Träning, träning, skidåkning, vilse i mörkret

Denna vecka har jag tränat precis VARJE dag! Inte riktigt vad jag hade planerat helt ärligt men det bara råkade bli så :) Kunde ju inte motstå spring-crossen i tisdags och igår blev vi bjudan ned till Leos syrra. Det skulle bli lite längdskidåkning. Vi skulle åka ute på någon ägn men råkade först ta ett varv i elljusspåret. Det spåret hade den brantaste och längsta backe jag någonsin åkt i. Jag blev lite rädd först men det gick bra, fort men bra och jag höll mig på fötterna trots svängar och brist på spår på vissa ställen :) Stolt!
 
Vi kom i alla fall tillslut ut på den där ängen som vi skulle åka på. Då fick leo och Ida åka själva eftersom jag inte kan åka i deras tempo! Det var inget svårt spår sa Ida och det skulle vara så lätt att hitta. Ja visst, allt såg likadant ut i mörkret och jag hade bara en pannlampa till vägledning, så jag lyckades åka vilse i alla fall haha xD
 
Ida och Leo fick åka och leta efter mig sen xD men tillslut så kom vi ut ur spåret och det visade sig att jag missat att svänga ut på ett ställe bara :) Blev lite trött och frustrerad när jag insåg att jag hade åkt fel haha. Men men det gick ju bra och jag skrapade ihop en åktur på 14km :)
 
Efter åkturen fick vi en jättegod middag utav Ante :) hade kunnat äta en häst så hungrig som jag var.
 
Idag är jag lite sliten, men ska strax pysa till jobbet. Efter jobbet måste jag köpa hund och kattmat så lär ta bilen idag, orkar inte släpa 10kilo hundmat på cykeln samt 4kilo kattmat. Ska ju träna med karin ikväll på friskis ändå så det räcker ;) haha!
 
Puss på er!
 
 
Bilden är ifrån min träningsdagbok på jogg.se
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback