Äntligen frisk

Jag är äntligen frisk! Har dragits med min förkylning sedan öppet spår. Men nu verkar den vara borta på riktigt. Därför var jag ute på en kort löprunda i morse med Chippen. Vill verkligen komma igång med träningen igen. Har tappat massor på grund av denna förkylning samt att renoveringen av huset tar massor med tid.

Men all träning är bra träning säger de ju? Längtar verkligen till huset och flytten är klar så att jag kan börja fokusera på träningen igen. 

Min hund är verkligen en perfekt träningskompis. På något vis så blir det roligare när min kära pälsboll är med? Han är grym på intervaller. Något som jag är väldigt dålig på. Vi kommer ha massa roliga stunder i skattmansö i sommar. Då ska vi träna både backträning och intervaller. Bra för jycken och bra för mig!

Var på Friskis och Svettis en sväng idag och jobbade. Det märks att folk verkligen blir styrda av vädret! Förra veckan var det i princip dött eftersom det var superfint väder ute. Idag snöade/haglade det och då var det helt plötsligt mycket folk där. 

Jag tycker det är bäst med mycket folk för då springer tiden verkligen iväg i receptionen!

Nåja. Dags att käka lite mat.
Kram

Btw. Jag älskar dessa tights. Dock kostar de 749kr! Det är ett par kompressionstights. Ska man lätta på plånboken kanske? 










Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback