Flygbiljetter är bokade

Vilken dag!
Började med att jobba 8-15! Helt okej glidardag måste jag ju säga. Man ska inte klaga när man slutar innan klockan fyra, det är en sak som är säker!
På eftermiddagen blev det ett träningspass på friskis. Denna gång blev det Cross. Det gick ut på att man sprang utomhus i ett ganska raskt tempo till olika stationer som bestod av styrka och fartlek. Grymt roligt och ansträngande pass. Ett sånt där pass som bara helt enkelt passade mig utmärkt! Ska gå på det varannan tisdag eftersom jag jobbar till 21 varannan tisdag så kan inte gå varje vecka tyvärr!
 
Nu på kvällen var Denise förbi och tillsammans beställde vi flygbiljetter till London. Så nu är dem bokade och klara!! Längtar verkligen till mars när det bär av till min kära syster yster! Får ju dock träffa henne på fredag eftersom hon kommer hem på en kort visit. Hoppas att snövädret inte hindrar hennes kille från att kunna följa med. Engelsmännen är ju hopplösa när det kommer till snö. Hela landet stannar ju typ till för några fjun på backen? xD herregud och här cyklar man i 1dm snö liksom ;) höhö
 
Jaja, jag håller i alla fall tummar, fötter. händer, ja allt för att han ska kunna ta sig till flygplatsen!
 
I morgon ska jag klippa mig och färga håret. hejdå 1500 kr :/ kommer sakna er! jaja, kosta vad det kostas vill. nu ska något göras med mitt hår! Tottes hår verkar ju vara bäst så man får väll hoppas de kan göra något snyggt med mitt hår :)
 
 
PUSS
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback