Snart dags för Vansbro-tjejsim

 
Var hem till Ylva en snabbis nu på förmiddagen och hämtade Ylvas korta våtdräkt som jag ska låna nästa helg då jag ska simma Tjej-Vansbro. 1 kilometer motströms i iskallt vatten kan jag inte påstå lockar så mycket. Är inte så jätte-taggad att åka helt själv heller. Men det får gå helt enekelt, och det blir nog bra i slutänden :)
Bara jag får genomföra loppet så jag kan få avsluta etapp 3 på Tjejklassikern. Sedan är det bara Lidingö-tjejlopp kvar :) Det går framåt nu kan man säga :)
 
Puss och Kram på er där ute!
 
 

Dags för helg!

Igår hade jag en supertrevlig dag med min älskade. Vi spelade först mini-golf tillsammans och sen träffade vi upp Gustav och Fia för att gå in på Gatufestivalen och lyssna på lite musik och käka. Vädret var grymt och jag hade en riktigt härlig kväll!! Sommarkänslor på hög nivå :) Idag är det tyvärr inte riktigt lika fint väder. Men vi ska ändå till Gatufestivalen och kolla på Loreen och Dead By April :) Men först måste jag jobba 13-17. Så ha en super dag alla där ute så kanske vi ses i mörkret ikväll? :) PUSS
 

Framgång i träningen.

Ställde mig förresten på vågen hemma hos Leos föräldrar. Vi har ju ingen våg hemma vilket kanske är lika bra. Så när jag kommer till Tängbo så brukar jag ställa mig på deras våg bara för att kolla vad jag väger.
Det visade sig att jag vägde 60,1 kilo. Vilket alltså innebär att jag tappat 5 kilo sen jag började träna ordentligt i december. Känns jävligt härligt faktiskt. Det visar ju att jag fått bort den del fett från kroppen och förut sa jag att jag skulle gå ned 5 kilo. Så nu har jag nått det målet.
 
Men nu är det inte så att jag anser att jag måste gå ned i vikt. Anledningen att jag ville tappa 5 kilo var snarare för att bli av med fett, som sedan ska omvandlas till muskler. Har blivit mindre om rumpan, fått bort nästan allt utav mina "kärlekshandtag", mycket bukfett och så vidare. Det jag kommer jobba mycket med nu är att få bort fett mellan låren samt att få till rumpan.
 
Nästa vecka är det Vansbro tjejsim. Del 3 i Tjejklassikern. Har jag simmat något??? Nej! Känns lite blandat. Får köra på "gamla meriter" som en gammal tävlingsimmare en gång för länge, länge sedan haha. Man kanske har tekniken kvar åtminstone? Vi får väll se. Har inte satt något krav på det här loppet förutom att jag ska ta mig i mål.
Simning är inte riktigt min grej längre. Vilket kanske inte är så konstigt då jag slutade med simningen för vad som känns som en livstid sedan?
 
Cykling, skidor och löpning är min nya kärlek, och det är dem som jag lägger ned mest pengar på. Vill knappt tänka på hur mycket pengar jag lagt ned detta år på dessa sporter. 20-30 tusen? JAG??? Jag som levde på socialbidrag en gång i tiden, jag som inte ens hade råd att köpa hela skor eller hela kläder!!
 
Ja jag är glad att jag fått så duglig ekonomi nu. Att vi bor så billigt att jag har råd att lägga ned dessa pengar. Måste passa på nu innan vi bestämmer oss för att flytta till större. För då blir det lån och sen har man inte råd att spendera lika mycket pengar längre. Men då har man i alla fall grundgrejerna och man behöver ju inte köpa ny cykel och nya skidor varje år liksom. Så mycket av dessa grejer jag köpt nu till tjejklassikern är ju engångssummor. Saker som jag kommer ha tex 2014 när jag ska göra riktiga klassikern :)
 
Oj detta inlägg blev superlångt! Tror jag avrundar här innan detta blir en hel novell!
 
haha Puss på er!
 

Mig.

