Vill ha

Dessa byxor har jag gått och suktat efter jätte länge men jag är för snål för att köpa dem! (299kr det känns som ett skämt haha)

Även dessa skor är helt underbara. Jag älskar verkligen turkos. Finns inget härligare än ett par löparskor i någon riktigt skrikig färg bara för att bryta av de svarta löparbrallorna :) därför jag älskar mina sancony skor som är mörkblå med gulgröna detaljer :)

Måste även köpa in nytt proteinpulver. Börjar bli tomt i bruken hemma. Funderar på att testa onewhey denna gång då det sägs att deras smaker ska vara godare än de andra proteinpulverna. Funderar även på att införskaffa något PWO bara för att få en liten knuff ibland på gymmet när jag känner mig omotiverad och slö? Får se, känner mig lite småskeptisk mot pulvergrejer kanske för att jag inte kan något om det?

Måste i alla fall komma igång med löpningen igen snart. Har ju haft pajat knä i flera månader. (Passa er för löparknä) sen har jag ju fokuserat på skidåkningen inför halvvasan den 26e februari! Grymt taggad. Ska bli jätteroligt :)

Inte många dagar kvar nu! Har i alla fall lyckats skrapa ihop ca 10 mil inför loppet. Kanske åkte fyra mil inför tjejvasan haha ;)

Puss




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback