Dagens lunch, snacks och middag

Dagens lunch: 

Dagens snacks:

Dagens middag:



Den sista allt annat än nyttigt! Men Gud vad gott det är med pulled pork och coleslaw !! 😊

Kroppen just nu.

God morgon världen. 
Idag skulle jag ha cyklat till jobbet i vanlig ordning. Men av någon anledning så fanns inte motivationen där? Så istället gjorde jag lite magövningar hemma på vardagsrumsgolvet. Jag använder mig av appar när jag ska träna för att få tag i bra övningar och för att få lite vägledning. 

Jag har i alla fall anmält mig till ett lopp på söndag nästa vecka. Det blir 8 mil på landsväg. Så det blör vara okej att jag inte cyklat något denna vecka? Tänkte nog träna lite armar ikväll. 

I morse åt jag rostat surdegsbröd med avocado samt en protein shake med hallon! Så nu är jag redo för att ta tag i dagen och vad den kan erbjuda mig! 

Kram 








God morgon!

God morgon världen. Vilken fantastiskt morgon. Det är verkligen vår!! 
Igår anmälde jag mig till St Jude Medical Ronden i Uppsala den 4e maj! Det blir åtta mil på landsvägscykel! 
Detta ser jag fram emot och jag behöver lite långrundor innan Vätternrundan. Funderar på att anmäla mig till den låna etappen på Skandisloppet också. Jag ska ju ändå cykla 30 mil i juni! Får man vara nervös samtidigt som man ser fram emot att få plåga sig själv?

http://www2.idrottonline.se/ImageVaultFiles/id_537425/cf_359/Inbjudan-_St_Jude_MedicalRonden_2014.DOC

Detta loppet var inte alls dyrt. Kostade endast 200kr att delta i det 8 mil långa loppet och då får man både fika och medalj! Man tackar ja! 




Årets första 1 milrunda!

God kväll!
Idag bestämde jag mig för att inviga 5km spåret borta vid skattmansö (3km ifrån mitt hem). Kan säga att jag möttes av en riktig utmaning. Det var kul dock. Ganska svårt (har inga trailskor) då mina skor mer lämpar sig åt vanlig elljusspårslöpning. Så jag halkade runt lite men det var fortfarande spännande att ta sig fram på de outforskade spåret. Spåret följde Uppsalaleden en bit innan de svängde av. Det var någorlunda lätt att följa markeringarna även om jag tappade bort mig på ett ställe. hela rundan slutade på 10,99km! Så det blev årets första 10km! Grymt nöjd måste jag säga.

Nu väntar jag på grillen och avnjuter en inte så nyttig cider. Tidigare låg jag på soffan ute på altanen men sedan bestämde jag mig för att mysa lite med kattungen så då la jag mig i soffan istället 😊 !






Planerar och drömmer.



Här sitter jag i receptionen på Friskis och Svettis och planerar och drömmer mig bort. Cykel och löparsäsongen har dragit igång och det är många lopp jag vill delta i! Så därför sitter jag och planerar. Detta år ska bli grymt verkligen! Jag ser fram emot allt jag ska göra, alla platser jag ska se och alla mänkiskor jag ska träffa. Hur kunde jag inte tycka om att träna en gång i tiden? Tänk så mycket jag har missat. Så mycket jag gått miste om?? 

Tur att det aldrig är för sent att börja! 

Kram 


52 dagar kvar.

Det är endast 52 dagar kvar till Vätternrundan. Hittills har jag samlat ihop 25 mil varav en långrunda på 5,6mil. Det känns som att jag verkligen tar tag i cyklingen. Jag tycker verkligen att det är roligt att cykla. Jag ser mig själv utvecklas och bli bättre. Och tack vare cyklingen så ser jag resultat i löpningen. Försöker springa minst 1 gång i veckan, just nu 6 km. Sedan får det bli längre när jag har mer tid.

I år ska jag cykla fler lopp än jag gjorde förra året. Det är något jag ser fram emot. Ett driv. Ett mål. 


Min frukost btw 😃



Påskhelgen

Hallå där!
Hur var er påskhelg? Själv firade jag min med jobb och cykling men även en hel del påskmat förstås!

Vi cyklade 56km på lördagen! Grymt skön runda måste jag säga! Och vädret som varit dessa dagar kan man inte klaga på! 

Igår slog jag personbästa på 6km i år. Eller kanske någonsin med? 33minuter vilket är ett 5:29 tempo! 
Det var dessutom jättevarmt (19grader) och jag är ju ganska känslig för värme så jag får vara grymt stolt. 

Tror det är cyklingen som gör en hel del för mig!

Bjuder på diverse bilder från helgen. 

Kram 










Cykling

Jag har börjat cykla. Jo jag har skrivit om det förr. Nu har jag samlat ihop över 11 mil redan inför Vätternrundan! *klapp på axeln* 

Jag cyklade hem från jobbet i torsdags förra veckan med målet att cykla under 50 minuter. Jag cyklade på 48 minuter! Så grymt stolt! 

Jag har stora förväntningar på mig själv inför vätternrundan. Min dröm är att klara loppet utan att lida allt för mycket. Försöka få ha en bra upplevelse. Kanske till och med tycka att det är kul? Ja det återstår att se. Ser fram emot lite långrundor med Leo. 

Tänka sig att jag skulle tycka att cykling är så kul? 





Ny familjemedlem

Hur länge ska man sörja innan det är acceptabelt att ta klivet vidare, att försöka gå vidare trots att det gör ont. 
En ny katt kan aldrig ersätta Danny. Jag är fortfarande ledsen över att han är borta även om jag inte säger det eller visar det. Jag saknar att mysa och krama och gosa med honom. Jag saknar hur han brukade ligga bredvid mig i sängen och jag saknar hur han brukade lukta. Den nya kattungen är inte alls densamma som han. Han är vild, busig, vill inte gosa (livlig precis som en kattunge ska vara) och han luktar annorlunda. Men han är en distraktion och han är ett nytt kapitel i mitt liv. Han är ett steg i rätt riktning och med tiden så kommer jag älska honom precis som jag älskade Danny. 

Hans namn är Billy, han är en blandning mellan Maine Coon och Norsk Skogskatt och kommer förmodligen bli en stor kisse. Just de två raserna som jag alltid velat ha. Jag hoppas att han kommer ge mig minst de dubbla antal år som jag fick med Danny. Jag kommer  aldrig glömma min älskade misse och han kommer alltid ha en plats i mitt hjärta. Så speciell var denna katt för mig. ❤️ 












Dåliga uppdateringar.

Förlåt!
Jag vet. Skam på mig. Men oj vad mycket jag haft att göra och oj vad mycket som hänt. Bra och dåligt. 

Första veckan i huset började inte alls bra. Magsjuka nästan hela veckan och sen på lördagen så dog min älskade katt 💔. Danny blev tokdålig på lördagen och allt hände så snabbt. Jag var inte hemma när det hände. Jag var i stan och skulle på fest på kvällen. Men när Leo ringde och berättade att Danny dött där på kvällen så brast allt. Jag kunde inte sluta gråta och Leo fick komma och hämta mig. 

På söndagen hade vi "begravning" för Danny. Vi grävde ned honom i trädgården och gjorde en fin liten grav åt honom. Kan tänkas och låta lite larvigt men för mig betydde denna katt otroligt mycket. Han var mitt enda sällskap innan jag träffade Leo och vi spenderade varje dag tillsammans. Helt plötsligt är han borta. Bara 5 år gammal på ett mystiskt vis.

Jag har dessutom varit sjuk och därför har jag inte uppdaterat. Inte så kul att läsa om magsjuka och hjärtesorg kanske?

Nåväl. Kommer mer uppdateringar senare idag. 

Dannys fina grav ❤️



Premiär cykeltur

Igår bestämde jag mig att cykla till jobbet efter dessa magsjuka-dagar. Det blev alltså ÄNTLIGEN den där efterlängtade premiärturen för i år på min älskade racer. 
 Jag har ju lite över två mil till jobbet så det blev en lagom start att kamma ihop sammanlagt lite över 4 mil. Det märks att alla cykelmuskler är som bortblåsta! Det var grymt jobbigt på hemvägen. Det kändes som att det började bildas kramp i vaderna när jag hade en halvmil kvar. Min sambo säger dock att jag inte kan få kramp men jag tror att han bara vill att jag ska bli tuffare! Man känner ju om man håller på att få kramp liksom haha!

I alla fall så kommer jag börja cykla nu på tisdagar och torsdagar om vädret tillåter! :) sen måste jag börja introducera löpning i träningen också om jag ska fixa det där jäkla Lidingö loppet haha.

Klockan är 04:50.
frukosten är intagen. Nu ska hunden rastas! Jobb 6-14 och sen helg igen.




Dålig uppdatering.

Jo jag har inte uppdaterat på ett tag. Den enkla förklaringen är att vi delvis flyttade ur lägenheten i helgen till vårt hus. Samt att jag legat i magsjuka i två dagar! Detta förstörde mina planerade cykelplaner förstås :( 

Magsjukan kan bero på flera olika faktorer. Dagen innan jag blev sjuk så åt jag bland annat sushi. Samt att jag flyttade mitt akvarium från lägenheten till huset (akvarievatten är ju inte direkt bakteriefritt) samt att jag vistats i oren miljö. Hur som haver så spydde jag i alla fall igår 2 gånger samt annat otrevligt som man inte gärna skriver om. Sov i princip hela gårdagen. Idag är jag mest lite matt samt mycket huvudvärk (förmodligen förlorat mycket vätska), så blir hemma från jobbet i morgon med! Förlorar hela 2 jobb dagar!!! Fy sjutton!

Nå väl! Nu satsar jag på att bli frisk så att jag kan komma igång med träningen igen!

Bjuder på lite husbilder och annat skoj så länge!

Puss