 
(inspirerad av Saras inlägg om hårstilar)
När man försöker finna sin egen stil.
Dock är inte min orginalhårfärg med hehe. Pippilångstrumpröda håret som jag en gång tvingats att födas med är ingenting jag skryter med och därför visar jag sällan bilder från den tiden hehe :)
Ibland saknar jag att vara blond. Men det var ett sånt fruktansvärt jobb med det, fick färga håret varje månad och mitt hår blev grymt slitet utav det. Så näää, det är nog ingenting jag kommer återvända till faktiskt. Mörkt verkar vara min grej eftersom jag alltid tycks falla tillbaka till det förr eller senare :)
 
PUSS

Att förlora sin kärlek

Alla som vet vem Bobby Oduncu (kändis frisör i Stockholm) är vet också att han nyligen förlorade sin sambo här för någon vecka sedan.
Idag hade han upptaderat ett inlägg om händelsen och förklarat vad som hänt och så. Fick så ont i magen när jag läste inlägget och tårarna var otroligt nära. Det är så hemskt att läsa om såna här saker, och man känner verkligen med stackars Bobby. Det går inte ens att föreställa sig smärtan som han måste gå igenom. Jag försöker föreställa mig hur jag skulle må om jag förlorade Leo bara sådär. Hur överlever man en sån sak?
Jag imponeras av Bobbys styrka. Hur han tar sig upp på morgonen trots smärtan, trots saknaden.
 
Samuel Gidlöfs bortgång är verkligen en tragisk historia, och jag lider så med hans familj och med Bobby och hans familj. Jag vet inte om jag skulle ha modet och styrkan att gå vidare om jag förlorade Leo. Att försöka ta en timme i taget, att försöka gå vidare utan den människa som man älskar mest av allt på jorden! Jag kan inte ens föreställa mig själv utan Leo. Stackars, stackars människa. Ingen, absolut ingen, förtjänar att gå igenom det som han måste gå igenom nu.
 
Alla mina tankar går till Bobby, men också Samuel Gidlöfs familj. Ett tragiskt slut på en fin människa. :(
 
R.I.P Samuel Gidlöf.
 
 
Midsommarbild på min fina älskade Leo. Människan som gör mitt liv till ett äventyr. Den enda pojken som någonsin fått mig att känna mig som världens vackraste människa. Den ende pojken som gett mig lyckorus och fjärilar i magen. Den ende pojke som jag vill bli gammal med. Den ende pojken som lyckats stjäla mitt svårflörtade hjärta <3
 

Kommit igång med träningen igen

Känns otroligt bra,
igår var jag och ylva på friskis och svettis för att gå på cirkelgymmet, men det var tydligen slut för denna termin. Så det blev skivstångsintervall istället. Oj oj säger jag bara. Det var det tuffaste pass jag någonsin varit på!! :) det var superjobbigt men också superroligt på samma gång. Så nu blir det min nya måndagstradition.
Gillade att det var massa styrke, 90% styrke och lite kondition till och med. Behöver ett ordentligt styrkepass i veckan för att få till min kropp. Kör ju mycket kondition annars.
Vill bygga lite på kroppen också. Ska kolla på hälsokosten efter något preparat som bygger muskler och inte bara köra mitt fettförbrännande och protein. Älskar att träna, känner mig nästan beroende. När jag inte tränar så får jag ångest. Känslan efter ett avklarat pass är så jävla härlig.
 
Träning är bra för mitt psyke också. Känns som att man annars har alldeles för mycket tid för att stanna upp och fundera över saker som man annars inte vill tänka på. När jag tränar så här mycket så känns det i alla fall som att jag är upptagen och har mycket att göra och jag umgås med människor även om jag inte känner dem.
Träning är bra. Det är värt var enda krona jag lägger ned på det :)
 
Ska faktiskt snart åka ned på friskis en vända, men måste ringa leo först och fråga om jag kan tanka bilen på hans kort som sagt. :)
 
PUSS på er!
 

Vår semester vecka 28

Blir tre nätter på Hafsten SweCamp :)Vi kommer bo i en supermysig liten stuga som kallas för Hotellstuga. Det är som att bo på ett hotell fast man bor i en stuga.
Stugan är superfin och de hade otroligt mycket aktiviteter som man kunde göra. Tror vi kommer få en toppen semester bara jag och min älskade <3
Lite kvalitetstid tillsammans, som förra året när vi åkte till Öland tillsammans. Fast detta år blir det västkusten istället :)
 
Längtar redan och räknar ned dagarna tills vi ska åka!!

Annorlunda tisdag

Jaha, gick upp klockan sju för att dra till jobbet. Hade räknat med att jobba 8-17 idag eftersom det stod på mitt schema. Men tydligen så skulle jag jobba 13-22.15 men blir nog 14-22.15 orkar inte dra dit redan vid ett.:)
 
Ska dra ned till Intersport sen och försöka byta mitt regnställ som det inte går att öppna fickorna på. Får inte ens ut min plånbok som ligger i ena fickan?? xD illa!
 
Jaja, måste ringa leo och fråga om jag kan få låna hans kort till att tanka bilen med också. Kommer ju inte åt mitt kort liksom xD hehe!
 
Aja hoppas ni har det bra där ute i världen.
 
PUSS!
 

Glad midsommarafton

 
Ja lite så här i efterskott i alla fall!
Min helg har varit super!
I fredags jobbade jag först till klockan fem, var lite jobbigt, rörigt och allmänt lång dag. Men helt klart värt det. Har världens bästa arbetskamrater många gånger. De får en att må så himla bra :)
 
Kvällen bjöd sen på midsommarfirande i Tängbo med släkten Brodin osv. Så härligt att vara där ute. Vi stannade hela helgen!
 
Blev lite fiske på lördagen men mest sovandes då jag var supertrött!
 
 och söndagen (idag) blev det shopping i västerås. Investerade i en pulsklocka och lite träningskläder.
Känns väll inte heeelt okej att ha spenderat 7000 kronor den här månaden bara på träningsgrejer xD Fick ju lov att förnya gymkortet också. Men men, fick ju 18 tusen i lön denna månad så antar att jag på sätt och vis förtjänade det lite? Blir att snåla nu ett tag i alla fall haha :)
 
Puss på er där ute och hoppas ni får en trevlig sista tid av midsommarhelgen. I morgon börjar allvaret igen :)
 
PUSS
 

Varit dött på bloggen

Ja i en hel vecka har det varit dött på bloggen. Varför?
Jo för att jag jobbat som en idiot, mått skit och varit allmänt otaggad på att blogga. Det här är ingen sida där jag enbart vill skriva negativa saker. Så därför har jag låtit bli att blogga i huvudtaget. Sen funkar inte mobil-appen heller så har inte kunnat blogga "on-the-go" så att säga. Därför har en del inlägg försvunnit även där.
 
Men nu tänkte jag att jag skulle slänga in ett inlägg i alla fall.
Slutade tidigt på jobbet idag, klockan 11. Träffade älskling på stan för en glass, och sen drog vi hem och chillade lite innan vi bestämde oss för att dra till Bresse. Leo badade till och med. Men jag nöjde mig med att bara sola lite och njuta av värmen som varit idag. Försökt ladda batterierna inför i morgon! Sista dagen innan helg :)
 
Vi drog i alla fall ut till Tängbo efter bredsands-doppet. Leo ska ju sova där i natt eftersom jag ska ha bilen i morgon :) Så jag kommer efter i morgon efter jobbet. Jobbar 8-17. Hoppas på att morgondagen ska vara relativt lugn så jag slipper stress :)
 
Har färgat håret mörkbrunt och gjort mig redo för sängen. Och kanske är det bäst om jag ska orka upp?
Klockan ringer 06.45 :)
 
Vi hörs! Okej? :)
 
PUSSSS

Semester funderingar

Den 14onde Juli går det ett lopp i Malung med Landsvägscykel. Ett lopp som jag otroligt gärna skulle vilja delta i. Det är 16 mil långt och man cyklar både i Sverige och i Norge. Problemet är att det är bara 2 dagar före vi ska åka på Kryssning med kompisarna på Silja Galaxy. Kanske man kan hinna med båda sakerna? Vore helt fantastiskt att få cykla på landsvägscykel genom Norge!

Hoppas jag kan övertala Leo att göra detta. Han kommer nog dock inte vara så sugen efter kvällens/nattens/morgondagens cykellopp på 30 mil runt Vättern :) Men om jag ger honom några dagar kanske jag kan övertala honom?
Loppet heter Fulufjällstrampet, det är inget direkt känt lopp och man får ingen medalj eller något sådant. Men det är inte riktigt det jag är ute efter ändå. Jag är ute efter upplevelsen, och kanske kan man stanna under loppet och ta lite kort och sånt och mest bara njuta av turen? Den som lever får se.

PUSS


Helgsplaner



I morgon ska jag och Ylva dra ut på krogen :) kommer nog bli grymt roligt faktiskt. Var länge sedan jag drack alkohol. Inte sen vi var i köping för ett par helger sedan?
Har ju varit grymt fokuserad på träningen. Men denna vecka tar jag lite sabbat och äter vad jag vill. För på måndag drar allvaret igång igen och då blir det att både börja simträna och löpträna. För nu måste jag ladda inför Tjej-Vansbro och Tjej-lidingöloppet, blodomloppet osv.
Blir nog en bra sommar tror jag. Jag går mot mina mål och njuter av tävlingarna. Jag har inga som helst ambitioner att vinna, för jag vet att jag inte har någon chans att slå eliterna. Men jag kan i alla fall slå mig själv och kanske slå mina egna tider hela tiden. Det är vad jag strävar emot.

Har precis tryckt i mig en sallad och en energidricka. Nu ska jag vila en stund och sen ska jag gå ned i tvättstugan och kolla om det finns någon tid på söndag. Ikväll ska jag lägga mig tidigt eftersom jag börjar 5 i
morgon.
Sen bär det av till Västerås för att träffa Mami och shoppa lite och sen hem för att städa innan Ylva kommer :)

Woop woop!



Fredag

Jobba jobba jobba. När är jag ledig nästa gång? Jo lördag nästa vecka 1 dag. Sen börjar det om igen.. Woohoo! Eller?

mål i livet

Några träningsgrejer som jag absolut vill göra i livet innan jag dör:
1. Klara tjejklassikern
2. Göra riktiga klassikern.
3. Springa ett Marathon.

Visst känns det som rätt små saker?
Men det känns samtidigt härligt att ha något att sträva efter.
Jag har alltid velat springa ett marathon. Men kännt att 4 mil kanske är liiiite för långt. Men om jag bara kan komma igång och träna ordentligt och hitta ett bra spår att springa så borde de ju inte vara något problem? Eller?
Hittills har jag ju klarat det jag tagit mig för, så jag hoppas att jag kommer genomföra dessa tre saker i livet innan jag dör.


Stoltheten när man klarar såna här saker är obeskrivlig.

På måndag ska jag ha fixat mitt gymkort och då blir det att gå tillbaka till mat och träningsrutinerna igen!
Jag är peppad som bara den! :)


liten bild jag knåpat ihop :)


Laugh, live, forgive and never forget to smile


Fjädrar i mitt hår

Fick dessa superfina fjädrar av Ylva igår! En liten tackpresent för att jag ställt upp så mycket för henne den senaste tiden. Jag blev jätteglad :) hon visste att jag stått och kollat på dessa men tyckt att dem var alldeles för dyra för att köpa. Fina vän, Alldeles för dyr present men jag blev superglad såklart! Känns alltid bra när någon uppskattar det man gör för dem!
Ställer alltid upp för äkta vänner!!


Självömkan

Igår tyckte jag att det skulle bli skönt att vara ledig. Men som vanligt när jag väl är ledig så ångrar jag att jag inte jobbade istället. Jag blir trött av att vara ledig och bara sitta hemma och inte göra något är inte särskilt inspirerande heller. Är otroligt rastlös men har ju ingen att umgås med så får glatt sitta och vänta på att Leo ska komma hem. Hur kunde mitt liv bli så här? Mina glädjen i livet är Leo, katten, träningen och jobbet. Det är dem som ständigt håller mig i gång och som ger mig något att se fram emot och något att vandra emot. Men att stanna upp en dag, för att vara "ledig". Nej det ger mig inte ett skvatt känner jag. Förutom chansen till sovmorgon kanske.

Det där med "en dag för sig själv" är ingenting för mig. Men tyvärr så känns det som att det finns alldeles för många sådana dagar. Om Ylva är upptagen så har jag ingen att umgås med. Och det känns både tragiskt och patetiskt på samma gång. Jag brukade ha massor med vänner att umgås med. Var tog de vägen? Känns inte som någon ide att tjata om det här i bloggen heller. Men var ska jag annars lätta på allt som finns inom mig om inte här? Inte för att det gör någon skillnad direkt. Jag får inga fler vänner för det.

Jaja, bara ca 2h kvar tills Leo kommer hem. Vad har jag gjort idag? Hämtat ringarna på stan som jag och Leo lämnat in för förminskning, min ring är fortfarande för stor, men orkar inte göra något åt saken nu. Sitta och sola i ensamheten, kanske sova en stund i solen. Hade sagt att jag skulle tvätta. Men orken fanns faktiskt inte idag. Så jag struntade i det. Tack och adjö.


Parloppet

Igår sprang jag och Ylva parloppet i Hagaparken :)
Loppet gick bra, vi hade tur med vädret och slapp regn faktiskt. Jag sprang på 26minuter. Känns lite irriterande att hela tiden nosa de där 25minuten i rumpan. Drömtiden, så nära att man nästan kan ta på det!

Ylva var jätteduktig och sprang på 32 minuter :) inte dåligt för sitt första lopp!

På vägen tillbaka till bilen så mötte vi victoria och Daniel komma gående med barnvagnen (Estelle), kändes lite mäktigt att ha sett dem i verkligheten. Och folk lät dem gå förbi utan att störa dem. Det kändes verkligen häftigt!

En riktigt bra dag med andra ord :)

Puss


Måndag

Sjuuuuukt sliten. Trött som bara den. Men tur är väll att jag har kort dag i morgon samt är ledig på onsdag :)
Man lurar sig själv när man tror att 10mil på cykel i ett svep inte ska göra en sliten dagarna efter! Jag är helt slut haha :) idag blir det dessutom en lång dag 7-17 på jobbet. Inte alls taggad på frysen det första som sker nu på morgonen. Så himla tråkig avdelning!
Jag svär, om jag någon gång skulle bli erbjuden att få bli frysansvarig så skulle jag säga nej direkt!! Tack, men nej tack! Hatar frysen och kommer alltid hata frysen ;) Höhö.

Tryckt i mig lite frukost i alla fall och det kanske börjar bli dags för att sminka sig eller något? Så man inte ser döende ut när man kommer till jobbet xD

Den som lever får se!

Pusssss


Fler bilder från tjejvättern


Tjejvättern

Det blev Motala igår!
03.00 ringde klockan. Då var man skapligt mör efter att ha somnat 22.00 efter Elisabeths otroligt trevliga studentskiva som vi vart bjudna på :)
Packa bilen med cyklar, trycka i sig frukost och fixa det sista med packningen. 04.00 blev det avfärd.
Jag sov typ hela vägen ned men vaknade till då och då. När vi väl kom fram fick vi leta oss fram efter parkering. Det gick ju tillslut i alla fall. Blev lurade av några funktionärer att sätta oss på fel buss in till centrum men vi fick åka gratis ändå som tur var.
Hämtade Nummerlapp och sen buss tillbaka till parkeringen. Visade sig att det var 2,4km till starten från vår parkering xD haha.
Väl vid starten var jag skapligt nervös. Tänk att jag skulle ta mig igenom 10mil Idag helt själv!!

Men loppet gick superbra. Stannade inte en enda gång då jag kände att jag inte behövde :) så kom i mål på en tid på 3h och 48 minuter!! :) lyckorus!
Fast skapligt mör var man när man kom i mål hihi :)

Leo kom och hängde en cykel runt min hals där det stod välkommen i mål tjejvättern. Söte hihi <3

Duscharna var skitsvåra att hitta till men vi fann dem tillslut. Blev sen att käka lite mat och shoppa i mässtältet innan vi begav oss hemåt.
En riktigt rolig dag faktiskt med en jättefin bana att cykla på! :)

Här kommer några bilder!


Ångest

Ångest!
Vad ska jag ha med mig till motala i morgon??? Ska jag ha mina underställsbrallor eller ska jag köra på skidbyxorna? Vad kommer det bli för väder? Kommer det vara varmt eller kallt? Hur mycket energigrejer behöver jag? Gaaah, hatar när man ska göra något för första gången och man inte vet varesig vad man ska ha med sig eller hur någonting kommer bli. Jag hoppas att allt kommer gå bra utan krångel. Håller på att tvätta nu och sen ska jag cykla ned till cykelhörnan och köpa slang, sen vidare till intersport och biblioteket. Intersport för att köpa sportdryck och biblioteket för att skriva ut lite grejer!

Ska snart gå till tvättstugan och ta ut tvätten! Mycket att göra idag för Elisabeth tar ju studenten också så vi har blivit bjudna på hennes student middag. Trevligt :) presenten är i alla fall köpt.

Just ja! Igår lämnade vi in vår ringar för att få dem förminskade :/ känns tomt utan dem. Det är knäppt hur snabbt jag fäste mig vid ringen. Kanske för att den liksom är en del av mig och Leo. Våra ringar ska ju liksom presentera vår kärlek för varann. Det känns på något vis som att jag alltid har Leo vid mig när ja tittar på ringen. Visst är det löjligt? Men jag har väll alltid varit en hopplös romantiker antar jag. :)

Nej nu har jag inte tid med detta mer!
Pussss


....

Killar kommer och går, men vänner de består. Vilken lögn. Vänner kommer och går, men min sambo han är den ende som består. Leo accepterar mig för den jag är, och han vill frivilligt umgås med mig. Han är alltid ärlig mot mig på gott och ont.

Men när jag behöver en vän att prata med eller bara umgås med, var finns då dem som sagt att de aldrig ska gå?
Vänskap är svårt, nästan svårare än kärlek. Det är djupare, men också mer brutalt. För man berättar allt för en vän, oavsett om vännen vill höra det eller inte. Kan man inte berätta allt för sin vän så är det ingen äkta vänskap! Eller?

Jag är trött på alla spel, jag har aldrig kunnat reglerna. Och jag är ingen spelmänniska, för jag hatar att förlora. Men hittills så känner jag mig som den ende förloraren? Det känns som att jag bjuder, försöker och desperat försöker hålla i de få människor som finns kvar omkring mig. Det måste vara fel på mig, det kan inte vara fel på alla andra. Jag blir arg på mig själv för att jag inte ser mina brister. Jag vet faktiskt inte vad som är fel. Jag tycker att jag är en god människa. Att jag är en bra vän. Men antagligen inte?

Jag hatar att känna mig ensam. Precis när livets alla pusselbitar börjar falla på plats. Då ska något alltid bli fel.
Jag saknar tiden då man sa vänner för evigt. När vi var ett stort gäng som alltid umgicks. Men med tiden gick alla åt olika håll. Nu står jag ensam kvar och undrar varför jag la ned så mycket tid på att finnas där för alla andra än mig själv. Fan. Se hur mycket det gav mig?

Life sucks sometimes...


Idag kommer karin hit!

Älskade Karin kommer hit idag. Var alldeles för länge sedan vi sågs sist. På nyårsafton var det va?
Som sagt, alldeles för länge sedan. Så det ska bli otroligt kul att ses igen och umgås några timmar! :)
Har försökt fixa till röran här hemma lite så hon slipper få en chock haha ;) Fast hon har ju massor med flyttlådor hemma så hon är nog inte så kräsen haha :)

Bjuder på en bild jag tog nyss :)

PuSS


Renovering

Lite nytt golv i hallen och sen lite nytt i garderoben :) Leo och hans kamrat la detta i förrgår och igår gjorde Leo klart :)

Blir riktigt fint faktiskt :) var lite skeptiskt först men nu börjar det bli riktigt bra :)

Leo är duktig han :)


Vacker

Alltid älskat detta djur, alltid förundrats över hatet som folk slänger på detta varelse. Ett uråldrigt vidskepligt hat som hängt kvar i århundraden. Rädsla byggd på okunskap.

Jag har alltid fascinerats av detta djur. Alltid haft en kärlek som brunnit i mitt bröst. Jag känner för detta djur. Jag älskar deras flockkänsla, deras kärlek till familjen, lojaliteten och värmen. Jag älskar mystiken som alltid funnits omkring dem. Detta är sannerligen ett fantastiskt djur.

Ibland känner jag mig som en varg, visst är det en konstig sak att säga. Men jag har alltid känt ett samröre och förståelse för dem.

Jag har en varg tatuerad på min rygg, av många fler anledningar än att det är ett vackert djur, och jag kommer aldrig att ångra min tatuering. Någonsin. Den representerar mig på många sätt och vis. Som den person jag en gång i tiden var, och den person jag är idag!

Never regret something that once made you smile <3


Motivation






Kommer aldrig sluta träna förrän jag når mina mål. Men denna vecka ska jag dra ned lite på träningen och vila inför loppet på lördag. Hade tänkt träna ikväll på friskis och svettis. Men väljer att inte göra det.
Antingen så kanske jag gör det i morgon eller en snabbis på torsdag. Bara för att få röra lite på mig.
På lördag gäller det, och jag är supertaggad. Lite nervös dock. Jag vet inte riktigt vad jag ska förvänta mig eftersom jag aldrig cyklat lopp förut. Vill inte råka skada mig eller riskera att behöva bryta. Men det kommer nog gå bra! måste låta det vara roligt också.

Bilder som dessa ger mig förresten massor med motiviation för att träna. Jag tror man behöver se såna här bilder ibland för att bli extra motiverad och veta vart man i slutänden vill hamna med sin träning!

I won't give up!

PUSS

Jobb jobb jobb och träning träning träning.

Jobbar och sliter men försöker också att träna lite! Ska ju dock inte träna för mycket nu innan tjejvättern på lördag!
Helt sjukt att det är dags för loppet på lördag! :)
Men det kommer gå bra hoppas jag! Försöka klara mina mål men framför allt ha kul, även fast jag ska cykla själv. Leo är i alla fall snäll och skjutsar mig till Motala. Tur jag har honom. Han ställer alltid upp där alla andra sviker.

Vilket får mig att uppskatta mitt liv så otroligt mycket. Blotta tanken på ett liv utan denna människa skrämmer mig otroligt. Ibland kan vi småsura på varann men så blir det när man bor tätt inpå varann jämt. Men i slutänden så älskar jag honom mer än något på jorden. Han kan alltid få mig glad och när han inte är hos mig så saknar jag honom konstant. Ibland vill jag nästan gråta för att jag är så lycklig att han är min och ingen annans <3
Bästa du!!


Blöt cykeltur igår samt fest, jobba 10 timmar idag

Igår så hade ju jag och Leo bestämt oss för att vi skulle cykla till Västerås. Såklart var det det pissigaste vädret man kan tänka sig. Pissregn och blåst. Men trots det bestämde vi oss för att vi skulle cykla till Västerås och tillbaka så vi skulle få en runda på 6 mil.
Påväg till Irsta så gav vi upp och vände. Det stod still i uppförsbackarna och det stod still i nedförsbackarna i princip, och blöta var vi överallt.

Normalt sätt så hade vi nog cyklat hela turen ändå. Men eftersom jag inte vill riskera och bli sjuk till på lördag då det är dags för tjejvättern så tog vi våra förnuft till fånga och vände om.
Vi blev helt förstöra efter den cykelturen, fick lov att lägga oss och tina i badkarlet och sen sov vi en stund på soffan.

Klockan sju skulle vi vara i Domta för att fira Jossan som fyller 20. Men tjugo i fem hade vi fortfarande inte bytt om haha! Men vi kom iväg i alla fall.
Dock var det svinkallt där borta. Vi satt först i deras lada och åt. Jag hade tre tröjor, en jacka och en filt på mig och ändå frös jag som en gris. Var inte ens gott att äta mat.
Sen flyttade vi oss till deras lilla tvätthall som skulle vara varmare, men där var det också svinkallt. Så jag och Leo gav upp vid tio och drog hem istället.

Idag ska jag jobba 12-22.15 på Coop, jag har jour för första gången, så det känns väll liiiite nervöst. Men har allt nedskrivet i en bok som jag ska tänka på så det kommer nog gå ganska bra hoppas jag. Vi får väll se. Ska jobba nu söndag-torsdag innan jag är ledig sen fredag-söndag och då ska jag ju cykla tjejvättern.

Jaja, nu har jag inte tid att sitta här mer. ska väll dra till Coop strax så man hinner få i något i magen där borta innan man börjar jobba. Kommer bli en LÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅNG dag. Tänk om man kunnat vara ledig i morgon :P hade varit skönt. Men icke! Bara att kämpa!

PUSS på er!

Elin <3 Leo

Jag har tur som har dig!