Gamla människor är inte bättre än unga på att visa respekt!

Tänk om folk kunde sluta gå rund och snacka gåtor och bara säga rätt ut vad det är som stör dem? Om man gjort något fel så vill man ju veta det så att man kan ändra sig. Eller så man åtminstone kan försvara sig?
Igår kunde jag dock ganska tydligt se att en arbetskamrat prata illa om mig till en annan arbetskamrat. För hon tystnade ganska fort när jag kom i närheten. Anledningen är för att hon bara 20 minuter tidigare skällt ut mig för något som inte var mitt fel och sen gick därifrån innan jag kunde försvara mig och förklara? Jag blev väldigt ledsen ska jag erkänna. Jag hatar när folk behandlar mig respektlöst och som att jag vore ett barn man bara kan gå ifrån? Snälla jag är 23 år gammal. Jag är inget barn längre, även om jag väldigt gärna skulle vilja vara det. Hur svårt ska det vara att bara behandla någon med respekt och ta en konversation? Jag kan ta kritik om jag förtjänar den. Men denna gång förtjänade jag varesig kritik eller tillrättavisning. Men det fick jag aldrig någon chans att säga. Det värsta med mig är att jag är för snäll också. Jag bara sväljer och tar skiten för att jag inte vill starta en onödig konflikt. Man väljer ju sina strider right? Eller?

Man kan ju tro att gamla människor ska vara bättre än unga på att visa respekt, eftersom att de jämt klagar på att vi unga är dåliga på det? Eller är det så att det bara är unga människor som ska visa gamla respekt och inte tvärt om? Nej min inställning och syn på denna människa förändrades igår, och det känns tråkigt. Jag tycker inte illa om personen, även om jag inte gillar personens sätt.

Jaja, nog om det. Jag lägger det bakom mig nu och njuter av att ha ett så grymt härligt jobb. 90% av gångerna så är detta världens bästa jobb.

Puss




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback