Onsdag

Ännu en stillsam dag.
Rastade vovve vid femtiden, Gick in och la mig igen. Min förkylda sambo åkte till jobbet. Vaknade 20 i åtta av att katt ville ut. Gav vovve mat, gick ut och rasta honom så han fick kissa och bajs. Gick in och fixade frukost och nu sitter jag här och har käkat två ägg och en avocado. Vovve ligger och tuggar ben och är väldigt nöjd.
I natt var han jätteduktig. Han höll sig hela natten från halv tio till fem och gnällde inte en enda gång. Han vaknade inte förrän Leos väckarklocka började ringa. :)
 
Verkar bli trevligt väder idag. Hade tänkte ta med Chippen till skogen igår men då var det så tråkigt väder. Så det kanske får bli en skogstur i Falskogen idag istället. :)
Får se helt enkelt. Idag ska jag i alla fall dra till Friskis och Svettis och träna! Alldeles för länge sen!!
Ska bli skönt när vi börjar komma i rutin med dagmatte/jobb och träning igen :)
 
Börja ensamträna herr valp senare också. Vi har redan börjat lite genom att jag stänger toalettdörren när jag går på toaletten så han blir helt själv. Det går jättebra faktiskt :) Han är väldigt snabblärd. Vi har bara haft 3 kissincidenter och en bajsolycka inomhus sen vi tog hem honom i Söndags och två av kissincidenterna var första dagen då vi inte skulle gå ut med honom så mycket :) Så han har varit superduktig!
 
Men nu ska jag kolla på en film tror jag. Borde försöka fixa mig lite sen. Man blir verkligen slö av att bara gå hemma. Man orkar inte ens fixa sig haha :)
 
PUSS på er!
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback