
Thousand years
I'll love you for a
Thousand more

And all along I believed
I would find you
Time has brought
Your heart to me
I have loved you for a
Thousand years
I'll love you for a
Thousand more

One step closer
One step closer


I have died everyday
Waiting for you
Darlin' don't be afraid,
I have loved you for a
Thousand years
I'll love you for a
Thousand more

And all along I believed
I would find you
Time has brought
Your heart to me
I have loved you for a
Thousand years
I'll love you for a
Thousand more



Love

Just a kiss on your lips in the moonlight
Just a touch of the fire burning so bright
No I don't want to mess this thing up
I don't want to push too far
Just a shot in the dark that you just might
Be the one I've been waiting for my whole life


Sugen på lopp!



Gud vad jag är sugen på ett lopp nu! Men vårruset är inte förrän 21a Maj!! Kanske skulle ta och anmäla mig till något annat lopp innan? bara så man får komma igång lite? Kanske!

Känner att jag tappat lite av min träning nu i ett par veckor. Nästa vecka MÅSTE jag komma igång igen. Skyller på påsken och min semester som jag var på! Då är det lätt att komma av banan. Men nu finns det ingen anledning till att lata sig. Så nu ska det banne mig tränas.
Testade ny bana idag, 5km runt Gånsta. Riktigt jobbig bana. Så får nog inte ta i så hårt när jag ska springa 1 mil för då kommer det aldrig gå haha ;)

ska springa med Ylva på lördag. skulle egentligen sprungit idag men vi ska lämna bort vår gamla tv möbel till Sala. Så vi äntligen blir av med den. Vår nya tvmöbel är superfin :)

Ska strax laga lite käk åt mig och Leo så det nästan är klart när han kommer hem!

Puss på er!

Varför

Jag undrar varför du ens hör av dig till mig? Du har inte brytt dig om mig tidigare och jag måste erkänna att jag inte litar på dig. På grund av tidigare händelser.
Jag önskar att jag kunde se dig som du var förr i världen. Men du är förändrad, det är jag med. Kanske borde vi inse att vi inte ingår i varandras liv längre?

Vår vänskap är obefintlig och näst intill förintad och jag har svårt att se hur vi någonsin ska kunna lappa ihop den igen.


Förlåt.


Onsdagen är här

God kväll kära onsdag.
Idag har jag ägnat hela dagen åt att städa på örsundsbros skola tillsammans med Ylva :)

Igår var vi till Ikea och köpte en by vit tv möbel. Vi har sagt sen vi flytta in att vi ska köpa en ny haha. Tog bara 1 år :) Leo var duktig och satte ihop den. Idag har jag varit duktig och tömt den gamla möbeln på saker. Den ska Leos ena syrra få :)

I morgon jobbar jag 6-11 sen ska jag ut och springa. Ska även springa på kvällen med Ylva fast en kortare runda :) blir nog bra!

Puss på er!! :)

P.s Leo suger på rumble och jag äger:)


Du och jag.

Jag mår så bra just nu. I kropp och själ.
Jag drömde en mardröm i natt som skrämde mig så fruktansvärt. Men direkt jag vaknade så insåg jag att allt är okej. Jag kröp upp bakom Leo och krama om honom. Allt är okej. Jag mår bra. Livet är härligt.
Älskade pojkvän. Utan dig vore jag inte densamme. Jag vore inte lycklig, på riktigt.

Du är den vackraste människa jag vet. Även om du har dina fläckar, precis som solen. Du fyller mig med ändlös glädje. Mitt liv är fantastiskt med dig, jag älskar dig. Mer än något annat i världen. Du är min bästa vän, min familj, min älskade <3

Livet. Härliga, underbara livet.


Deklarerat och vårstädat

Ikväll har man äntligen deklarerat. Hoppas att allting blev rätt. Är ju verkligen superdålig på sånt där. Pappa fick hjälpa mig när jag ändå var hos dem. Så jag tror att vi fick ordning på allt.
Leo har städat i garderoben och i städskåpet också, så nu är vi av med alla mina finkemsprodukter i badrummet och de är placerade i städskåpet istället. Så nu har vi ordnding och reda samt att det kommer bli mycket lättare att städa på toaletten :) båda är nöjda.

Kom precis hem från Sara och Måfors. Fikat lite med tårta eftersom Sara fyllde år igår och de hade lite över :) Myyys!

Jobba 9-17 i morgon och sen dra ut på en löprunda.


PUSS

Påskhelgen

I torsdags bjöd det på lite grillning, och sen i fredags jobbade jag. :)
Lördagen bjöd på Elmia och sen fest hemma hos Sara eftersom hon fyller år. Riktigt grymt kul lördag måste jag säga. Trevligt med Elmia och grym fest :)
söndagen bjöd på en ordentlig baksmälla med mest bara vila och massa sovande hehe ;) vi kollade på filmen Real Steel. :)

Idag var vi först hemma hos mamma och Kenneth och käka lite mat. Sen drog vi till pappa och yvonne och käkade lite mer mat hihi :) riktigt bra påskhelg faktiskt! :)

bjuder på lite blandade bilder :)


Meningen med livet?

Jag har en ständig känsla av att aldrig riktigt nå dit jag verkligen vill nå i livet. När man väl lyckas nå ett mål så finns det alltid något nytt som man försöker ta sig till. Vad är meningen med livet om man ständigt bara försöker nå nya mål, och aldrig kan känna sig tillfredställd med det man har och det man uppnått?

Jag avskyr min egen rastlösa och omättliga sida. Jag törstar ständigt efter nya utmaningar, nya saker att klara av. Det finns alltid något jag vill ha eller vill göra. Jag kan liksom aldrig riktigt vara nöjd med att bara vara. Det känns rätt meningslöst. Är jag den ende som känner så här? Förmodligen inte.

Mitt liv känns inte komplett, så länge jag inte lyckas med vad jag vill. Mitt liv känns inte helt utan vissa små saker. Men jag vet ju att jag exempelvis inte har tid med vissa saker eller att jag inte själv kan bestämma över vissa beslut.

Kanske vore livet tråkigt om det var hundra procent bra?
Förmodligen skulle jag fortfarande sukta efter någonting om jag hade allt som jag vill ha!


Beauty in life



Moves like jagger

You wanna know how to make me smile
Take control, own me just for the night
And if I share my secret
You're gonna have to keep it
Nobody else can see this

So watch and learn
I won't show you twice
Head to toe, ooh baby, roll me right
And if I share my secret
You're gonna have to keep it
Nobody else can see this

And it goes like this


Take me by the tongue
And I'll know you
Kiss me till you're drunk
And I'll show you

You want the moves like jagger
I've got the moves like jagger
I've got the mooooooves... like jagger

I don't need try to control you
Look into my eyes and I'll own you


Glad påsk!

Glad påsk på er alla där ute.
Själv jobbar jag på denna röda dag. 13-17. Jag klagar inte. Blir nog en trevlig lön nästa månad. Jobbat lite extra samt att jag jobbar på röd dag.

I morgon blir det Elmia med folket. Kommer nog bli kul. Känner mig faktiskt mer taggad i år än förra året konstigt nog. Tråkigt bara att vädret inte riktigt vill vara på vår sida. Det har snöat i natt igen, och det snöar nu med. Måste erkänna att jag känner mig en aningen mätt på snö just nu. Vill komma igång med cyklingen och löpningen på riktigt.
Men visst, det är faktiskt bara april! Man får inte glömma bort det. Men lite bortskämd har man blivit med att våren kommer tidigare och tidigare. Detta mitt emellan väder är de jobbigaste. Antningen får snön ligga kvar eller så får den låta bli att komma alls. Att det ska regna och snöa hela tiden är inte kul!

Jaja, jag är pigg och på gott humör. fick sova till åtta i alla fall xD haha jag som skulle sova minst till nio kanske till och med tio! Men så blev det inte. Som vanligt ;)

Igår var vi och grillade i Wiggeby. Riktigt mysigt, och gott var det dessutom :)

Nu ska ja kolla på tv en stund innan jobbet.
ha det gott!

PUSS



I love my baby-sis <3

Påsk brunch på jobbet.

Jo visst. De bjöd på påsk brunch på jobbet. Hur härligt som helst. Ägg, lax, ostar, paj, räkor, sill, frukt, godis m.m himmelriket! :)

Nu sitter jag på uteplatsen och njuter av solen! Härligt !!


Stackars godisplockare under påskveckan.

Förut tyckte jag inte alls Synd om godisplockarna under påskveckan (alltså de som fyller på med godis i godishyllorna). Men sen jag började jobba i en stor matvarubutik så har jag verkligen fått se vilket helvete dessa stackars människor får gå igenom!

Folk är verkligen som huliganer när de ska plocka godis. Alla ska ha utav påskgodiset. På bara 2 dagar har nästan alla de speciella påskgodis sorterna gått åt! Folk stod idag i kö för att komma fram till lösviktsgodiset och på grund av vårt för tillfälligt billiga pris så är det inga små påsar som folk plockar på sig, och medan de stackars godisplockarna desperat försöker utföra sitt jobb så sliter godisgamarna i deras lådor och inte ännu upp-packade godis.

Jag fick panik när jag såg detta och jag tyckte verkligen synd om de stackars godisplockarna. All ära till er som lyckas utföra ett sånt fantastiskt arbete trotts folk som stör!


Trött

Jobbade tisdag-söndag förra veckan och tisdag-fredag denna vecka. Kan erkänna att jag känner mig lite sliten.
Igår fick jag veta att Jag inte kom in på säljledarutbildningen som jag sökte förut. Min vanliga tur I guess. Men inte hänga läpp. Bara att ta nya tag. Den 25e är det i alla fall Jourutbildning som gäller för lite jour i sommar. Kan bli intressant.

Idag jobb 7-14 i morgon 6-15 och fredag 13-17 woohoo

Puss

Bild på min host nyttiga host frukost ;)


Hejdå fiskarna

Vi har sagt Hejdå till guld guramisarna och sagt välkommen till 6 stycken mycket fredliga röda fantom tetror. Vi hoppas att de ska trivas i vårt akvarium och att de inte ska äta upp några andra fiskar haha ;)

Tisdag. Jag är uppe klockan sju. Börjar åtta men måste gå till jobbet idag då cykeln står vid Coop sen i söndags. Lång dag väntar. Enda till 17.00
Men tisdagar brukar gå ganska fort. I morgon ska jag tydligen jobba vid Örsundsbro på städ. Hade varit skönt med ledighet men trodde jag skulle få jobba med Ylva. Icke sa Nicke för hon är sjuk xD jaja bara att gilla läget :)

Nu ska jag borsta tänderna och sen dra och jobba! Puss på er!!


Påskpyssel

Pysslat lite hemma. Köpte jord och blommor för att få lite påskmys här hemma :)

Så himla kul att pyssla :)
Ska snart sätta igång och laga mat åt mig och Leo. Sen ska vi iväg till Djuraffären och ge bort våra guldgurmis. Vi kommer nog även köpa några nya :)

Puss på er!


Ledig !!!

Måndag. Härliga underbara lediga måndag! Städ ringde aldrig i morse så jag kan nog se mig själv som ledig. Massor att göra dock. Ska käka ordentlig frukost för idag ska jag ge blod. Sen lämna tidrapporten till städ, handla jord och blommor, tvätta och diverse annat ! Fullt upp alltså! Men det gillar vi. Tråkigt att jag inte får träna idag bara. Men de skulle jag ändå inte klarat efter blodgivningen.

Ja ja ha en bra dag i alla fall! Pusss!


Mot rotebro!

Mot rotebro för middag hemma hos Ida och Ante :) spännande att se vad de bjuder på denna gång. Slut som ett as efter jobbpasset men vad gör det? Jag överlevde ju i alla fall haha. Härliga jobb! Mina fina arbetskamrater och trevliga kunder! De gör det allt värt det :)

Puss på er!


Härliga söndag...

Åh vad jag älskar jobbpassen på söndagar! Verkligen ! Massor! ;)
Nej positiv ska man vara. Tjänar ju massor med pengar :) första 4 timmarna är ju faktiskt över bara 4 timmar kvar xD
Trött som ett as. Känner mig nästan bakis fast jag var nykter igår. Om någon vill skänka lite energi så är jag mycket villig att ta emot!

Puss på er!


God morgon

God morgon folket. Jag är vaken och försöker få i mig lite frukos så att jag kam dra till jobbet. Igår var vi i Västerås. Leo var full som en kastrull när han kom ifrån kryssningen haha :P

Vi skulle på grillfest men blev pizza och sen blue moon bar. Var kul faktiskt. Även om jag blev sur på Leo en gång för att han hällde sprit i huvudet på mig. Så nu får jag åka till jobbet och jobba 10-18 med gårdagens sprit i huvudet. Men kan ju aldrig vara arg på honom särskilt länge ;)
Kom i säng halv tre och gick upp kvart i nio. Ska dra förbi ok och köpa mig en redbull så jag orkar första delen av dagen i kassan haha ;) puss på er!