Grattis till mig själv!

Jo men grattis din gamle stofil! Tänka sig att det gått så många år sedan du först kom till världen. 24 år sedan du tog dina första andetag och startade din resa ut i världen. 

Du var ung då, så liten och färsk. Obefläckad av den hårda verkligheten och fri från ondskefull påverkan av andra. Du var en vit sida, ett oskrivet blad. Men åren har format dig, du har präglats av din omgivning och du har vuxit. Varje dag har du vuxit en erfarenhet och en upplevelse rikare. Du har mognat, gått från en oslipad diamant till en riktig juvel. 

Du skall känna stolthet över allt som du åstadkommit i världen. Det är faktiskt mer än du själv tror. Du har lärt dig att stå på dina darriga ben. Du har tagit ostadiga steg och du har erövrat det ena hindret efter det andra. Med högburet huvud. Du ska ha eloge för att du stått emot falskhet och och hyckleri, att du stått trogen till din egen tro. 

Idag är du 24 år. Ett barn. Men ändå vuxen, en tonåring, en ungdom, en person en människa. Livet har bara börjat ändå har det gått så många år.

Nu har du flera äventyr framför dig, många år, så många minnen och så mycket lycka!

Grattis Till Dig. 








Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback