Mardrömmar

Min natt har inte varit den bästa. Sovit oroligt, drömt mardrömmar och vaknade upp klockan fyra helt klarvaken och lite skakig. Hunden var kissnödig så jag gick ut med honom för att få lite luft. Somnade om igen strax innan Leos klocka ringde.

Ibland undrar jag varför jag drömmer mardrömmar som denna. Att jag ska bli lämnad av Leo. Vi har det så bra tillsammans så varför är jag rädd att han en dag ska valnares upp och inse att han inte älskar mig mer. Att hans känslor försvunnit eller att jag gör något som skulle få honom att sluta älska mig (vad nu det skulle vara).
Kanske har det med att göra att ett par i vår kompis krets precis gjort slut och man inser hur bräckligt livet är? Att allt inte alltid är vad det ser ut att göra. Eller min så är det min egna osäkerhet. Ibland förstår jag inte vad Leo ser i mig.

Lilla obetydliga mig, jag är ingen modell precis och jag är lite små skadad i mitt tänkande och framför allt väldigt rastlös.
Men jag är snäll, omtänksam och en hopplös romantiker. Jag är fantasifull och älskar utmaningar. Så det kanske väger upp?

Jag vet i alla fall att jag älskar honom av hela mitt hjärta. Jag ser hela min framtid och mitt liv med honom. Jag mår dåligt om jag ens försöker föreställa mig ett liv utan honom. Vågar knappt tänka på saken.
Nej bort med konstiga mardrömmar. Han är min lycka!! <3




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback