Det där med träning.

Ibland frågar folk mig på jobbet varför jag tränar så mycket som jag gör. För det första. Jag tränar inte så mycket egentligen. Inte i min egen mening i alla fall. Jag tränar nämligen bara ca 1-1,5h per gång och om man räknar med lite vila och prat där emellan så blir det inte överdrivet mycket. Om jag inte går på pass eller något det vill säga. Då finns det oftast inte utrymme till prat.

I alla fall så tränar jag för att må bra. Jag precis som alla andra har delar av min kropp jag inte är nöjd med. Därför har jag även bestämt mig för att göra något åt saken. Jag är även som tidigare nämnt en otrolig rastlös människa. Så därför måste jag hålla mig sysselsatt så att jag ständigt har något att göra! Jag älskar kondition träning, men försöker även att styrketräna mest för att det är bra för kroppen!

Jag älskar utmaningar, därför älskar jag också träning. För där blir man ständig utmanad om man bara själv låter sig. Jag tränar också för att vara hälsosam. Jag vill må bra, och det gör jag när jag tränar. Sen älskar jag att se förbättring och klara mina egna mål. Exempelvis med dessa klassiker. Känslan när man klarat av ett nytt lopp är obeskrivlig. Jag är inte med i loppen för att vinna mot någon annan än mig själv!

Träning finns i så otroligt många former. Det finns något som passar ALLA. Träning innebär inte att man måste lyfta tunga vikter på gymmet.

Nu svamlar jag inser jag och tänker därför avsluta mitt inlägg här. Ska snart dra till jobbet och göra lite nytta för mina pengar :)

Puss




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback