Strömsholms djursjukhus

Startade dagen med jobb 9-14 sedan for vi till Tängbo där det bjöds på påskmat och ägg målning bland annat.
Dock slutade kvällen inte riktigt som vi hade tänkt oss då Chippen åkte på stryk av en av katterna där på gården. Kissen lyckades klösa Chippen i ögat. Blev att ringa Strömsholm och fråga om vi behövde åka in. Och det behövde vi förstås. Bara åka hem och lämna Leos cykel samt hämta alla försäkringspapper m.m och sen fara till Strömsholm. Där fick Vi sitta i ett par timmar och vänta. Bland annat var det en man som kom ut från undersökningsrummet endast med ett flexikoppel och halsband och tårar i ögonen. Usch fick magknip. Stackars människa! Det är verkligen superhemskt när man måste ta bort sin kära hund! Och sen så sent på natten! Usch!

Men vi fick i alla fall komma in tillslut och de hade i ett par droppar som färgar ögat för att se hur djup skadan var. Som tur var så hade Mysen klöst honom på vitan och inte på hornhinnan! Så vi fick två sorters ögondroppar samt krage som han ska ha i fem dagar! Stackars killen han var inte alls nöjd :)

Det blev inte så mycket sova i natt och nu väntar veckans hemskaste jobbpass 10-18 med BARA massa kassa. Kanske kan lyckas byta lite kassor med någon om jag har tur!

Puss




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback