Fredag den 10onde Maj

God morgon folket. Vid denna tid brukar de flesta väll vakna?
Fast inte för mig, jag var upp redan vid sju och gick ut med vovven. Kanske för att jag somnade så sjukt tidigt igår? Vad är det för fel på mig?? Känner mig som en gammal dam nästan, med tanke på att jag lägger mig så tidigt och vaknar så tidigt? Fast det kanske är bra att jag åtminstone får vakna tidigt när jag faktiskt somnar tidigt också haha! Fast jag gillar att komma upp tidigt. Då har man liksom hela dagen framför sig!
 
Idag jobbar jag 12-17. Sedan ska jag och karin träffas för att ta oss till Bresse och grilla korv med hundarna :) det kommer nog bli grymt trevligt!
Har äntligen kommit igång och packat lite inför i morgon också. Usch jag hatar att vara nervös. Är ju liksom bara ett motionslopp. Något som jag ska se som en kul grej liksom. Men ändå, man kan liksom inte låta bli att tävla lite mot sig själv :) Eller i alla fall inte jag!
 
Har precis tvättat mitt hår i massa hårinpackning och ska låta det torka en stund innan jag tar till hårfönen. Måste ju ta vara på mitt hår nu när det är så kort och så torrt och slitet. Men det var det värt! Det kommer bli grymt snyggt när håret växt sig lite längre och jag vant mig lite :) Det är faktiskt ganska skönt att ha lite kortare hår nu när det börjar bli så varmt ute!
Fast långt hår är alltid bäst. Det är inte sååå kort. Men det är kortare än jag är van vid. Fick lov att ha så här kort hår sist jag blekt mitt hår för mycket. Men håret växer ju ut igen. Till sommaren är det nog någorlunda bra igen :) Men jag måste nog inse att jag inte kan gå tillbaka till mörkt igen. För då blir det ett helvete om jag någonsin vill bli blond igen xD ack! haha!
 
Aja nog om det. :) ska ned och hämta upp min cykel så jag har den uppe och redo inför i morgon. Kommer bli en tidig morgon det är en sak som är säker!
 
Puss på er!



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback