Rygg övningar

Något som jag är dålig på så är det agg träna rygg. Vilket är dumt eftersom det är viktigt att träna ryggen.

När är i alla fall några bra övningar som man kan använda sig av. Bilden är tagen från cykla.se och fotoinnehavaren heter Leif Åström.




Njuta ska man.

Fick sällskap ute i huset av Ylva idag. Vi lyckades få över en hel del kläder och köksgrejer. 
Vi köpte massa städgrejer på Coop för den insparade återbäringen samt baguetter och fyllning till dem. Dessa satte vi i oss på uteplatsen med en varsin filt om oss. Kan ni förstå att det är 12 plusgrader ute? Jag gick nyss och njöt i solen tillsammans med Chippen. 

Det enda som känns trist är att jag tog en semesterdag idag och väntade hela dagen på ett kylskåp som Elgiganten dyrt och heligt lovat oss att vi skulle få idag. En förlorad arbetsdag och inget kylskåp. Fanns väll andra, roligare saker som jag och Ylva kunnat göra idag än att sitta och vänta på det där förbaskade kylskåpet! Ack!

Nåväl. Vi ska på tjejkväll ikväll på stan och det ska väll faktiskt bli ganska kul! 😊 




Åtta hälsoeffekter om kaffe!

FAKTA

ÅTTA HÄLSOEFFEKTER


1. Verkar aptitdämpande och ökar energi­förbrukningen genom att öka kroppens värme­produktion samtidigt som användandet av fett ökar. Den ökade energiförbrukningen är måttlig, kanske 10 ­procent under ett dygn då man druckit 3-4 koppar kaffe, men kan ha vikt­effekter på lång sikt.
2. Koffeinet i kaffe verkar uppiggande. ­Koffein blockerar sömn genom att reagera med en receptor i nervsystemet som kallas ­adenosinreceptorn.
3. Frisätter adrenalin som piggar upp och höjer blodtrycket tillfälligt vilket ökar blodflödet till hjärnan. Adrenalin vidgar luftrören och ­stimulerar andningen vilket är bra för ­astmatiker.
4. Kaffe innehåller nyttiga antioxidanter som flavanoider, exempelvis klorogensyra. Dessa anses vara viktiga orsaker till att kaffedrickare har lägre risk för flera sjukdomar som olika cancerformer exempelvis lever-, prostata- och bröstcancer.
5. Kaffe ökar nivåerna av dopamin.
6. Kaffe ökar insulinkänsligheten och stabiliserar blodsockret vilket kan vara en orsak till att det minskar risken för typ 2 diabetes (så kallad ålders-diabetes).
7. Tycks motverka ­Parkinsons sjukdom samt demens som alzheimer.
8. Minskar risken för stroke.

Källor: Charlotte Erlanson-Albertsson, professor i medicinsk och fysiologisk kemi vid Lunds Universitet, Susanna Larsson
forskare vid enheten för nutritionsepidemiologi på Karolinska institutet och Fredrik Paulún, näringsfysiolog och författare.

NÄRINGSFYSIOLOGEN FREDRIK PAULÚN GER SINA BÄSTA KAFFERÅD:


• Drick gärna kaffe om du tycker om det och din mage tål det, en till fyra koppar om dagen är lagom för de flesta.
• Ha gärna lite mjölk i kaffet om du vill, fettet och proteinerna i mjölken mättar. Själv använder jag mellanmjölk.
• Låt bli socker och sötningsmedel i kaffet. Socker är tomma kalorier och sötningsmedel kan trigga hunger- och sockersug.
• Det är onödigt att köpa bantningskaffe som är dubbelt så dyrt som vanligt kaffe.
• Låt bli kaloristinna kaffedrinkar med sirap och grädde om du vill hålla vikten.
• Var försiktig med kaffe om du har sömnproblem. Det tar minst sex timmar innan koffeinet går ur kroppen. Jag dricker inte kaffe efter sex på kvällen.
• Var försiktig med koffeintabletter och energidrycker som innehåller för stora mängder koffein. De har inte samma positiva ­hälsoeffekter som vanligt kaffe som innehåller hundratals olika ämnen förutom koffein, exempelvis nyttiga flavanoider.

Se där ja! Det är bara att dricka på!
0
0

Tisdag


Uppe tidigt för en promenad innan frukost med vovven. När jag börjar sent eller är ledig börjar jag alltid dagen med en innan frukost promenad. Det ger mig en bra start på dagen och oftast är hunden grymt nödig på morgonen haha så det är snabbt ut som gäller. 

Idag blev det en avokado med kaviar till frukost. Kan låta lite lite men jag ska ta ett mellanmål lite senare också. 

Ska ut till huset idag och städa. Så träningen ligger fortfarande på is. Men jag får inbilla mig att städningen bränner lite kalorier haha!

Verkar bli en toppen dag idag så blir att njuta som bara den!

❤️ kärlek

Våren är på väg.

Hallå där bloggen. Nu på lunchen har jag varit och rastat min fyrbenta vän. 
Trots att solen inte lyser så är det skönt ute. Har till och med vårjacka på mig. 

Här är min kära fitnesskamrat. Han följer mig på mina kortare löparrundor. En grym intervallkompis är han också.
Han får motion, jag får motion. Win win eller vad säger ni?

Kram 




Sent kvällsinlägg.

Här ligger jag i sängen med en sovande sambo till höger och en sovande katt till vänster. Nedanför sängen slumrar vovven och jag kollar på the A-team på tv. Kan inte sova. Jag är pigg fast jag borde vara trött efter en lång jobbdag. Men jag är så full av energi. För jag mår så bra. Jag är lycklig. Min lilla familj. Vi spenderar våra sista nätter här. I lägenheten som vi bott i tillsammans i snart 3 år. Jag minns att vi flyttade in i maj. Kan det varit den 8onde? 
Men vi har vuxit ur den lilla 38kvadrataren på sämskarbogatan och det är dags att flytta till vårt lilla drömhus. Där ska vi skriva nya kapitel i livets bok. Ny början eller en ny fortsättning kanske. 

Den 28onde har jag och Leo varit tillsammans i 4 år. Tänk vad tiden går fort när man lever med precis rätt människa ❤️.



 

Cykelabstinens.

Idag har det ju som sagt varit toppenväder. Snacka om att jag haft cykelabstinens! 
Men så fort vi bor i huset så ska jag börja cykla till jobbet minst 2 gånger i veckan! Kommer bli grymt. Jag måste ju cykla in min nya landsvägshoj (specialized allez comp) till Vätternrundan! 

Jag ser fram emot många härliga cykelrundor i sommar! Jag har verkligen kommit att älska cykling. Det trodde jag inte om mig själv. Ofta har jag sett träning som ett nödvändigt ont. Men cykling tycker jag verkligen om! 

Här är två bilder på mig när jag skulle cykla halvvättern i somras. Visst ser man lite sportig ut i kläderna? ;) hihi!

Kram 





Dagens lunch.

 Kanske inte den nyttigaste salladen men god var den i alla fall! Söndagar i all ära. Har tydligen varit toppenväder idag? Det har inte märkts på kundströmmen. Men oj så mycket korv och korvbröd vi sålt idag! 

Fick grillat ikväll av Leo. Det gjorde ju faktiskt jobbdagen värd måste jag säga. I morgon är det en ny vecka och nya tag. Nästa vecka kommer vara fylld med action. Mycket som händer, mycket som kommer ske. Hejdå sämskarbogatan, hej hej österunda ulvesta ! 

Kram 




Fitspo



Jag älskar fitness och jag älskar tatueringar ❤️!

Flyttkaos.

Här är anledningen till att jag inte har tid att träna som förut. Flyttkaos. Nästa vecka flyttar jag till villa på landet. Är det en dröm? Det har känts så overkligt på något vis. Men nästa vecka är det faktiskt dags! Då smäller det. 

Vi kommer få leva i lite renoveringskaos. Men vårt kök kommer åtminstone vara någorlunda klart och kanske har vi börjat tapetsera också? Idag blir i alla fall elen och sånt klart! 

Jag har inte varit ute i huset på några dagar nu. Men istället så sköter jag flyttpackningen. Så idag har jag packat ned det mesta i köket förutom en del porslin och lite utrustning som vi behöver för att kunna laga mat. 

Hur som haver så blev det ingen cykelrunda. Jag tyckte att det var viktigare att packa. Det är ju en del. I morgon så jobbar jag 9-17. Egentligen skulle jag vilja packa. Men söndagar är mycket pengar så jag känner att jag inte har råd att säga nej eller byta! Så är bara att bita i det sura äpplet och ta tag i sakerna när jag kommer hem ifrån jobbet istället!

Kramar 






God kväll bloggen.



Vilken fin dag det varit ute idag. Igår var det massor med snö, men idag är det borta igen. Inte mig emot. 
Jobbade först 6-14 idag och sedan ytterligare 19-22.15. Så idag har jag inte hunnit träna. Men i morgon funderar jag på en premiär-tur på min landsvägshoj! Det vore grymt trevligt. Får se hur vädret tre sig i morgon. Men nu ska jag sova. Är otroligt trött.

Kram

Sanna ord.




Jag vill vara en inspiration till andra. Jag vill peppa människor till att förändra sitt liv samtidigt som jag försöker förändra mig själv. 
Jag tror att det är lättare att motivera sig själv om man vet att man även motiverar andra i processen. Nu säger jag inte att jag förväntar mig att bli någon slags förebild. Men kan jag och lyckas jag förändra en människas liv till det bättre så är det ett stort plus för mig. För jag vet själv hur jobbigt det är att försöka förändra sina vanor och att inte tappa spåret. Med handen på hjärtat så är jag en hopplös periodare. Jag har lätt för att tappa gnistan, och då söker jag nya krafter hos andra fantastiska själar, och precis så vill jag vara till andra!

Nej nog om detta. Förresten så skriver jag detta just nu medan jag promenerar hem från jobbet. Så nu ska jag njuta vidare av solen. 

Massor av kärlek. 

Kvälls-snacks


Ja fruktsallad blir liksom aldrig fel? 

En snäll kommentar.

Idag var det en kvinna (ca 30 år kanske?) som kom fram till mig på jobbet och sa att hon tyckte jag var jättefin i lugg och att jag verkligen passade i det. Jag blev så himla glad av att få denna komplimang helt ur det blå!

Jag har aldrig sett mig själv som någon direkt vacker person, (Mitt självförtroende har varit i botten även om det är mycket bättre nu.) och här kommer en för mig helt främmande människa och ger mig denna komplimang med ett leende. Vilken boost till mitt självförtroende!! 
Jag tror inte denna människa någonsin kommer kunna förstå hur glad hennes lilla lilla kommentar gjorde mig och detta fick mig att inse att väldigt små saker kan förändra en hel del för andra. 

 Så därför vill jag uppman folk där ute för att inte vara rädda för att säga något snällt till en främling. Det kan vara just det som behövs för att vända en dålig dag till det bättre! Vi behöver mera kärlek här i världen och jag vill verkligen hylla denna tjej idag som gjorde mig så glad. Tack!! 






Dagens eftermiddagsfika

Har jag förresten nämt att det är slut med all onödig fika och gottigott nu? Jo visst serru! Time to get serious! 💪 


Morgonträning

Ja det blev ett litet pass nu på morgonen efter frukost. Eftersom jag håller på att flytta så finns det inte tid till att gå ned till gymmet och träna. Men det finns ALLTID tid till att trycka in några övningar. Därför ska jag lägga upp några av de övningar jag gjort nu på morgonen!

Övning 1:


Sidoutfall.
Tränar rumpa, inre och yttre lårmuskel samt magmuskler.
Jag valde att lägga till två stycken 4kg hantlar men man måste inte ha vikt.
Jag gjorde 10 repetitioner från ben till ben i 3 set.

Övning 2:

Roterande hukpress.
Du tränar: sätesmuskler, lår, axlar och core.
Jag valde att lägga till en 4kg hantel. Sedan gjorde jag 10 repetitioner från ben till ben i 3 set.

Övning 3:



Plankan.
Viktigt att tänka på vid plankan är att försöka hålla kroppen i en rak linje från topp till tå och fäst blicken i golvet.
Jag gjorde denna i 45sekunder men gör så länge du orkar. :)

Övning 4:

Knäböj med hopp.
Du tränar: core, rumpa, lår och vader.
Jag gjorde tio repitioner i 3 set.

Övning 5:


Cykelsitups.
Du tränar mage.
Jag gjorde denna i 45 sekunder så fort jag orkade.

Övning 6:


Utfall med hantlar:
Du tränar rumpa, framsida lår, baksida lår, höftböjare samt armar.
Jag valde att göra tio repitioner med varje ben i 3 set.

Övning 7:


Crunches med alternerande slag.
Du tränar: mage, coremuskulatur, axlar och armar. 
Gjorde 10 repitioner med 3 set.


Efter träningen tog jag en proteinshake från fitnessguru! Dem har många goda smaker! 

Kram Elin 

Vilket väder!

Vilket omständigt väder det är numera! 
I morse vid sextiden så var det strålande som och grönt på backen. En halvtimme senare var det molnigt och disigt. Under dagen så började det toksnöa??? Nu har det snöat hela dagen. Flera centimeter!! 
Jag som hade tänkt springa i morgon men har inga broddar hemma. Så det blir nog att träna inomhus istället! 

Har jättebra hantlar hemma som jag fått av min sambo i julklapp. Det finns ju massor med bra övningar som man kan göra utan att behöva ha tillgång till något gym! 
Jag kommer lägga upp några övningar i morgon som jag brukar göra! 

Jag hoppas dock att snön försvinner snart även om hunden är överlycklig. Jag har ju ställt in skidorna för detta år och känner inte riktigt för att pulsa fram i massa snö! Nej fram med våren nu tack!

Förresten! Fick min tröja från Stronger.se idag! Överlycklig!!! Den är grymt snygg och framför allt skön! Stronger.se har massor med snygga träningsplagg! 












Jag är Elin.

Vem är jag?
Vad har jag för idrotts/träningsbakgrund?

Okej, jag är en mycket spontan människa. Jag kommer från en idrottsintresserad familj men har själv aldrig varit särskilt intresserad. Jag har provat det mesta ifrån både simning, innebandy, judo, ridning m.m

Jag fastnade för ridning men endast på hobby nivå. Den enda sport jag någonsin tävlat i är simning samt slalom (skoltävling) och enstaka hopptävlingar på häst.

Vid slutet av min gymnasieperiod så insåg jag att jag ville bli brandman. För att klara det behövde jag lägga om hela min livsstil! Jag började löpträna samt gå lite på gym. Dock blev jag sjuk, halsfluss och halsböld och tappade 7 kilo. Därför tackade jag bland annat nej till min plats på skolan. (Var inte heller mogen att flytta till sundsvall).

Efter det så svalnade mitt intresse avsevärt. Fortsatte gymma periodvis och samma sak gällde löpningen. 

Sedan kom Leo in i mitt liv. Han och hans familj öppnade upp mina ögon för en rad olika sporter. Både längdskidåkning samt cykling var helt nytt för mig och det var Leos pappa som fick mig att genomföra tjejklassikern. Efter det ramlade jag in på halvklassikern och nu håller jag på med stora klassikern. Nu kommer jag ständigt på nya utmaningar jag vill testa och ständigt nya mål jag vill nå. Jag har även fått upp ögonen för styrketräning även om utomhussporterna ligger mig närmst om hjärtat. 
Det finns inget bättre än att få vara ute (helst i naturen) och få se massa nya platser och människor. Jag älskar att få tänja på mina egna gränser och se hur långt jag kan ta mig! 










Dagens middag.

Färsk pasta och hemmagjord köttfärssås. MUMS!
Btw så har jag ingen grädde i min köttfärssås. Kör med smaksatt cremefraiche istället. Tycker den blir tjockare och godare utav det 😊!




Klassiker-hysterin.

För oss som håller på eller någon gång gjort eller ska göra en av de loppen som ingår i en svensk klassiker (vättrernrundan, Vasaloppet, Vansbro, lidingöloppet) har väll alla märkt hysterin runt dessa lopp. I år tog det 90 sekunder för att nästa års Vasalopp skulle bli fullt!!?? Förra året tog det typ 15 min (?!) för Vätternrundan att bli fulltecknat. Det är helt sjukt!! 

Klart det är kul att så många vill göra dessa lopp (jag är ju en av dem). Det tråkiga är bara att det kommit upp till ytan att många privatpersoner köper upp platser för att sedan sälja till hutbara priser på internet! Detta tycker jag är grymt trist. Jag förstår inte hur det kan komma sig att detta ens ska kunna gå att genomföra? 

Visst när loppet börjar närma sig så brukar det alltid dyka upp platser från folk som antingen blivit sjuka eller skadade eller som inte fått sin plats såld för de pris de ville. Men ändå! Dåligt med dessa människor som köper platser i syfte att tjäna pengar! 

Hur som haver så hoppas jag att det införs något slags system som gör det svårt för folk att fuska på detta sätt!

Men nog om det. När jag var ut med hunden i morse så lyste solen så skönt. Men nu en halvtimme senare så är den borta? Trist!





Vår eller vinter?

Vädret verkar ha väldigt svårt att bestämma sig. I morse haglade det, det övergick sedan till snö. Nu på kvällen bjöds vi dock på lite härlig sol. Trots att kvällarna blir sena och trots att det är grymt mycket att göra i huset, så kan man inte låta bli att njuta lite med denna utskick utanför det kommande sovrumsfönstret. 


Vi har en stor fin hage utanför fönstret. Jag hoppas det kommer gå massa kor där i sommar. Det vore grymt mysigt. 
Här ute på landet kommer jag se fram emot många härliga löprundor, cykelturer och framför allt myskvällar med mina tjejkompisar!! 

Åh livet på landet låt mig få uppleva denna drömbild som jag målat upp ❤️!





Dags att komma i form igen.

Jo jag har ju berättat att jag kämpat med en riktigt ihärdig förkylning i några veckor nu. Det har varit både tungt och irriterande att aldrig bli frisk någon gång. Men verkar vara sådana tider just nu? Många som snorar och hostar. 

Hur som helst så känns det alltid jobbigt att komma tillbaka till träningen igen. Tyvärr kan man ju inte förvänta sig att man ska vara på samma ställe som man var innan. Man får ta det successivt så man inte blir sjuk igen. Jag har ju en hel del med huset att göra också utöver mitt jobb, men trots det så lär jag försöka pula in lite träningspass så fort jag får chansen! :) 

Visst brukar man väll säga att all träning är bra träning? Det stämmer nog! 
Ska bli otroligt skönt när vi har flyttat om i huset och jag kan börja cykla till jobbet ca 2 ggr i veckan! Det blir ca 8 mil i veckan i sånt fall! Perfekt inför Vätternrundan. 
Så länge jag inte faller in i den där berömda ursäktsfällan?! Men nej, jag ska INTE hamna där! :) 

Hur motiverar ni er till att träna och inte tappa motivationen?




Bananpannkakor

När jag börjar lite senare på morgonen så brukar jag unna mig bananpannkakor till frukost. Detta är så otroligt gott och enkelt. Det tar inte alls lång tid och man kan kombinera dessa på så otroligt många vis. Vet att en del bland annat har lite jordnötssmör på sina? Jag har dock inte provat då jag fortfarande är jordnötssmörs-oskuld! Kanske dags att ändra på det? 

Hur som haver så behöver man bara 2 saker för att göra en smet. Jag gör såhär: 
2 ägg (gula och vita)
En liten banan 

Jag mixar äggen och bananen med en mixer så det blir en smet. 
Sedan steker jag dessa i stekpannan precis som med vanliga pannkakor. Man kan välja antingen smör eller kokosolja beroende på vad man föredrar. 

Till dessa har jag lågkalori äppelmos eller sockerfri äppelmos från urtekram (det är dock nästan alltid slut på Coop 😫) eller hallon! 

Detta är en grymt god frukost tycker jag och jag tröttnar nog aldrig på dem? 




Äntligen frisk

Jag är äntligen frisk! Har dragits med min förkylning sedan öppet spår. Men nu verkar den vara borta på riktigt. Därför var jag ute på en kort löprunda i morse med Chippen. Vill verkligen komma igång med träningen igen. Har tappat massor på grund av denna förkylning samt att renoveringen av huset tar massor med tid.

Men all träning är bra träning säger de ju? Längtar verkligen till huset och flytten är klar så att jag kan börja fokusera på träningen igen. 

Min hund är verkligen en perfekt träningskompis. På något vis så blir det roligare när min kära pälsboll är med? Han är grym på intervaller. Något som jag är väldigt dålig på. Vi kommer ha massa roliga stunder i skattmansö i sommar. Då ska vi träna både backträning och intervaller. Bra för jycken och bra för mig!

Var på Friskis och Svettis en sväng idag och jobbade. Det märks att folk verkligen blir styrda av vädret! Förra veckan var det i princip dött eftersom det var superfint väder ute. Idag snöade/haglade det och då var det helt plötsligt mycket folk där. 

Jag tycker det är bäst med mycket folk för då springer tiden verkligen iväg i receptionen!

Nåja. Dags att käka lite mat.
Kram

Btw. Jag älskar dessa tights. Dock kostar de 749kr! Det är ett par kompressionstights. Ska man lätta på plånboken kanske? 








Det där med träning.

Innan jag träffade Leo så var jag väll kanske inte super intresserad av träning. Jag sprang lite samt gick lite på gym ibland men åt helt fel saker. Att vara med i massa lopp fanns inte ens med på världskartan och jag var väll inte  superintresserad av min kropp. Jag tyckte att jag var smal och att jag verkligen inte behövde göra något åt min kropp.

Men när jag träffade Leo och jag halkade in på det här med att göra klassiker så insåg jag att jag verkligen behövde lägga om ett par vanor. Jag blev också mera medveten om min kropp, (en del komplex hade jag sedan innan men några fler uppstod). 
Så jag började träna på Friskis och Svettis, och jag tränade skidor, löpning, cykling osv för att klara tjejklassikern. Förra året blev det halvklassikern och i år håller jag på med den stora klassikern. I och med detta har jag börjat se stor förändring på min kropp. Jag har ändrat mina matvanor och jag har börjat forma en friskare och starkare kropp, den långsamma vägen. Här kommer en bild med lite jämförelser. Jag hade mer runda former förr i tiden, nu är de mer jämna och jag har mer muskler än jag någonsin haft, och mer ska det bli! 2014 ska bli året jag klarar en svensk klassiker! Detta ser jag fram emot mycket!!






Hänger på Friskis.

Jaha ja. Tisdagar i all ära. Jag är fortfarande sjuk. Men jag hänger trots det här på Friskis och Svettis i receptionen. 10-14 som alltid. Man får ju dock lite små ångest över att se alla träna när man själv inte kan. Den enda träning jag fått sen Öppet spår är när jag hostar. Har till och med träningsvärk i magen av all hosta! Illa haha!

Nåja. Vi ska kolla vitvaror, ev köpa vitvaror idag. De hade visst nå bra erbjudanden fram till den 9onde mars. Lär ju även dra iväg och kolla på tapeter så vi har någon hum om vad vi ska ha för tapeter i sovrummet och kontoret! 

Igår slipade jag alla väggarna i vardagsrummet. Det tog en jäkla tid och jobbigt var det. Men jag är stolt att jag fick till det i alla fall. Man vill ju inte ha några skavanker på väggen sen när vi ska tapetsera 

Nu ska jag ta och dricka celsius och sedan fylla på muggar inne på gymmet. Puss 





Ny dag, ny vecka. Nya tag!

Min förkylning är vidrig. Jag är snorig och jag har rethosta vilket känns allmänt trist eftersom jag vill träna. 
Men det är väll bara att vänta ut fanskapet. Men ska ju inte dra igång för tidigt liksom. I helgen har jag varit riktigt dålig, blivit andfådd av minsta ansträngning och hostat så det gör ont i magen. Antar att det betyder att jag faktiskt har magmuskler? 

Nåja. Jobba måndag-fredag sen blir det fest på fredag kväll! Förhoppningsvis får vi till lite saker i huset också. Jag hoppas vi får till spacklet, elen och golven denna vecka. Men det visar sig!

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och sen jobba! 

Kram 




Hej bloggen!

Det var ett tag sen jag tog mig tid och uppdatera min lilla blogg. Jag vill väll kanske inte påstå att jag har så mycket motivation till att uppdatera bloggen längre. Det är mycket som händer i livet just nu. 

Vi åkte ju öppet spår den 23e februari! Jo visst trots att jag knappt haft tid att träna och knappt haft möjlighet att förbereda mig till hälften så mycket som jag hade behövt. Men jag tog mig trots det. Tack vare en stor dos envishet och lika stor dos vilja! Men jag känner stor tacksamhet till att jag hade styrketränat så mycket som jag faktiskt hade gjort i höstas. För jag klarade mig undan ryggsmärtor, tidigare när jag åkt så har det känts som att min rygg ska gå av. Men inte denna gång! Trots bristen på fäste så hade jag en ganska trevlig upplevelse! 

Mycket annat som sker just nu är att vi har börjat riva i huset. Det är en hel del som skall göras och som vi vill ska vara klart innan vi måste lämna vår lägenhet den 1a april! Jag kan dock börja känna lite små-stress eftersom vi inte ens har börjat packa i lägenheten ännu. Vi kommer ju få panikpacka på slutet känns det som. Nåväl. Jag är dunder förkyld, hostar som en tok och önskar ibland att jag vore död haha! Eller inte riktigt kanske! Men jag har i alla fall drabbats av en riktigt jobbig förkylning. 
 

Bjuder på lite diverse bilder 😊