Hundliv

Att ha valp är jobbigt. Haha men det visste jag från början och det är det som samtidigt gör det så himla roligt. Var tio år sen jag hade valp sist så man känner sig ju lite ringrostig, osäker och överbeskyddande! Man vill ha en instruktionsbok som man kan följa efter med punkt och pricka!

Men det går inte! Man måste följa sin inre magkänslan och lära sig med tiden. Hur ofta ska valpen ut? Hur ofta ska man mata den, hur mycket ska den ha, när kan man börja gå riktiga promenader, börja miljöträna, ensamträna och låta honom träffa andra hundar osv. Allt sånt här är svårt att veta man jag har bestämt mig för att gå efter min magkänsla!

I natt kissade Chippen inne. Det gjorde han inte förra natten. Men förra natten fick han uppblött foder. Det fick han inte igår kväll vilket gjorde att han drack mer vatten. Han bajasde inte igår kväll heller så när han fick mat i morse så bajasde han inne nästan direkt. Det gjorde han inte i förrgår. Allt är nytt och vi försöker komma på hur denna lilla parvel fungerar :)

Jag älskar hundar och har alltid gjort <3 kommer alltid göra. Och detta är min och Leos hund. Vår tillsammans <3 känns otroligt!

Två söta bilder jag hittade på Google bjuder jag på :)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback