Halvvättern är över.

Jaha ja, det som jag cyklat 60 mil inför är plötsligt över. Nu har jag samlat ihop 75 mil inför Ride of Hope i Augusti. :)
Halvvättern gick över förväntan. Jag köpte en ny Camelback på mässan för 799kr och gjorde chansningen att ha den på mig under loppet. Det visade sig vara rätt val då jag faktiskt kände mig fräsch under hela loppet och det var grymt skönt att dricka sportdryck ur den istället för att krångla med vattenflaskorna på cykeln. Hade dock vatten i en flaska på cykeln ifall jag ville ha vatten istället för sportdryck. Men det blev aldrig att jag drack vattnet.
 
Målet med loppet denna gång var inte att få någon bra tid, utan att mamma faktiskt skulle ta sig i mål :)
Så att vi kom i mål på 7h och 35 minuter får man känna sig nöjd med! Vi hade båda roligt och även om mamma fick världens kramp på slutet och jag fick punka en gång så kommer man komma ihåg denna upplevelse med leende på läpparna. Vi fick förresten en liten skur över oss, spöregn i någon mil men sen bara lite duggregn för att till slutet helt och hållet försvinna till sol :) Är grymt nöjd med min regnjacka jag köpte på U-sport innan de la ned. Den höll mig torr under hela loppet och gav mig verkligen en positiv upplevelse.
 
Idag är man lite småtrött och jag är verkligen glad att man är inomhus. Det SPÖREGNAR rent utsagt ute. Blääää. Så det blir en innesittar dag idag. Var ned på ica lite tidigare och köpte lite smågodis. Mest chocklad. Var grymt sugen på choklad. Bara några bitar dock. är ju liksom måndag.
 
Nåväl. Bjuder på lite blandade bilder :)
 
PUSS
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback