Golvtankar

God kväll bloggen! 
tänka sig att det varför några veckor kvar tills vi står där med vårt hus! Det är många blandade känslor förstås. Det ska bli otroligt roligt och spännande samtidigt som det är liiiite läskigt. Men samtidigt känns allt så otroligt rätt.

Det är mycket som skall planeras och många tankar runt renoveringen snurrar i huvudet. Men själv tycker jag att det ska bli något enklare att fatta beslut när man fått se huset en gång till. Det var så länge sedan vi var där nu. Det som vi pratat mycket om på senaste tiden är golv. Vi ska ha samma golv i alla rum så att det blir enhetligt. Men det finns verkligen en uppsjö av olika typer av golv. Ska man ha 1-stav, 2-stav, 3-stav, parkett golv eller laminatgolv osv. Och när man väl bestämt det så måste man bara övererrens om färgen!

Vi är i alla fall inne på 1-stav av ek med någon mörkare nyans. Inte mörkbrun eller grå men inte heller naturlig. Det är verkligen supersvårt att hitta det perfekta golvet som inte är för dyrt en heller inte för billigt. Man ska ju inte byta golv igen så man vill ju verkligen vara nöjd!

Lägger upp några golv med lite olika färger som finns att välja på!





Jag gillar golvet som det står NV på. Riktigt snygg nyans av färg och dessutom är det 1-stav vilket jag gillar bäst! 





Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback