Cityfestivalen

Yes det var cityfestivalen i Västerås igår! Självklart drog vi dit några stycken :) Karin, Denise, matte, Leo och jag. Blev lite vin, mycket prat och skratt och dans till musik i sommarnatten. Älskar såna här kvällar när man bara njuter av livet. Super inte sig redlös men njuter ändå av något glas vin och bara dansar och har kul.
Träffade många roliga människor och avslutade kvällen relativt tidigt (runt tolv) med att käka på subway. Riktigt skönt faktiskt :)

Bjuder på några bilder från kvällen :)

Puss


Little things

Your hand fits in mine
Like it's made just for me
But bear this in mind
It was meant to be
And I'm joining up the dots
With the freckles on your cheeks
And it all makes sense to me

I know you've never loved
The crinkles by your eyes when you smile
You've never loved
Your stomach or your thighs
The dimples in your back at the bottom of your spine
But I'll love them endlessly


I won't let these little things slip out of my mouth
But if I do, it's you,
Oh it's you,
They add up to
I'm in love with you,
And all these little things

You can't go to bed,
Without a cup of tea,
And maybe that's the reason
That you talk, in your sleep
And all those conversations
Are the secrets that I keep
Though it makes no sense to me

I know you've never loved the sound of your voice on tape
You never want to know how much you weigh
You still have to squeeze into your jeans
But,
You're perfect to me


I won't let these little things slip out of my mouth
But if it's true,
It's you,
It's you,
They add up to
I'm in love with you,
And all these little things

You'll never love yourself
Half as much as I love you
You'll never treat yourself right, darlin'
But I want you to,
If I let you know, I'm here for you,
Maybe you'll love yourself,
Like I love you
Oh

And I've just let these little things
Slip, out of my mouth,
'Cause it's you, oh it's you,
It's you,
They add up to
And I'm in love with you,
And all these little things,

I won't let these little things
Slip, out of my mouth,
But if it's true,
It's you, it's you,
They add up to,
I'm in love with you,
And all your little things


Två bilder från cykelturen igår

Helt sjukt att när jag cyklade 15 mil så var jag knappt trött och kände ingenting dagen efter. Men idag så är jag helt förstörd efter cykelrundan med leo. Fick kramp i höger ben igår och har fortfarande ont idag. Men det är det värt haha :) skäms inte ens över att ha tagit ledigt idag ;) precis tvättat håret. Ska smörja in mig med brun utan sol också.

Ikväll blir det cityfestivalen i Västerås med mina kära vänner :)


Puss


Fika med Johan och cykeltur med Leo!

Jobbade 6-13. Trött som bara den men med ett gott humör försvann dagen snabbt som bara den! Cyklande hem och åt lite lunch innan jag tog mig ned till Wickmans för en fika med Johan som är hemma en sväng från Gotland!
Riktigt kul att bara sitta och prata om allt mellan himmel och jord!

Sedan drog jag hem till Leo. Vi bestämde oss för att cykla till Västerås och hem. Vi brukar göra det ibland. Gick grymt bra att cykla. Kände att jag hade mycket energi i benen och kunde cykla riktigt fort! Väl i Västerås köpte vi redbull och snickers innan vi cyklade hemåt igen. Kände att jag fortfarande hade bra fart i benen trots lite smått mjölksyra.

Leo tvingade mig att ta i som bara den i sista uppförsbacken efter hummelsta. Leo kan verkligen pressa mig till min bristningsgräns! Väl i Enköping fick jag dock plötsligt panik-kramp efter ett stopp vid ett rödljus så att jag nästan inte fick av skon från pedalen haha.

Sammanlagt tog turen 2h 27min och den var 67,38km vilket gav en medelhastighet på 27,5km/h. GRYMT nöjd över mig själv :)

Nu har jag världens pirr i benen. Ska försöka sova dock. Leo grillade baconhamburgare till kvällsmat. Säger bara MUMS!

Puss


Ledig dag - shoppingdag

Tur att jag inte är ledig så ofta, och att jag inte shoppar med mamma så ofta!! Blir alltid dyrare än jag tänkt mig ;)
Åkte dit för att kolla in sommar-rean lite. Slutade med 4 tröjor, ett halsband, ett par shorts, en klippning, två hårvårdsprodukter, en kaffe och en sallad! 1400 spänn poff borta! Jag skulle ju spara pengar denna månad! Ack! Nåväl. Får försöka hålla hårt i den sista pengen nu. Är ju Vansbro nästa vecka också! Samt att min ride of hope tröja ska betalas! Inte lätt haha.

Jaja, försöker komma på vad Leo och jag ska äta ikväll. Kommer inte på något. Vi har typ ingenting i frysen. Ilandsproblem jag vet!

Puss


Midsommarafton

Jag vet, det är dåligt med uppdateringar. Men det är för att jag jobbar min drygperiod just nu.
Men jag tänkte i alla fall att jag skulle berätta lite om helgen. Midsommarafton bjöd på jobb 07:45-17.15 och sen åkte jag ut till Tängbo och firade kvällen med Ls familj. Riktigt mysigt, även om jag ibland saknar min egen familj. Men jag orkar heller inte flänga runt överallt. Sen skulle jag ju jobba hela helgen så jag skulle ändå inte hinna åka till Fagersta. Så istället njöt jag av att tillbringa kvällen i Tängbo. Vi käkade grillad lax med massa gott till, samt att de dansade runt midsommarstången och jag gjorde en söt liten krans till Chippen :)
 
Natten spenderade jag och Leo i vårat tält. Vi ska ju ha det på gotland så därför var det bra att testa ta upp det några veckor innan och kontrollera så det inte fått några hål eller liknande. Chippen älskar verkligen att tälta! Han sprang fram till tältet direkt och satte sig framför ingången! Jag ser VERKLIGEN fram emot Gotland vecka 30. Kan det inte bli v.30 typ NU? fast samtidigt vill jag inte att det ska bli det för då är ju sommaren snart slut :/
 
Ja,ja! Ha en fortsatt bra dag. Idag blir det jobba 15-22.15.
 
 
Puss
 
 

Fullspäckad dag.

Onsdag. Sista lediga dagen innan en mycket tuff arbetsperiod! Detta "firas" med massa hushållsarbete. Jippie... xD
Nåväl! Har i alla fall diskat, håller på att tvätta, har kammat jycken och unnat mig en plocksallad! Har även plockat undan lite här hemma!

Ikväll är det sista cirkelfysen för denna termin. Känns nästan lite sorgligt! Kan knappt förstå att det "bara" är 5 veckor kvar till semestern :) ska bli så grymt SKÖNT! Funderar på att dra en vända till England på semestern också om jag hinner. Mycket att göra haha!

Ja, ja nu ska jag ned i tvättstugan igen! Bjuder på någon egobild och någon bild på Chipp :)

Puss


Snart midsommar.

Idag fick vi midsommar-lunch på jobbet. Det är alltid trevligt! Dock börjar jag smått inse att jag inte kommer fira midsommar i år heller? Visst är det lustigt att alla högtider alltid lyckas infalla på mina jobbhelger? Nåväl, jag kommer tjäna stora pengar och traditioner har inte haft så stor plats i mitt liv de senaste åren.
Tycker väldigt mycket om midsommar, har många fina minnen från tidigare år. Dock har det ju blivit färre och färre eftersom jag alltid måste jobba. Men man ska inte klaga. Jag har ett jobb, ett bra jobb och det är ju inte alla som har det :)

Längtar till semestern i alla fall! Funderar på att försöka få in en tripp till syrran under min semester också! Vi får se hur det blir med det!

Nu ska jag sova. I morgon är det en ny dag.

Puss


Det är något fel på dig.

Jag är så sjukt trött på falska människor som sprider så mycket falskt skit att det sen drabbar andra människor. Nej jag är ingen ängel. Jag är inte helt oskyldig. Men jag står i alla fall för de saker jag säger och skyller det inte på någon annan.

Tänker inte skriva vad som hänt. Det tjänar ingenting till. Men fan jag måste få lufta mig någonting. När man blir hotad och anklagad för saker som jag inte är ansvarig för så blir man både ledsen och arg. Men jag tänker inte sjunka till denna sjuka människas nivå. Det är något fel på denna människa. H*n har uppenbarligen psykiska problem. Eftersom h*n måste hitta på massa lögner.

Nog om det..


Cykelsemestern är bokad.

Hade just skrivit ett JÄTTE LÅNGT inlägg om dagen på mobilen men så blev det inte sparat??? Irriterande när det händer. Så ska försöka skriva om det så gott jag orkar.

Idag bokade vi våran Gotlandsresa. Vi ska ju dit på cykelsemester v.30! Längtar massor. Cykelsemester på Gotland är med på min bucketlist så det ska bli kul att kunna bocka av en grej på listan :)

Vi var till Västerås en vända idag. Tanken var att köpa nya skor åt mig då mina blev så grymt förstörda på festivalen i fredags. Men vi kom även hem med ett varsitt sätt med sovsäck och liggunderlag. De hade ett prisvärt kampanjpris så vi slog till.
Hemma testade vi att sätta ihop dem. Det blev som en dubbelsovsäck. Riktigt mysigt faktiskt. Chippen försökte krypa ned med oss men det fick han inte haha. Han kommer nog ihåg att han fick sova mellan oss när vi fjällvandrade på nipfjället under hans valptid! :) söta lilla jycke! Han delade kudde med mig utanför sovsäcken istället.

Idag var jag även med på crossen på Friskis och Svettis. Märks att man söp i fredags. Passet vart grymt jobbigt! Inte okej. Men nu är det slut med såna fyllor. Träningen är i fokus för att jag älskar träningen mer än spriten haha!

Men nu ska jag sova. Är faktiskt ledig i morgon så jag funderar på att ta en löparrunda någon gång före lunch! Den som lever får se :)

Puss och kram


Galen helg

Vilken galen helg jag haft.
Fredagen bjöd på festival med hoffmaestro och min älskade underbara Linn kom ned ifrån Ludvikaskogarna och spenderade natten hos mig!

För att summera kvällen så kan jag säga såhär: för mycket sprit (damn you vodka), massa minnesluckor, nedtrampning, leriga kläder, spya på donken, förstörda skor, men också mycket skratt och prat.

Man lever bara en gång va? Jag släppte alla hämningar och ja jag blev för full. Tur att det bara händer typ 1 gång var tredje år eller nått haha! Nu blir det fokus på träning igen :) inte tränat på en vecka :O blev ju sjuk efter halvvättern :/ men idag blir det ett crosspass på Friskis med Karin och på måndag tänkte jag cykla en långrunda faktiskt :) så nästa vecka drar träningen igång igen på riktigt :)

Igår blev det även lite grillat me Karin. Vi grillade kyckling som var sjukt god :)

Nog om det. Min kära Karl försöker sova igen den sömn han förlorade på Vätternrundan och jag ska ut och gå med jycken nu :) puss och kram


Tisdag

God morgon världen! Det är tisdag. Idag ska jag jobba 11.30-22.15. Lång dag med andra ord. I morgon ska jag åka med hunden till veterinären och se om jag kan vaccinera honom samt ringa Gotland och boka vår cykelsemester.

Tyvärr har jag blivit förkyld :/ men det var väntat då jag inte var 100% när jag cyklade halvvättern. Men jag valde att göra det i alla fall och det gick ju bra :)

På fredag är det vätternrundan för leo. Nästan lite smått avis såhär efter halvvättern. Gud vad jag älskar cykling. Det är tusen gånger roligare än löpning. Även om jag tycker om löpning med. Nu väntar minst 1 lopp till. Ride of hope. Jag ska köpa mig en ride of hope tröja så att man stödjer barncancerfonden lite grann :)

Nog om det. På fredag kommer bästa Linn hit! Blir att partaja och ha det lite skoj :) längtar. Tror denna vecka kommer bli toppen!

Puss

Bjuder på en bild från förra helgen när vi cyklade till Leos syrra. Elly pyntade min cykel med blommor hihi. Har klippt bort henne från bilden då jag inte vet om jag får lägga upp bild på henne :)


Halvvättern är över.

Jaha ja, det som jag cyklat 60 mil inför är plötsligt över. Nu har jag samlat ihop 75 mil inför Ride of Hope i Augusti. :)
Halvvättern gick över förväntan. Jag köpte en ny Camelback på mässan för 799kr och gjorde chansningen att ha den på mig under loppet. Det visade sig vara rätt val då jag faktiskt kände mig fräsch under hela loppet och det var grymt skönt att dricka sportdryck ur den istället för att krångla med vattenflaskorna på cykeln. Hade dock vatten i en flaska på cykeln ifall jag ville ha vatten istället för sportdryck. Men det blev aldrig att jag drack vattnet.
 
Målet med loppet denna gång var inte att få någon bra tid, utan att mamma faktiskt skulle ta sig i mål :)
Så att vi kom i mål på 7h och 35 minuter får man känna sig nöjd med! Vi hade båda roligt och även om mamma fick världens kramp på slutet och jag fick punka en gång så kommer man komma ihåg denna upplevelse med leende på läpparna. Vi fick förresten en liten skur över oss, spöregn i någon mil men sen bara lite duggregn för att till slutet helt och hållet försvinna till sol :) Är grymt nöjd med min regnjacka jag köpte på U-sport innan de la ned. Den höll mig torr under hela loppet och gav mig verkligen en positiv upplevelse.
 
Idag är man lite småtrött och jag är verkligen glad att man är inomhus. Det SPÖREGNAR rent utsagt ute. Blääää. Så det blir en innesittar dag idag. Var ned på ica lite tidigare och köpte lite smågodis. Mest chocklad. Var grymt sugen på choklad. Bara några bitar dock. är ju liksom måndag.
 
Nåväl. Bjuder på lite blandade bilder :)
 
PUSS
 

Lill-lördag och Sveriges nationaldag.

I onsdags var vi ut ett gäng på all in och käkade lite mat :) vi blev även kvar där till sena natten och dansade och hade det riktigt jävla roligt! (Ursäkta språket) kvällen var grym helt enkelt!
Man var lite trött i morse när man gick upp för att jobba 9-14 men skönt att man hade en kort dag i alla fall :)

Idag är det ju Sveriges nationaldag och den spenderade vi i Tängbo efter att jag slutat jobba. Hunden fick ett grundligt bad och vi åt bland annat svenska jordgubbar och sov en stund i solen. Grymt mysigt :)

Bjuder på några bilder :)

Puss


Reasons to be fit!


Random bilder!


Cykel-dille?

Jaha, måndag i all ära och vad gör vi? Jo vi går upp klockan sex på morgonen för att åka till Fagersta, enbart för att cykla! Mamma ville ta en tur tillsammans med mig innan halvvättern på söndag. Så vi drog ut på en runda på 77,90km :) det tog oss 3h 33 min! Grymt trevlig bana efter Smedjebacken även om det vart en aning backigt. Fin natur (som på vissa ställen liknade ett vykort) och bra väder med knapp motvind på tillbaka vägen :) går knappt att klaga!

Nu ska jag äta mat här innan jag tar bilen tillbaka till Enköping :) puss


Young and free

Do the things you used to talk about doing but never did. Know when to let go and when to hold on tight. Stop rushing. Don’t be intimidated to say it like it is. Stop apologizing all the time. Learn to say no, so your yes has some oomph. Spend time with the friends who lift you up, and cut loose the ones who bring you down. Stop giving your power away. Be more concerned with being interested than being interesting. Be old enough to appreciate your freedom, and young enough to enjoy it. Finally know who you are.” – Kristin Armstrong


Lång cykeltur

Igår bestämde sig jag och Leo för att ta en lång cykeltur! Så vi lämnade över Chippen till Karin och drog sen iväg mot Västerås. Vårt mål var att cykla till Sala. Så vi tog vägen över skultuna, och där stannade vi även och åt lite! Jag en kycklingsallad och Leo en kebab med bröd. Välbehövligt eftersom vi hade cyklat 5 mil i högfart och hade ca 4-5mil kvar till Sala. Vi tog oss till Sala och hälsade på hos Leos syster Cecilia. Där blev vi dock inte så långvariga eftersom de skulle åka bort och vi skulle ju cykla hem också. Vi tog vägen över Tängbo-altuna-fjärdhundra hem. Och så klart stötte vi ju på världens regnskurar på vägen hem! Men då visste man ju i alla fall att man var på väg hem så då stod man ut :)

Vi samlade ihop 15 mil och cyklade i ca 6h 25 min om man räknar bort stoppen :) grymt jobbigt men ändå kul! Grymt nöjd att jag orkade hålla sånt högt tempo hela vägen! :)

Idag blir det dock bara vila tror jag. Är ganska grått och trist ute så det visar sig :)

Puss på er!