Löfte till mig själv.

Efter Halvvasan är det dags att börja dra igång med löpträningen tills dess att vägarna blir cykelbara igen. Det vill säga ingen snö, inget grus osv.

Regelbunden löpträning ska det bli, även styrketräning på gymmet. Måste ju utnyttja mitt gymkort som jag betalt dyra pengar för.

Har lovat mig själv att inte äta fler sötsaker nu. Jag ska inte småäta. Kontrollera mina portioner. Annars lär det inte hända något med träningen. Jag och Karin har tränat regelbundet i 7 veckor. Börjar se liten förändring, men inte så mycket. Men skynda långsamt är något som är otroligt viktigt ändå. Så att kroppen hinner med. Men känns som att jag kan nå mer och snabbare resultat om jag kapar saker jag inte behöver i livet, som onödiga sötsaker. Kommer självklart unna mig någon gång ibland men kanske inte lika ofta som de varit nu. Sommaren kom och då släppte man på kontrollen. Sen kom hösten och de tog tid innan man kom ifatt vintern och våren igen. Men jag tror att jag börjar komma på rätt väg igen :) mot mina egna mål.

Man ska aldrig ge upp! Man ska aldrig sluta drömma. Det är lätt att sitta och prata om saker och aldrig komma till skott. Men jag tror faktiskt att jag kommer klara detta! :) jag är motiverad!

""Just in case you needed a reminder
You have what it takes to succeed. It may take some searching, some changes, some challenges, and some sacrifices, but it’s there, buried deep within. Success is all about discovering yourself and proving to YOU that you have what it takes. Consistency is key."

 




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback