Att springa lopp!

Enda anledningen till att jag älskar löpning, är för att jag älskar att springa lopp. Jag vet att jag aldrig kommer vinna, jag vet att jag inte är direkt snabb. Men jag har KUL, och jag slår mina egna personbästa hela tiden. Sen utvecklas jag en massa och det är det viktigaste.
Igår var det alltså vårruset i Västerås. En sedvanlig tradition som jag faktiskt inte bryter är att springa det loppet :) 5 snabba tuffa kilometer men ack så roliga! Bäst av allt är ju också att jag har mina två favorit supporter med mig! Leo och Chippen <3 vad vore jag utan dessa två individer?

I allafall så fick vi inte ihop något lag i år, men vi fixade vår egen picknick! Vi som sprang var Karin, jag, Kerstin, Lena och mamma :) sen var Kenneth och Leo med som support! Så vi hade en mysig picknick efter som jag hade anordnat! Minst lika bra som de korgar man får på vårruset :) hihi

Jaja nu väntar jobb och sen gym innan jag ska hem och diska och städa ;) jippie... Eller nått haha! Diska är verkligen det värsta som finns!
Puss på er




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback